Jaarhoroscoop Schorpioen 2022

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november 

Algemeen

Schorpioen heeft klasse, is loyaal en extreem intuïtief. Je laat je niet door anderen manipuleren, je houdt de controle in eigen handen, omdat je anderen niet snel vertrouwt. Probeer mensen die je nog niet kent het voordeel van de twijfel te geven. Vriendschappen voor het leven en je grote liefde, als je single bent, ontmoet je dit jaar als jij dat wilt. Het enige wat je moet doen is niet meteen oordelen. Geef mensen die je dit jaar leert kennen een kans, ze hebben veel meer te bieden dan jij je kunt voorstellen.Wat staat jou te wachten dit jaar?

Wacht jij op nieuwe kansen die je met beide handen kan aanpakken? Wij zijn er om jou te helpen deze kansen te zien en te realiseren zodat jouw dromen de waarheid worden. Zet nu de eerste stap naar een gelukkigere toekomst...

 

 

Carrière 

Schorpioen houdt werk en privé gescheiden. Je gaat niet naar je werk met het doel vriendschappen te sluiten. Je werkhouding wordt dan ook zeer gewaardeerd door werkgevers. Je bent vriendelijk, maar ook gereserveerd. Voor Schorpioenen die zich niet thuis voelen op hun werkplek is het een uitstekend jaar om te solliciteren. Je krijgt dit jaar elke baan waarop je solliciteert. Solliciteren is voor iedereen spannend, maar hoe zenuwachtig je ook bent, je komt altijd rustig, sterk en gemotiveerd over, jij weet immers hoe je dat moet krijgen wat je echt wilt.

 

Liefde 

De single Schorpioen is nooit single omdat hij of zij onaantrekkelijk of onaardig is. Je hebt een magnetische uitstraling, maar veel mensen durven je gewoon niet te benaderen. Ze voelen zich als een magneet tot je aangetrokken en tegelijk afgestoten. Stel jezelf je echt open voor anderen als je een relatie wilt. Open zijn is moeilijk voor je, omdat je in het verleden weleens gekwetst bent. Als je oefent in het je kwetsbaar opstellen ontmoet je over een paar maanden degene waarnaar je verlangt.
De Schorpioen in een relatie krijgt dit jaar te maken met ups en downs, er zijn weken dat jullie relatie lijkt op een aflopende zaak. Op de één of ander manier weten jullie elkaar altijd weer te vinden. Dit jaar heb je meer conflicten met je partner dan ooit, maar na elke relatiecrisis voel je je sterker met je partner verbonden.
 

Financiën 

Schorpioen voelt zich aangetrokken tot geld, maar geeft geld ook makkelijk uit als hij of zij iets wil hebben. Dit jaar kun je minder geld besteden aan kleding, sieraden of andere luxeartikelen. De kosten voor een verhuizing, een verbouwing of een andere grote aankoop, zoals een auto, vallen hoger uit dan je had verwacht. Ook wil een dierbaar familielid geld van je lenen. Je kunt je inkomsten verhogen door te solliciteren, maar door een jaar lang geen luxeartikelen kopen spaar je een aardig bedrag.

 

Gezondheid 

Dit is geen medisch advies, maar een astrologisch perspectief. Raadpleeg altijd een arts bij klachten. Schorpioen is gevoelig voor prikkels, je voelt precies aan wat er om je heen gebeurt, je bent net een spons. Positieve of negatieve energie, je neemt het allemaal op. Je trekt je terug als het je allemaal te veel is en komt weer uit je schulp als je jezelf hebt opgeladen. Probeer dit jaar eens meer over je gevoelen te praten met je partner of een goede vriend of vriending. Of praat er niet met hen over als je dat niet wilt, stel voor een wandeling te maken. Frisse lucht, wandelen of fietsen met een dierbare schept een band en jouw voordeel is dat je je niet zo lang afzondert van alles en iedereen.

 

Meer horoscopen voor Schorpioen

Wil je meer weten? Bekijk dan onze horoscopen voor jouw sterrenbeeld.

Horoscoop Schorpioen
Weekhoroscoop Schorpioen
Maandhoroscoop Schorpioen

 

Jaarhoroscopen andere sterrenbeelden:


Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis reading
[3:30minuten gratis testen]


Top