Jaarhoroscoop 2019 – Alle sterrenbeelden


Jaarhoroscoop Ram

Ram, je bent soms best emotioneel. Probeer een betere balans te vinden tussen je gevoelens en ratio. Je neemt veel verantwoordelijkheid op je schouders, dus het is belangrijk en broodnodig die balans te vinden, en bij te tanken anders hou je dit hoge tempo niet vol.
 
Het is voor jou het goede moment om belangrijke beslissingen te nemen. Wat is belangrijk en wat niet? Welke koers wil je op in je leven? Zit je nog met oud zeer? Gooi het over je schouder en richt je neus op de toekomst, dat zal je meer brengen dan in het oude te blijven hangen. Heb je energiegevers of energievreters in je omgeving? Maak een duidelijke keuze met wie je om wilt gaan. Je hebt heel veel creativiteit tot je beschikking dit jaar, maak er gebruik van.
 
Werk hard maar probeer ook tijd te nemen om rust en afstand te nemen te genieten, zo hou je de rest veel langer vol.  Lees hier de volledige jaarhoroscoop ram.


 

Jaarhoroscoop Stier

Ram, je bent soms best emotioneel. Probeer een betere balans te vinden tussen je gevoelens en ratio. Je neemt veel verantwoordelijkheid op je schouders, dus het is belangrijk en broodnodig die balans te vinden, en bij te tanken anders hou je dit hoge tempo niet vol.
 
Het is voor jou het goede moment om belangrijke beslissingen te nemen. Wat is belangrijk en wat niet? Welke koers wil je op in je leven? Zit je nog met oud zeer? Gooi het over je schouder en richt je neus op de toekomst, dat zal je meer brengen dan in het oude te blijven hangen. Heb je energiegevers of energievreters in je omgeving? Maak een duidelijke keuze met wie je om wilt gaan. Je hebt heel veel creativiteit tot je beschikking dit jaar, maak er gebruik van.
 
Werk hard maar probeer ook tijd te nemen om rust en afstand te nemen te genieten, zo hou je de rest veel langer vol. Lees hier de volledige jaarhoroscoop stier.
 

 

Jaarhoroscoop Tweelingen

 Onder invloed van Mercurius is de maand april 2018 op zijn zachts gezegd “levendig”. Plannen lijken ineens verkeerd te gaan. En ook op het gebied van communicatie gaat het alles behalve van een leien dakje. In mei komt er gelukkig alweer een einde aan deze situatie, maar pas op! Mercurius zal in 2018 vaker invloed uitoefenen op je plannen.
 
In maart-april gooit ook Venus een duit in het zakje. Dit merk je doordat er ineens een verandering plaats vind op het vlak van jouw toekomstdromen en binnen jouw relatie.
 
Mars (de planeet van energie en enthousiasme) voorziet jouw in de maand mei van een hoop nieuwe energie. Deze energie geeft je de moed, en de zin, om de rest van het jaar er weer flink tegen aan te gaan. Dit is het moment dat nieuwe toekomstplannen ontstaan en oude plannen in werking worden gezet. Lees hier de volledige jaarhoroscoop tweelingen.


 

Jaarhoroscoop Kreeft

Probeer zoveel mogelijk ME-tijd voor jezelf vrij dat plannen als je maar kunt. Je zult merken dat je niet veel vrije tijd zult krijgen als het gaat over werk of relaties.
Ook voor het nastreven van je dromen en passie is dit een heel erg goed jaar. Je zult veel meer voor elkaar kunnen krijgen dan je zelf denkt. Stel je vooral niet te bescheiden op en je zult bereiken waar je al heel erg lang over droomde, ook op het gebied van relaties is dit aan de orde.

In het speciaal de maanden mei en juni zijn mooie maanden voor jou Kreeft! Lees hier de volledige jaarhoroscoop kreeft.
 

 

Jaarhoroscoop Leeuw

Dit is het jaar van de veranderingen, ook voor jou. Stap voor stap, en met een goed omschreven planning kom je er wel. Slik ook je trots in als je hulp nodig hebt, niemand kan alles in zijn eentje. Dat te beseffen zorgt ervoor dat je aan het einde van het jaar, ondanks de blokkades die er begin dit jaar zijn, toch succesvol kunt afsluiten.
 
Het begin van dit jaar begint wat moeizaam, maar kom je hier doorheen, dan gaat de rest van het jaar je goed af. Het kan zijn dat er iets belangrijks in je leven wordt afgesloten, een baan of een relatie. Misschien voel je je emotioneel wat wankel maar vanaf juli kom je weer een stuk beter in je vel te zitten.
 
Er wordt veel van je energie en geduld gevraagd, vanaf september zal je merken dat het tijd wordt de dingen op een andere manier vorm te gaan geven. Dit gaan zijn op het gebied van communicatie of privé. Sta er niet gek van te kijken als je het einde van het jaar een totaal andere kant op wilt gaan dan je hiervoor gedaan hebt. Sta open voor deze veranderingen maar onderzoek goed wat je het allerliefste zou willen veranderen in je leven.
 
Lees hier de volledige jaarhoroscoop leeuw.
 Jaarhoroscoop Maagd

De meeste Maagden krijgen te maken met een speciale periode dit jaar, het kan allemaal een beetje vreemd voor je aanvoelen. De lat te hoog leggen en te perfectionistisch zijn heeft geen enkele zin. Goed is goed, het hoeft niet nóg beter, weet je nog?
 
Maak je niet te druk, je zult je sterker gaan voelen en er komt iets meer rust in je leven. Emotioneel kan het af en toe nog wel een schommelen en lijken sommige dingen maar niet te willen lukken., Hoe rustiger jij hieronder kunt blijven, hoe beter je door deze periode heen kunt komen.
 
Ook op het gebied van de liefde en relaties kunnen er veranderingen zijn. Over het algemeen zul je merken dat het zelfs nog beter zal gaan en positiever zal verlopen  dan je zelf denkt. Je zult meer evenwicht en stabiliteit vinden en dat is erg prettig voor jou. Lees hier de volledige jaarhoroscoop maagd.
 


 

Jaarhoroscoop Weegschaal

In het begin van de lente kunnen er momenten van twijfels bij je opkomen. Het is goed een stapje terug te doen en het leven eventjes wat van een afstandje te bekijken.

In juni/juli is het verstandiger voor je even geen impulsieve beslissingen te nemen. Win advies in en neem je beslissingen op een goed doordachte manier. Denk met name goed na over het aangaan van financiële beslissingen.

Over het gehele jaar gezien is het tot oktober een behoorlijk gunstige periode en zal je een fijn en warm gevoel van positiviteit met je meedragen. Mooi dat het leven je tweede kansen biedt. Natuurlijk is het  hard werken als je iets wilt bereiken, maar als jij je schouders er onder zet heb je wel iets moois  in handen voor de toekomst. Lees hier de volledige jaarhoroscoop weegschaal.


 

Jaarhoroscoop Schorpioen

Tja, je bent nu eenmaal een Schorpioen en veranderen is iets wat overduidelijk bij je hoort. In dit jaar zijn het over het algemeen de positieve veranderingen waar je mee te maken krijgt. Vanaf het najaar wordt er wel van je gevraagd wat tactischer te zijn dan je normaal gesproken bent. Het zal je goed afgaan.
 
Vanaf oktober kun je rekenen op nieuwe kansen en mogelijkheden. Dit kan in je voordeel zijn dus gebruik de energie die je hierbij hebt heel erg goed en doelgericht. Ben jij van plan om iets nieuws op te starten? Ga door, je hebt alle kans het op een goede manier af te ronden, al zou het kunnen dat je het gevoel krijgt dat het je niet lukt. Blijf erin geloven en hou  je focus vast, op de langere termijn zullen je inspanningen beloond worden! Lees hier de volledige jaarhoroscoop schorpioen.


 

Jaarhoroscoop Boogschutter

Jouw 2018 wordt er een van uitdagingen. Je zoekt het ook wel op hoor, vrijheidslievend als je bent ga je geen uitdaging uit de weg. Sterker nog, je zoekt de uitdagingen dus op omdat jij precies dit jaar een grote drang hebt om jezelf te bewijzen. Niet alleen op het gebied van werk maar in zijn algemeen.

In mei wordt het even lastig voor je en krijg je misschien het gevoel op een rollercoaster te zitten. Gewoon blijven doorademen, stel je doelen bij en focus. Ga daarna op zoek naar een andere weg dan die je tot nu toe bewandeld hebt en durf te groeien.
 
Op het gebied van je netwerk krijg je volop de kans nieuwe mensen te gaan ontmoeten en hierdoor creëer je nieuwe kansen. Wees niet bang nieuwe vrienden te maken. en hou je oude vriendschappen ook in ere.  Lees hier de volledige jaarhoroscoop boogschutter.
 


 

Jaarhoroscoop Steenbok

Je bent praktisch en snel geneigd het leven te nemen zoals het komt. Jezelf druk maken over allerlei bijzaken is iets wat niet bij je past. Toch is het niet zo verkeerd om wat verder in de toekomst te kijken dan je normaal gesproken doet. Denk eens na over het volgende; wat wil jij, over pakweg een jaar graag bereikt hebben? Werk er naar toe door dagelijkse een positieve gedachte of affirmatie over dit onderwerp op te zeggen. Dit kan je heel veel mooie dingen brengen.
 
Het is belangrijk dit jaar dat je open bent en een goed gebruik maakt van de vertrouwde mensen om je heen. Ze kunnen je pas tot steun zijn als jij het aan ze vertelt of vraagt nietwaar? Het is fijn begrip te krijgen van anderen maar dan mag jij je wat opener opstellen en er gewoon om vragen. Balans tussen je werk- en je privéleven is het sleutelwoord voor jou. Hard werken is prima maar genieten van familie en vrienden is ook belangrijk om de accu bij te laden. ‘Speel’ met de tijd die je hebt en geniet! Lees hier de volledige jaarhoroscoop steenbok.
 
Jaarhoroscoop Waterman

Sta niet gek te kijken als je dit jaar plannen gaat maken om te verhuizen, want dit is er een prima jaar voor. Het schudt je leventje even door de war, maar het zal positief voor je uitwerken! Nieuwe ideeën maar ook nieuwe kansen.

Tot en met oktober beheerst Jupiter jouw leven, dat brengt je optimisme en veel kansen op het gebied van werk. Heb jij het gevoel het allemaal niet zo goed onder controle te hebben? Dat klopt, het enige wat je hieraan kunt doen is te beseffen dat het maar van tijdelijke aard is. Gelukkig gaat deze periode snel voorbij.
 
Aan het einde van het jaar breken gunstige tijden aan qua relatie. Echter, een dingetje; luiheid zal je dit jaar niet veel positieve dingen brengen, let er wel op dat je niet te gemakzuchtig wordt. Lees hier de volledige jaarhoroscoop waterman.
 

 

Jaarhoroscoop Vissen

2018 zal voor jou geweldig van start gaan Vissen! Hou er wel rekening mee dat dit in de loop van het jaar afneemt. Het ligt helemaal aan jouw manier van communiceren of de rest van het jaar succesvol verloopt. Tip; probeer zoveel mogelijk ideeën met anderen te delen, dat bepaalt namelijk jouw succes dit jaar.

Vanaf juni wordt het even lastig voor je. Het kan zijn dat je je anders dan normaal voelt en dat kan zich op een dusdanige wijze vertalen dat anderen je niet meer in kunnen schatten. De buitenwereld kan hierdoor twijfelen aan jouw stabiliteit, dus wees vooral helder in hoe jij je uit.

Je voelt je overal thuis maar je leeft soms wel in je eigen bubbel. Zie hierboven wat betreft het duidelijk zijn naar anderen toe. Geef het gewoon even aan als je wat tijd voor jezelf nodig hebt, dat voorkomt heel veel misverstanden bij anderen.

Vanaf december komt jouw tijd eraan. Je zult plannen kunnen gaan realiseren en die trend zal zich de komende drie jaar voortzetten. Je zult hierdoor zelf gaan veranderen en misschien wordt het dan tijd om eens goed naar je relaties te kijken. Haal alleen maar mensen je leven binnen waar je blij van wordt. Negatieve mensen kosten je veel te veel energie. Lees hier de volledige jaarhoroscoop vissen.