Gratis maandhoroscoop Schorpioen - September 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Schorpioen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop schorpioen, gratis jaarhoroscoop schorpioen of weekhoroscoop schorpioen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld schorpioen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop schorpioen vandaag

Maandhoroscoop Schorpioen

24 oktoboer - 22 november


Je hebt de eerste dagen van de maand nog wel eens de neiging om jezelf te zwaar te bejegenen. Je hebt het gevoel alsof je meer moet ploeteren om het een en ander voor elkaar te krijgen. Pluto en Mercurius kunnen jou flink beïnvloeden, waardoor je vooral in je thuisleven op moet passen, omdat deze planeten nog wel eens de neiging hebben om jou te dominant en veeleisend te maken. Beter doe je er verstandig aan om deze periode vooral aan je zelfbeeld te werken. Hoe beter jij in je schoenen staat, hoe prettiger je in de omgang bent. Met name t/m de 11de kunnen er verstoringen zijn, die je leven in de war kunnen brengen. Je hebt moeite deze onder controle te houden. Dat vind je vervelend, omdat je deze altijd wil behouden. Je kunt, als dit niet lukt, wel eens met onaangename verrassingen te maken krijgen. Deze hoeven niet altijd negatief uit te pakken, omdat je daar toch ook scherp door kunt blijven. Het zal wel belangrijk zijn je aandacht te behouden op dingen die kunnen gebeuren. Ga er niet omheen draaien, door te stellen dat iets toch niet gebeurt. Problemen die je vermijdt, kunnen sterk terugkomen en dan niet meer te controleren zijn. Er wordt aangeraden om alert te blijven en er op te letten dat je niet verrast wordt door onnadenkend te handelen. Je kunt het probleem dan ook groter maken, door net het verkeerde te doen. Je bent geneigd overhaast te handelen en kunt dingen zeggen die je net niet moet doen. Je zult daar voor op moeten passen. Je wordt hierbij geholpen door krachtige planetaire energieën, die ervoor zorgen dat je veel spanning voelt, maar dat je, op momenten dat het nodig is, efficiënt kunt reageren. Deze periode zal dus onverwachte gebeurtenissen kennen, waarbij het moeilijk is controle te houden. Lukt het je echter om het onverwachte te verwachten, dan ben je in staat om problemen uit te bannen en negatieve zaken juist op een positieve manier om te draaien. In contact met andere mensen heb je een sterke mening en vind je het erg vervelend als mensen tegen jou over een ander praten. Jij hebt als motto dat mensen die over iemand anders tegen jou praten, tegen die ander over jou praten. Tracht hier op een relaxte manier mee om te gaan en maak mensen vriendelijk duidelijk datje niet wilt roddelen. In je thuissituatie kunnen er ingrijpende veranderen zijn, waarbij je te maken kunt krijgen met een renovatie, maar waarbij er ook conflicten met ouders of andere familieleden kunnen zijn.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Schorpioen sterrenbeeld

Schorpioen, je bent vaak intens, diepzinnig en krachtig. Je komt beheerst over, echter hierachter schuilt een rijke emotionele wereld. Je hebt een charismatische uitstraling. Je bent scherp, anderen kunnen weinig voor jou verborgen houden.
 
De meeste schorpioenen houden niet van heel veel drukte. Je plaatst jezelf vaak op de achtergrond in plaats van in de spotlights. Je kijkt de kat het liefst uit de boom en bent voorzichtig en oplettend.
 
Schorpioenen zijn doorzetters met veel wilskracht. Door je passievolle emotionele beleving kun je overweldigend overkomen op anderen. Herken je dat je als Schorpioen wel eens bot of sarcastisch kunt zijn? Wanneer een jij iemand graag mag, ben je aardig loyaal en beschermend. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart