Gratis maandhoroscoop Leeuw - Januari 2022


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


Het is een maand met passie en vuur, waardoor er deze maand veranderingen in je leven toe te passen zijn. Wil je dit doen, dan is dit een fantastische maand om de eerste stappen te zetten en nieuwe doelen te stellen. Je kunt je deze maand storen aan de reacties die mensen geven op datgene wat jij in je leven doet. Er wordt aangeraden hier niet teveel mee bezig te zijn en ze in hun waarden te laten, maar wel je eigen mening en denkbeelden te volgen. Concentreer je op dat wat jij zonder al teveel inspanningen kunt verrichten en ga niet teveel tijd gebruiken voor iets wat weinig kans van slagen heeft. Je hebt de neiging soms met irreƫle zaken bezig te zijn, wat zonde is van tijd en energie. Door het vuur wat jij in je hebt, moet je oppassen voor meningsverschillen of conflicten. Deze kunnen namelijk klein starten en uiteindelijk grote problemen en gevolgen geven. Het is dan ook verstandig niet te eigenwijs te zijn of intens te reageren als mensen het niet met je eens zijn of iets heel anders willen doen. Soms kan je teveel je eigen mening volgen en kan jij ook nog wel eens teveel bewondering voor jezelf hebben. Wees verstandig, je mag trots op jezelf zijn, maar moet niet overdrijven. Verder wordt aangeraden grote aankopen of dure uitstapjes, evenals belangrijke besluiten of ondertekenen van contracten uit te stellen. Aan de hand van de planetaire stand lijkt het zelfs verstandig om deze pas vanaf het eind van de winter te doen. Als gevolg van de retrograde bewegende Venus is het een minder gunstige maand voor nieuwe relaties. Wel is de energie geschikt voor versterken van een huidige relatie en opnieuw opstarten van een eerder afgesloten relatie. De planetaire energie heeft ook een prima invloed op de wijze hoe jij werkt of studeert. Je kunt hard werken en bent zowel mentaal als fysiek evenwichtig. Het begin van de maand staat de Zon in verbinding met de Leeuw en dit zorgt dat je zeer vastberaden bent en op een zelfstandige wijze kunt handelen. Je kunt echter ook koppig en eigenwijs zijn. De Nieuwe Maan van de 2de kan er wel voor zorgen dat je ordelijk bent en in staat om eventuele problemen op te lossen en achterstallige werkzaamheden af te ronden. Daarbij zal Mars in de boogschutter harmonie en vitaliteit brengen, waardoor je over het algemeen succesvol bent.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart