Schorpioen
23 oktober - 22 november

horoscoop schorpioen
 

Schorpioen - Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld

Als jij onder het sterrenbeeld Schorpioen valt, zul je jezelf herkennen in bepaalde eigenschappen. Ben je benieuwd of een Schorpioen bij je past? Mediumchat biedt een overzicht van zowel de positieve als de minder positieve kenmerken van het Schorpioen sterrenbeeld. 
 

Het Karakter van een Schorpioen

Schorpioen is verleidelijk, onweerstaanbaar sexy, heeft klasse en trekt overal de aandacht. Een Schorpioen is vastbesloten, doelgericht, mysterieus, loyaal, diepgaand en extreem intuïtief. Schorpioen is onafhankelijk en houdt de controle liever in eigen handen. Een Schorpioen weigert zich door anderen te laten sturen. Schorpioen heeft weinig woorden nodig om zich uit te drukken en zal zich niet anders voordoen dan hij of zij is.
 

Het Temperament van een Schorpioen

Schorpioen is charmant, maar ook verbaal agressief. Een Schorpioen zal nooit als eerste ruzie maken, is het toch zo ver gekomen, gaat Schorpioen door tot het bittere eind. Schorpioen ziet ruzie als een strijd of nog erger, oorlog en zal er alles aan doen om de oorlog te winnen. Grapjes en humor zijn de beste middelen om onenigheden met een Schorpioen uit te praten. Een breuk met Schorpioen is moeilijk te helen, een Schorpioen kan moeilijk vergeven en soms jaren wrok voelen over een streek die iemand geleverd heeft. Vergeten en vergeven is onmogelijk, Schorpioen zorgt ervoor dat de ander het ook nooit zal vergeten en zal soms wraak nemen.
 

Positieve Eigenschappen van een Schorpioen

Schorpioen neemt eerlijke besluiten en heeft een spirituele kijk op het leven. Een Schorpioen heeft een uitstekend gevoel voor humor, weliswaar schokkende humor, maar wel oprechte humor. Schorpioen is intelligent, heeft veel diepgang en beschikt over een heel goed geheugen, zelfs van dingen die lang geleden zijn gebeurd kan Schorpioen zich iedere detail herinneren. Schorpioen heeft klasse en trekt overal de aandacht.
 

Negatieve Eigenschappen van een Schorpioen

Schorpioen is bezitterig, jaloers en wil alles weten. Als een ander per ongeluk vergeten heeft iets te vertellen, of een streek geleverd heeft, kan Schorpioen erg boos worden, verbaal geweld gebruiken en veranderen in een kille persoonlijkheid. Een Schorpioen ziet het leven zwart-wit en sluit zelden compromissen. Het is alles of niets. Schorpioen is bang om te falen, maar houdt dit zeer goed verborgen. Een Schorpioen wil winnen en zal nooit aan anderen vertellen dat hij of zij gefaald heeft.

Ontvang een kaartlegging met je sterrenbeeld 💫 Start nu

 

De Schorpioen en Liefde 

Schorpioen schenkt niet zomaar vertrouwen en wordt niet makkelijk verliefd, geduld is vereist. Is Schorpioen zover, staat Schorpioen open voor de liefde, dan is hij of zij liefdevol, trouw en loyaal. Schorpioen is altijd op zoek om nog een diepere band te krijgen met zijn of haar partner. Voor een Schorpioen geen oppervlakkige verbintenissen. Eerlijkheid en een vriendelijk gebaar beloont Schorpioen met loyaliteit.
 

De Schorpioen in een Relatie

Schorpioen valt op een speciaal iemand, die sterk, moedig, ambitieus en bijzonder begripvol is. Een Schorpioen verlangt van zijn of haar partner dat hij of zij altijd bezig is met de wensen en behoeften van Schorpioen. Een Schorpioen is zich er totaal niet van bewust wat de ander nodig heeft, vooral als het om emotionele kwesties gaat. In een relatie kan Schorpioen zich terugtrekken en vaak uren of dagen in zijn of haar eigen ruimte blijven, zonder naar de partner te om te kijken. Schorpioen heeft in een relatie een eigen privéleven nodig. Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu

 

De Schorpioen Man en Liefdesverdriet

Zich overgeven aan liefdesverdriet en de pijn verwerken laat het ego van de Schorpioen man niet toe. Hij kan moeilijk loslaten en doorgaan met zijn leven, wanneer hij niet degene is die de relatie beëindigd heeft. Zijn behoefte te kwetsen is intens en het is moeilijk hem op andere gedachten te brengen. Soms zijn er anderen nodig, zoals familie en vrienden, om de Schorpioen man onder druk te zetten, zodat hij ziet dat het beter voor hem is als hij zijn beëindigde relatie accepteert.  Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

De Schorpioen Vrouw en Liefdesverdriet

Ze is hartstochtelijk, de Schorpioen vrouw en een relatie met een Schorpioen vrouw beëindigen zal ook hartstochtelijk zijn. Liefdesverdriet zet ze om in wraak als haar relatie beledigend of vernederend geëindigd is. Ze zal er alles aan doen om het haar ex betaald te zetten. De aanval van een Schorpioens vrouw met een tegenaanval bestrijden heeft geen zin. Ze zal niet aan haar liefdespijn toegeven, maar blijven zoeken naar een manier om haar ex te kwetsen.
 

Heb jij liefdesverdriet?

Als de liefde pijn doet, je niet meer weet hoe je ermee om moet gaan is er altijd iemand die naar wil luisteren. Je advies kan geven, troosten en kan vertellen wat je nu het beste kan doen. Start nu een gratis chat en ervaar hoe fijn het is dat er iemand voor jou is.

Komt jouw ex terug? Start jouw reading

 

De Schorpioen Vrouw en Daten

De Schorpioen vrouw is meester in het betoveren en verleiden. Ze zal zich afstandelijk gedragen en onverschillig overkomen, maar is dit zeker niet. Een Schorpioen vrouw neemt de tijd en heeft geen haast. Zelfverzekerd bekijkt ze hoe haar date zijn of haar best doet. Vragen over zichzelf beantwoordt ze liever niet tijdens een eerste date. Persoonlijke vragen van iemand die ze nog niet goed kent vindt ze ongepast. Hoe gereserveerder haar dat zich gedraagt, hoe geïnteresseerder ze is.
 

De Schorpioen Man en Daten

De Schorpioen man is seksueel ingesteld maar kan zich tijdens een eerste date goed beheersen. Hij vindt het heerlijk als de ander het initiatief neemt en hem laat voelen echt geïnteresseerd te zijn. De Schorpioen man voelt zich aangetrokken tot knappe, sensuele en verzorgde mensen. Een eerste date moet voor een Schorpioen man intiem zijn, geen druk café of vol restaurant. Hij wil zijn date van top tot teen op kunnen nemen, omdat hij tijdens een eerste date beslist of er een volgende date komt.

Ontdek de toekomst van je liefdesleven 💖 Jouw voorspelling

 

De Seksdrive van een Schorpioen

Schorpioen heeft een hoge seksdrive, seks met een Schorpioen is intens, hartstochtelijk en verslavend. Een Schorpioen wil tijdens de daad één worden met de ander. Schorpioen is sensueel en betovert tijdens het vrijen zijn of haar sekspartner. De magnetische charme en legendarische aantrekkingskracht van een Schorpioen is onweerstaanbaar. Een Schorpioen is een veelzijdige minnaar, die de ander en zichzelf naar ongekende hoogtes brengt. Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

Hoe is een Schorpioen Vrouw In Bed?

Schorpioen vrouw heeft enorm veel passie. Als ze je wil dan kun je vuurwerk verwachten, seks is voor haar heel belangrijk. Een Schorpioen vrouw is dominant in bed en heeft oog voor alles, sexy lingerie, massageolie, geurtjes, seksspeeltjes, ze vindt het allemaal opwindend.  Zachtjes en teder mag niet te lang duren, ze wil actie, zo lang mogelijk. Een Schorpioen vrouw zal er alles aan doen om het orgasme van haar seks partner zo lang mogelijk uit te stellen.
 

Hoe is een Schorpioen Man In Bed?

De Schorpioen man heeft enorm veel energie en een natuurlijk instinct om seks te bedrijven. De Schorpioen man kan een beetje ruw zijn in bed, hij houdt van bijten en knijpen. Het kan een beetje pijn doen, seks met een Schorpioen man. Hij is dominant en geeft de leiding in bed niet uit handen. Op preutse sekspartners kan hij afknappen, de Schorpioen man verwacht dat zijn sekspartner zich helemaal geeft.
 

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor Schorpioen

De sterrenbeelden Ram, Stier, Kreeft, Steenbok en Vissen zijn de perfecte match. Met een Ram kan Schorpioen gelukkig worden, maar alleen als Ram accepteert dat Schorpioen zich niet laat domineren. Stier en Schorpioen hebben een ongecompliceerde, stabiele relatie. Een Kreeft – Schorpioen relatie is een relatie waar velen van dromen. Ze vertrouwen, begrijpen, steunen en troosten elkaar. Steenbok en Schorpioen hebben veel met elkaar gemeen, ze zien beiden het leven zwart-wit, sluiten zelden compromissen en willen beiden onafhankelijk zijn. Steenbok - Schorpioen relaties worden zelden beëindigd. Vissen en Schorpioen voelen elkaar feilloos aan, geven elkaar de ruimte en begrijpen elkaar op een hoger niveau.
 

Zo ontmoet jij de ware

Heb je het gevoel dat je nooit de ware tegenkomt? Dat alle leuke mannen of vrouwen al bezet zijn? Ben je soms bang dat je nooit een relatie krijgt en je hele leven alleen blijft? Misschien zoek je op de verkeerde plaats of zoek je wel helemaal niet. Soms hebben we iemand nodig die ons perspectief geeft en andere tips dan die we van familie en vrienden krijgen. Start nu een gratis chat, je krijgt zeker geen spijt!
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor Schorpioen

De sterrenbeelden Tweelingen, Leeuw en Waterman zijn geen match. Schorpioen irriteert zich aan Tweelingen, die zich niet aan de wensen en regels van Schorpioen kan houden. Het botst met een Leeuw, omdat Leeuw niet kan omgaan met de emoties van Schorpioen die vaak over het verleden gaan. Leeuw kijkt niet terug, maar altijd voorruit. Waterman en Schorpioen hebben onverenigbare karakters. Waterman kan de aandacht waarnaar Schorpioen verlangt niet geven. Waterman is bijna nooit thuis en altijd bezig met andere dingen.
 

Met deze Sterrenbeelden kan Schorpioen het goed vinden

Met de sterrenbeelden Maagd, Weegschaal en Boogschutter kan Schorpioen het goed vinden. Een Maagd – Schorpioen relatie heeft alleen kans van slagen als ze met elkaars prikkelbaarheid kunnen omgaan. Met een Weegschaal kan Schorpioen gelukkig worden, maar alleen als ze compromissen kunnen sluiten. Boogschutter en Schorpioen hebben veel plezier samen, maar ook vaak ruzie. Ze kunnen gelukkig worden met elkaar als Schorpioen leert dat niet alleen zijn of haar eigen behoeften kunnen worden vervuld.

Lees hier meer over de Sterrenbeelden waar Schorpioen het goed mee kan vinden
 

De Verliefde Schorpioen

Schorpioen is niet snel verliefd en wantrouwt complimenten. Het is ingewikkeld een Schorpioen verliefd te laten worden. Wanneer iemand te veel interesse toont en te opdringerig is, reageert Schorpioen terughoudend. Schorpioen heeft een beeld van de perfecte partner en is bang teleurgesteld te worden omdat niemand zo perfect kan zijn. Een verliefde Schorpioen gedraagt zich niet anders, Schorpioen blijft op zijn of haar hoede.

Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.
 

De Trouwdag van een Schorpioen

Schorpioen plant zijn of haar trouwdag tot in de puntjes. Alles is belangrijk, de huwelijksdatum, de trouwlocatie, de kleding, het eten. Schorpioen wil alleen het beste van het beste en geen detail mag ontbreken, hoe klein het ook is. Gaat er iets mis, schiet Schorpioen in de stress, maar Schorpioen zal nooit met anderen delen hoeveel stress hij of zij heeft. Een Schorpioen doet er alles aan dat zijn of haar trouwdag een onvergetelijke dag wordt.
 

De Schorpioen als Huwelijkspartner

Schorpioen verwacht dat zijn of haar huwelijkspartner begripvol, sterk, moedig en ambitieus is. Het ergste wat de huwelijkspartner partner van een Schorpioen kan doen is niet reageren op zijn of haar tactiek en emotionele intimidatie. Schorpioen kan zijn of haar partner afmatten om zijn of haar zin te krijgen, Schorpioen dramt maar door. Schorpioen stelt de liefde van zijn of haar partner regelmatig op de proef, is jaloers en kan sarcastisch zijn.
 

De Schorpioen en Vreemdgaan

Er is niemand zo trouw aan geliefden en vrienden als een Schorpioen. Schorpioen heeft veel geheimen, maar vreemdgaan hoort daar niet bij. Door de erotische aantrekkingskracht van Schorpioen, is er altijd wel iemand die met Schorpioen probeert te flirten, maar Schorpioen flirt niet en gaat niet in op avances. Schorpioen heeft veel aanbidders en is gewend aan aandacht, vreemdgaan is voor een Schorpioen zo makkelijk, dat het niet spannend of de moeite waard is.
 

De Schorpioen als Ex

Schorpioen is geen makkelijke ex, of Schorpioen degene is geweest die de relatie beëindigd heeft of de ex, Schorpioen heeft geen interesse in vriendschap. Een Schorpioen gedraagt zich afstandelijk en zal alleen het hoogstnodige samen regelen, Schorpioen werkt niet mee, is niet te bereiken en staat niet open voor een gesprek.  Soms moet aan familie en vrienden worden gevraagd te bemiddelen. 
 

Kun jij je ex niet vergeten?

Is je partner doorgegaan met leven, plezier maken en misschien nog erger, heeft je ex al een nieuwe liefde, terwijl jij nog midden in jullie relatie zit, die toch echt voorbij is. De pijn die je dag in dag uit met je meedraagt is ondragelijk als je ex je heeft losgelaten en jij hem of haar niet. Je weet dat je je tijd verspilt en misschien een nieuwe liefde misloopt als je zo door blijft gaan. Maar je weet niet hoe je een nieuw leven moet beginnen, je zit vast. Start nu een gratis chat, vertel door zo kort en duidelijk mogelijk je vraag te typen hoe je je voelt. Ervaar hoe fijn het is dat er iemand echt naar je luistert.
 

De Schorpioen en Vriendschap

Schorpioen is selectief, ook bij het kiezen van vrienden. Schorpioen is een trouwe vriend, geweldig gezelschap, maar vriendschappen zijn vaak gebaseerd op zijn of haar voorwaarden. Schorpioen heeft niet de behoefte aan veel contact met vrienden. Zo nu en dan ergens iets drinken of eten is genoeg. Schorpioen vraagt vrienden niet snel om hulp en verwacht dat vrienden dat ook niet zullen doen. Hebben vrienden dringend hulp of advies nodig, zet Schorpioen zich voor 100% in.
 

De Schorpioen op het Werk

Schorpioen functioneert niet goed in een groot team. Een Schorpioen wil het liefst met rust gelaten worden op het werk, om zijn of haar taken goed te kunnen doen. Schorpioen wordt niet graag opgejut en houdt niet van te veel taken tegelijk. Vooral taken waar een Schorpioen zich niet geschikt voor voelt kunnen een probleem zijn. Schorpioen houdt van duidelijke instructies, waardeert hulp van collega’s, maar van te veel controle wordt Schorpioen nerveus.
 

De Schorpioen als Collega

Schorpioen is een vriendelijke, maar gereserveerde collega, die werk en privé gescheiden houdt. Schorpioen helpt collega’s in nood onmiddellijk, hij of zij weet hoe het voelt als je vastloopt. Een Schorpioen kan tegen kritiek van collega’s, maar alleen als die op de juiste manier gegeven wordt. Schorpioen weet intuïtief welke collega’s te vertrouwen zijn en gaat collega’s die over anderen roddelen uit de weg.
 

De Schorpioen en Stress

Schorpioen is gevoelig en voelt precies aan wat er in zijn of haar omgeving gebeurt. Een Schorpioen kan zich behoorlijk opgejaagd en gestrest voelen. Omdat Schorpioen een meester is in het verbergen van gevoelens en de neiging heeft zich terug te trekken, kunnen anderen Schorpioen niet troosten of steunen. De stress van Schorpioen zal verminderen als hij of zij gaat wandelen of sporten. Ook muziek helpt de intens gevoelige geest van Schorpioen te ontspannen.
 

De Levenslessen van een Schorpioen

Een Schorpioen voelt zich aangetrokken tot macht en geld. Schorpioen zou kunnen leren zich op andere dingen te richten. Ook kan het leven van een Schorpioen harmonieuzer zijn, wanneer hij of zij leert vriendelijker, socialer, flexibeler en zachtmoediger te zijn tegen anderen. Wanneer Schorpioen probeert grip te krijgen op zijn of haar innerlijke strijd, zichzelf niet uitput, door toe te geven aan negatieve omstandigheden of gebeurtenissen, zal Schorpioen zich energieker voelen.

Welke levensles past bij jouw Sterrenbeeld? 

De sterren kunnen helpen om jouw levensles te vinden. Jouw levensles kan helderheid bieden in de keuzes die jij moet maken en kan jou inzichten geven over hoe jij je leven het gelukkigst kunt leven. Wij helpen jou met het vinden van deze levenslessen. Spreek gratis met een van onze mediums of paragnosten. 

 
 

De Schorpioen als Kind

Schorpioen kindjes voelen zich het gelukkigst bij intieme relaties, maar kunnen ook heel goed alleen spelen. Favoriete spelletjes van Schorpioen kinderen zijn verstoppertje en goochelen. Een Schorpioen kindje is volhardend en groeit vaak uit tot een sterke persoonlijkheid. Schorpioen kindjes weten heel goed hoe ze hun zin kunnen krijgen. Ouders moeten daarom sterk in hun schoenen staan en geduld hebben. Schorpioen kinderen stellen de hele dag vragen, ze willen alles weten.
 

De Schorpioen en Reizen

Schorpioen houdt van comfortabel reizen, luxe accommodaties en uitstekend eten. Schorpioen gaat liever op reis met mensen die hij of zij goed kent, omdat het anders onaangenaam kan worden op reis. Schorpioen kan heel gezellig zijn, maar medereizigers moeten zich aanpassen aan veeleisende voorkeuren een Schorpioen. Alleen reizen is voor een Schorpioen geen probleem, maar de voorkeur gaat uit op reis te gaan met zijn of haar partner, of een goede vriend of vriendin. Geschikte bestemmingen zijn; Japan, Egypte, China en Kreta.
 

De Schorpioen en Gezondheid

Een Schorpioen doet er goed aan op zijn geest en energie te letten. Schorpioen is net een spons en onttrekt negatieve en positieve energie aan gebeurtenissen en omgeving. Schorpioenen leven heel vaak in het verleden en dat is niet goed voor de gezondheid. Oefenen in loslaten zuivert de geest. Voor het sterrenbeeld Schorpioen is een dagelijkse wandeling helend. Wandelen geeft de geest rust en het is een uitstekende manier om het lichaam in vorm te houden.
 

Sterrenbeeld Schorpioen en de Planeet Pluto

Schorpioen is het achtste teken van de dierenriem, behoort tot de vaste tekens en wordt geassocieerd met het element water. Schorpioen wordt beheerst door de planeet Pluto. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen die onder dit teken worden geboren zijn: mysterieus, sterk, intens, vastberaden, teruggetrokken, geheimzinnig, loyaal, extreem, fanatiek, vernielzuchtig, passioneel, seksueel, kalm, hardnekkig, diepgaand, teruggetrokken, gevoelig en kan erg kwaad worden.
 

Schorpioen is een Herfst Teken

Herfstmensen zijn bedachtzaam, kritisch, selectief en minder spontaan dan voorjaars- of zomermensen Herfsttekens kunnen hun gevoelens heel goed verborgen houden. Ze hebben een sterke behoefte aan serieuze en bevredigende relaties. Ook zijn ze zich veel meer bewust dan anderen van wat er zich om hen heen afspeelt. Herfstmensen zijn niet impulsief, voor hen zijn zelfbeheersing en zelfbegrip prioriteiten.
 

Beroemde Schorpioenen

Pablo Picasso, Herman Brood, Hillary Rodham Clinton, François Mitterrand, Marco van Basten, Julia Roberts, Edwin van de Sar, Cristoffel Columbus, Marie Antoinette, Jan Wolkers, Bill Gates, Erasmus, Jan Vermeer, John Cleese, Theodore Roosevelt, Francis Bacon, Whoopi Goldberg, René Froger, Fjodor Dostojewski, Ennio Morricone, Joni Mitchel, Marie Curie, Leo Trotski, Lee Jones, Ivan Toergenjev, John Philip Sousa, Sally Field, Grace Kelly, Prins Charles, Demi Moore, Renate Rubinstein, Nadia Comaneci, Jan Terlouw, Tom Waes en Joe Biden. 

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

Meer weten over de andere Sterrenbeelden?

 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hier