Leeuw
23 juli - 22 augustus

horoscoop leeuw
 

Leeuw - Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld

Ben jij benieuwd naar de verborgen kanten van een Leeuw? Of wil je weten hoe jouw karaktertrekken jou uniek maken? Deze pagina over een Leeuw geeft een kijk in dit astrologische teken, wij onthullen alle kanten van dit sterrenbeeld.
 

Het Karakter van een Leeuw 

Leeuw is loyaal, betrokken, zelfverzekerd, sympathiek, warmhartig en genereus. Het sterrenbeeld Leeuw is het gulste sterrenbeeld van de dierenriem. Leeuwen zijn hartstochtelijk en vechten voor wat ze willen hebben. Ook zijn Leeuwen betrouwbaar, ze houden zich aan hun afspraken en verwachten van anderen hetzelfde. Leeuwen maken anderen graag aan het lachen. Mensen met een negatieve instelling mijden ze het liefst, Leeuwen zien het glas half vol en houden van het leven. Leeuw is eerlijk, nobel, integer en zal nooit iemand in de steek laten.
 

Het Temperament van een Leeuw 

Leeuwen maken liever geen ruzie, maar als ze geprovoceerd worden weten Leeuwen hun tegenstander met weinig woorden te kwetsen. Leeuwen vinden het hun eer te na om ruzie te maken, maar als ze gedwongen worden kunnen ze hard uithalen en met veel kracht terugslaan. Tijdens een conflict kan Leeuw de mening van anderen accepteren en begrijpen, maar zal nooit en te nimmer zijn of haar eigen mening wijzigen. Leeuwen zijn zelfverzekerd en houden er niet van als hun menig in twijfel wordt getrokken.
 

Positieve Eigenschappen van een Leeuw 

Leeuw houdt van lachen en heeft een goed gevoel voor humor. Leeuw kan grappen over zichzelf maken, maar ook over anderen. Leeuw verstaat de kunst op een elegante satirische manier, zonder iemand belachelijk te maken, anderen aan het lachen te brengen. Een Leeuw wil het liefst dat de zon altijd schijnt in zijn of haar leven. Leeuw zal nooit wrok koesteren, is vergevingsgezind en respecteert de verschillen tussen mensen. Een Leeuw zal nooit neerbuigend naar anderen doen, maar behandelt alle mensen gelijk, ongeacht de verschillen tussen mensen. De enorme levenslust van Leeuw trekt mensen aan als een magneet.
 

Negatieve Eigenschappen van een Leeuw 

Leeuw heeft enorm veel aandacht en liefde nodig, kan veeleisend, vermoeiend en soms een echte drama-queen zijn. Leeuwen houden van melodrama en kunnen van niets een groot drama maken. Vooral als Leeuwen niet genoeg aandacht of erkenning krijgen kunnen ze theatraal reageren. Leeuw kan uren, zelfs dagen, over zichzelf praten en anderen niet aan het woord laten. Leeuw wil in het middelpunt van belangstelling staan. Het sterrenbeeld Leeuw kan niet tegen kritiek, voelt zich aangevallen en brult verontwaardigd van woede tegen degene die het lef heeft zich kritisch te uiten.

Ontvang een kaartlegging met je sterrenbeeld 💫 Start nu

 

De Leeuw en Liefde

Het sterrenbeeld Leeuw heeft een groot hart en liefde voor iedereen. Leeuwen geven anderen het gevoel dat ze belangrijk zijn. Leeuwen willen dat iedereen net zo gelukkig is als zijzelf zijn. Leeuw is enorm gul en heeft altijd een cadeautje voor dierbaren in huis, of bij zich wanneer hij of zij bij iemand op bezoek gaat. Leeuwen overspoelen hun geliefden met liefde, tijd, aandacht en genegenheid. Leeuwen geven meer dan ze ontvangen.
 

De Leeuw in een Relatie 

Leeuw is hartstochtelijk, maar zal een partner niet snel in het openbaar omhelzen of aanhalen. Leeuwen houden niet van relatieproblemen en vermijden gesprekken hierover, ze veranderen van onderwerp, of weigeren erover te praten. Het sterrenbeeld Leeuw wil graag kinderen, een Leeuw houdt van de ontspannen activiteiten met kinderen. Kinderen worden door Leeuw, in tegenstelling tot de partner, wel in het openbaar geknuffeld. Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

De Leeuw Man en Liefdesverdriet 

De Leeuw man weigert om afgewezen te worden, hij duldt het niet, zijn trots laat niet toe dat hij gedumpt is. Toch is het sterrenbeeld Leeuw niet wraakzuchtig. Om vrede te hebben met het feit dat zijn relatie beëindigd is, zal de Leeuw man allerlei verklaringen bedenken. Hij maakt zichzelf wijs dat het goed is, dat zijn relatie stuk gelopen is en het voor zijn partner, en natuurlijk voor hemzelf, de beste oplossing is. De Leeuw man wenst zijn ex het beste toe en gaat weer verder met genieten van het leven.
 

De Leeuw Vrouw en Liefdesverdriet 

Liefdesverdriet, daar geeft een Leeuw vrouw niet aan toe. Ze is te trots om over een verloren liefde te huilen en bovendien houdt ze niet van depressieve gevoelen. Een Leeuw vrouw doet er alles aan, echt alles, om niet de pijn van liefdesverdriet te voelen. Als Leeuw vrouw degene is, die verlaten is, of gedumpt, vertelt ze luchtig dat ze zelf haar relatie beëindigd heeft. Omdat ze geen tijd wil verliezen en geen gedachten wil verspillen aan wat eenmaal was, gaat ze op zoek naar plezier. Het motto van een Leeuw vrouw is, pluk de dag. 
 

Heb jij liefdesverdriet?

Als de liefde pijn doet, je niet meer weet hoe je ermee om moet gaan is er altijd iemand die naar wil luisteren. Je advies kan geven, troosten en kan vertellen wat je nu het beste kan doen. Start nu een gratis chat en ervaar hoe fijn het is dat er iemand voor jou is.  

Komt jouw ex terug? Start jouw reading

 

De Leeuw Vrouw en Daten 

Een Leeuw vrouw houdt van flirten, maar zal nooit achter niemand aanlopen, daar is ze te trots voor. Ze is ijdel en wil trots zijn op degene met wie ze uitgaat. Een Leeuw vrouw bekijkt haar date van top tot teen, haar date moet zijn of haar uiterste best hebben gedaan om indruk op haar te maken. Ze komt charmant en rustig over, maar verwacht actie en romantiek. Na een geslaagde date verwacht een Leeuw vrouw de volgende dag een telefoontje en na een tweede date bloemen.
 

De Leeuw Man en Daten 

De Leeuw man is warm, gul en een ware romanticus. Hij zoekt een intelligent, stabiel, maatje, die hem bewondert. Hij staat graag in het middelpunt van belangstelling. Daten met een Leeuw man is hetzelfde als auditie doen. ‘Laat maar zien wat je kunt en wie je bent’, denkt een Leeuw man. Wanneer de eerste date niet bevalt, komt er geen herkansing. Neemt de Leeuw man zijn date mee naar vrienden, of een gelegenheid waar hij vaak komt, is dat een goed teken, Leeuw wil zijn verovering showen.

Ontdek de toekomst van je liefdesleven 💖 Jouw voorspelling

 

De Seksdrive van een Leeuw 

Leeuw heeft een hoge seksdrive en is de grootste versierder van de dierenriem, als hij of zij single is. Leeuw gaat met iedereen, die aantrekkelijk is, mee naar huis die hem een kop koffie, biertje of wijntje aanbiedt. Toch neemt Leeuw niet als eerste het initiatief, Leeuw vindt het fijn wanneer de ander op seksueel gebied de leiding neemt. Seks met een Leeuw bestaat uit twee sessies, de eerste sessie is wild en krachtig, de tweede sessie is teder en langzamer. Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

Hoe is een Leeuw Vrouw In Bed? 

De Leeuw vrouw houdt van uitdagingen en gaat alleen met iemand nar bed die helemaal voor haar door het lint gaat. Ze is zelfverzekerd als ze de liefde bedrijft en twijfelt geen moment over haar indrukwekkende uitstraling en charme. Ze kleedt zich sexy voor deze gelegenheid en zal zich geleidelijk uitkleden. Het voorspel mag niet te lang duren, ze wil genomen, overweldigd worden. Seks is voor haar een kwestie van passie en niet een kwestie van kunstjes. Een Leeuw vrouw werkt zich als een wellustig dier naar haar hoogtepunt.
 

Hoe is een Leeuw Man In Bed? 

De Leeuw man is dominant, hij heeft een sterke seksuele persoonlijkheid. Voor een Leeuw man geen spelletjes, hij wil, zoals een Leeuw vrouw, uitgedaagd worden. Het voorspel mag niet te lang duren. Geen ingewikkelde standjes, recht toe recht aan, is zijn stijl. Geen variatie in het seksleven van een Leeuw man, maar prestaties zijn groots. De Leeuw man zet zich in alsof hij een medaille kan verdienen. Hij neemt zijn sekspartner in bed, maar ook graag op de wasmachine, of op de keukentafel.
 

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor Leeuw

De sterrenbeelden Ram, Tweelingen, Weegschaal en Boogschutter passen perfect bij een Leeuw. Leeuw en Ram zijn een droompaar, ze hebben veel met elkaar gemeen. Beiden kijken ze liever uit naar een leuke en vooral gezellige toekomst, dan dat ze te lang stil staan bij het verleden. Ook met een Tweelingen klikt het, samen trekken ze overal de aandacht. Het sterrenbeeld Weegschaal is aanhankelijk en Leeuw geniet van alle aandacht. Boogschutter en Leeuw passen op seksueel gebied bijzonder goed bij elkaar, maar ook in het dagelijkse leven hebben ze veel plezier. Een Boogschutter – Leeuw relatie is meestal voor het leven.
 

Zo ontmoet jij de ware

Heb je het gevoel dat je nooit de ware tegenkomt? Dat alle leuke mannen of vrouwen al bezet zijn? Ben je soms bang dat je nooit een relatie krijgt en je hele leven alleen blijft? Misschien zoek je op de verkeerde plaats of zoek je wel helemaal niet. Soms hebben we iemand nodig die ons perspectief geeft en andere tips dan die we van familie en vrienden krijgen. Start nu een gratis chat, je krijgt zeker geen spijt!
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor Leeuw 

De sterrenbeelden Stier, Maagd, Schorpioen, Steenbok en Waterman passen niet bij een Leeuw. Stier en Leeuw verschillen te veel van elkaar. Leeuw is te luidruchtig en te intens voor een Stier. Een relatie met een Maagd is meestal kortstondig. Leeuw is te avontuurlijk, het voorspelbare leven met een Maagd breekt Leeuw op. Met een Steenbok heeft Leeuw ontelbare conflicten, omdat ze beiden vaak geen water bij de wijn doen, houdt hun relatie geen stand. Met een Waterman gaat een relatie meestal nergens heen, Waterman kan de aandacht die Leeuw eist en nodig heeft niet geven.
 

Met deze Sterrenbeelden kan Leeuw het goed vinden 

De sterrenbeelden Vissen en Kreeft passen bij een Leeuw, maar een relatie met deze sterrenbeelden kan alleen slagen, wanneer ze elkaars verschillen accepteren en respecteren. Als Leeuw vaker tot tien telt en dan pas haar of zijn mening voorzichtig aan Vissen vertelt, kunnen ze samen heel gelukkig worden. Ook Leeuw en Kreeft hebben kans op een langdurige, harmonieuze relatie, maar alleen als Leeuw leert met kritiek om te gaan.

Lees hier meer over de sterrenbeelden waar Leeuw het goed mee kan vinden
 

De Verliefde Leeuw 

Leeuw wordt makkelijk, snel en vaak verliefd, maar helaas is de liefde en de verliefdheid meestal van korte duur. Een verliefde Leeuw kan koel en afstandelijk overkomen, maar is dit niet. Leeuw smacht naar bewondering, goedkeuring en aandacht. Wanneer Leeuw dit allemaal krijgt, zal Leeuw zich hartstochtelijk voelen en ongelofelijke affectie tonen. Een verliefde Leeuw strooit met complimenten en presentjes.

Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.
 

De Trouwdag van een Leeuw 

Trouwen is voor een Leeuw één van de mooiste dagen van zijn of haar leven. Niet de mooiste dag, zoals voor velen, omdat Leeuw nog op veel mooie dagen rekent. Voor een Leeuw zijn details, zoals de bruistaart, bruisjurk of het bruidsboeket niet het allerbelangrijkste. Leeuw geeft weliswaar veel geld uit aan alle bijkomende dingen, maar een onvergetelijk feest staat bovenaan de lijst. Voor een Leeuw is het belangrijk dat al zijn of haar familieleden, vrienden en kennissen aanwezig zijn.
 

De Leeuw als Huwelijkspartner 

Leeuw loyale en trouwe huwelijkspartner, maar alleen zolang hij of zij aandacht krijgt. Bij gebrek aan belangstelling van zijn of haar huwelijkspartner, zijn de trouwe dagen geteld.
Leeuw trekt zijn of haar eigen plan. Leeuw wil graag kinderen en wel binnen een paar jaar. Als een Leeuw, door zijn of haar huwelijkspartner met respect behandeld wordt, de partner Leeuw niet voor vanzelfsprekend neemt, overspoelt Leeuw zijn of haar huwelijkspartner met liefde.
 

De Leeuw en Vreemdgaan 

Leeuw is een trouwe partner en ziet het nut van vreemdgaan niet in, als hij of zij een gelukkige relatie heeft. Wanneer iemand met Leeuw flirt, flirt Leeuw terug, maar Leeuw gaat niet op avances in. Als de partner van Leeuw vreemdgaat, neemt Leeuw wraak. Vreemdgaan wordt door Leeuw gezien als verraad en niet als iets dat je overkomt. Een Leeuw vergeeft een partner die is vreemdgegaan niet, hij of zij zal er steeds weer op terugkomen, ook als er 10 jaar overheen zijn gegaan.
 

De Leeuw als Ex 

Omdat Leeuw zich kan gedragen als een drama queen, zal Leeuw, als aan zijn of haar relatie onverwacht beëindigd is, zich theatraal gedragen. Waarschijnlijk onredelijk zijn en haar of zijn ex de schuld geven. Zodra Leeuw is uitgeraasd, en iedereen heeft laten weten dat hij of zij de relatie beëindigd heeft, ook als dat niet waar is, verandert Leeuw in een vriendelijke ex. Leeuw kijkt liever voorruit en wil niet te lang stilstaan bij een mislukte relatie. 
 

Kun jij je ex niet vergeten?

Is je partner doorgegaan met leven, plezier maken en misschien nog erger, heeft je ex al een nieuwe liefde, terwijl jij nog midden in jullie relatie zit, die toch echt voorbij is. De pijn die je dag in dag uit met je meedraagt is ondragelijk als je ex je heeft losgelaten en jij hem of haar niet. Je weet dat je je tijd verspilt en misschien een nieuwe liefde misloopt als je zo door blijft gaan. Maar je weet niet hoe je een nieuw leven moet beginnen, je zit vast. Start nu een gratis chat, vertel door zo kort en duidelijk mogelijk je vraag te typen hoe je je voelt. Ervaar hoe fijn het is dat er iemand echt naar je luistert.
 

De Leeuw en Vriendschap

Leeuw is een uitstekende vriend of vriendin, Leeuw is buitengewoon toegewijd, hulpvaardig en trouw. Leeuwen steunen hun vrienden in goede en slechte tijden. Leeuw genieten van het contact met vrienden, al is het maar om te kunnen roddelen. Als Leeuwen een tijdlang niets van vrienden horen, voelen ze zich niet verplicht om contact met hen op te nemen. Leeuwen begrijpen de behoefte van anderen, soms alleen te willen zijn niet. Ze verwachten, van hun vrienden dat ze regelmatig bellen of langskomen.
 

De Leeuw op het Werk 

Leeuw is loyaal, houdt van uitdagingen en werkt hard. Leeuwen blijven soms tot hun pensioen bij dezelfde werkgever. Ze houden niet van veranderingen en blijven daarom vaak in hetzelfde beroep werken. Leeuwen zijn enthousiaste werknemers en het is niet nodig ze te motiveren. Alleen kritiek, daar houden Leeuwen niet van, ze vatten kritiek op als een grove belediging. Leeuwen maken zelden fouten, maar als Leeuwen een fout maken, vinden ze het verschrikkelijk toe te moeten geven dat ze zich vergist hebben.
 

De Leeuw als Collega 

Leeuw is een sympathieke, enthousiaste, vriendelijke en hardwerkende collega, die altijd in is voor een lunchafspraak of bedrijfsuitje. Op de werkvloer kan Leeuw dominant overkomen, hij of zij kan er niet tegen als collega’s hem of haar de les lezen. Leeuw helpt en adviseert collega’s graag, maar weigert het werk van anderen over te nemen. Een Leeuw zal zich nooit onderdanig of passief opstellen.
 

De Leeuw en Stress 

Leeuw heeft veel aandacht nodig, positieve of negatieve aandacht, dat maakt Leeuw niet zo veel uit. Als Leeuw maar het gevoel heeft dat het over hem of haar gaat. Wanneer anderen Leeuw negeren, zijn of haar verjaardag vergeten raakt leeuw gestrest en uit zich door te brullen als een klein kind. De volgende dag heeft Leeuw spijt van zijn of haar gebrul. Leeuw kan ont stressen door iets creatiefs te doen, of te sporten.
 

De Levenslessen van een Leeuw 

Leeuw zou kunnen leren bescheiden te blijven en erop te vertrouwen dat iedereen altijd beloond wordt in het leven voor goede daden. Leeuwen zouden kunnen leren meer naar anderen te luisteren en minder zelf te praten. Leeuw is heel direct en zou soms eerst tot tien kunnen tellen om anderen niet te kwetsen. Leeuwen zouden kunnen leren dat een fout maken niet erg is, fouten zijn geen mislukkingen. Een fout is vaak een stap naar succes, omarm je fouten.

Welke levensles past bij jouw Sterrenbeeld? 

De sterren kunnen helpen om jouw levensles te vinden. Jouw levensles kan helderheid bieden in de keuzes die jij moet maken en kan jou inzichten geven over hoe jij je leven het gelukkigst kunt leven. Wij helpen jou met het vinden van deze levenslessen. Spreek gratis met een van onze mediums of paragnosten. 

 
 

De Leeuw als Kind 

Leeuw kindjes hebben een sterk gevoel voor eigenwaarde en weten wat ze willen. Ze staan graag in het middelpunt van belangstelling en kunnen flink van zich laten horen. Leeuw kinderen brullen net zo lang tot ze aandacht krijgen. Ze zijn het zonnetje in huis, speels, creatief en heel spontaan. Leeuw kinderen komen sterk en krachtig over, waardoor andere kinderen luisteren naar wat ze zeggen. Een Leeuw kind kan dominant zijn, maar ook hartelijk enthousiast en warm.
 

De Leeuw en Reizen 

Leeuw reist graag comfortabel en verblijft graag in luxe hotels. Leeuwen willen privacy en geen gedeelde douches. Kamperen is dan ook niets voor het sterrenbeeld Leeuw. Leeuw pakt flink uit op reis. Gaat naar luxe restaurants en geeft altijd veel fooi. Leeuwen slaan liever een jaar vakantie over, als dat ze zuinig moeten zijn. Leeuwen bezoeken graag hoofdsteden, vooral als er feesten zijn zoals carnaval of love parades. Leeuwen genieten ook van verre reizen, landen waar een Leeuw graag heen gaat zijn: Mexico, Brazilië en Thailand.
 

De Leeuw en Gezondheid 

Leeuw is sterk en krachtig, heeft sterke botten, maar kan last van rugklachten hebben. Leeuw doet er goed aan op jonge leeftijd oefeningen te doen en regelmatig mogelijk te sporten. Een Leeuw die te veel stress heeft, heeft de neiging stress weg te eten, of genotsmiddelen te gebruiken. Leeuw doet er goed aan te ontspannen, als relaxen niet lukt of juist nog meer spanningen geeft, helpt fietsen, hardlopen, zwemmen of wandelen.
 

Sterrenbeeld Leeuw en de Zon 

Leeuw is het vijfde teken van de dierenriem. Leeuw wordt geassocieerd met het element vuur en de mannelijke positieve tekens. De heerser van het sterrenbeeld Leeuw is de zon. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen die onder het sterrenbeeld Leeuw geboren worden zijn: creatief, charismatisch, vitaal, hartstochtelijk, volhardend, houden van aandacht, charismatisch, beschermend, dramatisch, royaal, bazig, trouw, dogmatisch en moedig.
 

Leeuw is een Zomer Teken 

Zomermensen hebben een positieve instelling. Ze zijn op hun best als ze hun emoties kunnen uiten. Mensen die in de zomer geboren geven anderen enorm veel energie. Ze zijn behulpzaam en helpen familie, vrienden en collega’s onmiddellijk, als het nodig is. Zomertekens zijn meelevend, vaak wordt naar hun mening gevraagd, omdat ze altijd een positieve kijk op problemen hebben. Zomermensen hebben een groot inlevingsvermogen en voelen de gevoelens van anderen haarfijn aan.
 

Beroemde Leeuwen 

Antonio Banderas, Barack Obama, Jeroen Pauw, Henny Vrienten, Erik van Muiswinkel, Henry Ford, Charlize Theron, Bettine Vriesekoop, Carl Gustav Jung, Carry Tefsen, Monique van der Ven, Barry Hay, Joop den Uyl, Maxim Hartman, Willem Nijholt, Cees Nooteboom, Mata Hari, Mick Jagger, George Bernard Shaw, Madonna, Halle Bary, Neil Armstrong, Jan Campert, Isabel Allende, Klaas-Jan Hoetelaar, Kees van Kooten, James Cameron, Bill Clinton, Dustin Hofman, Ben Affleck, Dieuwertje Blok, Roland Kirk, Prinses Irene, Hans van Mierlo, Robert Redford, Roman Polanski, Alexandre Dumas, Alfred Hitschcock, Fidel Castro, Robert de Niro, Ed van Tijn., Alex Haley, Napoleon, Withney Houston, Benito Mussolini, Jackie Kennedy, Angela Schijf, Louis van Gaal, Megan Markle, Jeroen Pauw.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

 

Meer weten over de andere Sterrenbeelden?

 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hier