Gratis maandhoroscoop Leeuw - September 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Leeuw de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop leeuw, gratis jaarhoroscoop leeuw of weekhoroscoop leeuw, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld leeuw pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop leeuw vandaag

Maandhoroscoop Leeuw

23 juli - 23 augustus


De Leeuw kan door de planetaire energie creatief zijn en in staat nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en talenten te verbeteren. Dit is een goede maand om je open te stellen voor nieuwe mogelijkheden en kansen. Er kunnen deuren voor je opengaan, waar je eerst niet eens aan gedacht hebt. Je moet opletten dat je onzekerheid kunt voelen, wat bepaalde angsten in je los kan maken. Dit kan jou vooral aan het begin van de maand parten spelen. Het is een maand om aandacht te besteden aan je thuissituatie, je gezin en familie. Houd deze mensen tevreden, dan zal de maand goed verlopen. Je zult er rekening mee moeten houden dat Jupiter, Saturnus en Uranus de gehele maand een bepaalde druk op je uitoefenen. Daardoor is het belangrijk je te ontspannen en afleiding te zoeken door te sporten, te wandelen of sociale contacten op te zoeken. Dan kan je deze energieën het beste de kop indrukken. Financieel kan er een prima maand aankomen, maar is het belangrijk geen of weinig schulden te maken. Beter kan je geld sparen en hogere uitgaven mijden. Er kunnen op financieel gebied veranderingen zijn, die starten in de periode van de Nieuwe Maan van de 6de en 7de, die in je sector van inkomsten terechtkomt. Daarbij zal deze ook een driehoek aangaan met de actieve en revolutionaire Uranus, die in jouw sector van carrière reist. Er kunnen onverwachte kansen komen om geld te genereren of in je carrière dingen te veranderen. De acties die je onderneemt, kunnen later deze maand voor veel verrassingen zorgen, die meestal positief op je zakelijke leven inwerken. De Volle Maan zal namelijk de 20ste en 21ste een positieve invloed hebben, waardoor eventuele schulden of financiële problemen aangepakt kunnen worden.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Leeuw sterrenbeeld

Dominant, spontaan, creatief en een tikkeltje extravert is de leeuw. Leeuwen zijn krachtig en meeslepend. Vaak zijn leeuwen moedig, dominant, ambitieus en zelfverzekerd.
 
Net als iedereen twijfelt een leeuw ook, echter een leeuw heeft zijn twijfels vaak goed onder controle. De leeuw is een geboren leider die grote mate van respect afdwingt.
 
Leeuwen weten wat ze willen en zullen hun creativiteit, wilskracht en energie inzetten om te krijgen wat ze willen. Leeuwen hebben lef en pakken zaken grootser aan dan anderen.
 
Sommige leeuwen zijn negatief ingesteld. Dit zijn de vervelendste mensen die je maar kunt treffen – ook voor zichzelf. Wanneer deze leeuw zich omringt met positieve mensen, komt alles goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart