Gratis maandhoroscoop Kreeft - Maart 2023


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Kreeft de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop kreeft, gratis jaarhoroscoop kreeft of weekhoroscoop kreeft, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld kreeft pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop kreeft vandaag

Maandhoroscoop Kreeft

22 juni - 22 juli


Het begin van de maand brengt een dynamische conjunctie tussen Venus en Jupiter in de vurige Ram en dit geeft over het algemeen veel kansen in carrière, romantiek en financiën in. De 2de dag staat Mercurius in verbinding met Saturnus en zal daarna naar het gebied van de Vissen reizen. Dit geeft een verhoogde energie van gevoeligheid en emotionele diepgang. Deze kan je vooral gebruiken met de communicatie en het onderwijs. Je woorden hebben de neiging om meer meelevend en poëtisch te zijn en je doet er dus verstandig aan gebruik te maken van intuïtie om de diepere betekenis van het leven te begrijpen. Je kon je de laatste tijd eenzaam voelen, omdat je het gevoel had dat vertrouwde mensen jou niet altijd genoeg liefde of vriendschap gaven. Het 1ste deel zal je in staat zijn hier wel iets aan te doen. Je zult je minder emotioneel voelen en minder eenzaam zijn. Er wordt aangeraden niet al te impulsief te zijn en de tijd te nemen om bepaalde dingen aan te pakken. Ga je te snel, dan kun je op de korte termijn wel iets veranderen, maar zal je op de lange termijn weer met problemen te maken krijgen. Je kunt je wel eens onzeker voelen en hebt teveel de neiging om dit ook te laten zien. Er wordt aangeraden om in dit deel van de maand juist te verdoezelen dat het minder goed met je gaat. Laat de wereld zien dat je veel zelfvertrouwen hebt, ook al vind je dit zelf niet altijd de juiste manier. Straal je zelfvertrouwen uit, dan zullen mensen anders met je omgaan. Ze zullen minder snel over grenzen gaan. In je carrière kun je dit gebruiken en zal je bepaalde doelen behalen, die jou verrassen. Twijfel niet teveel aan jezelf, maar laat zien wie je bent en wat je allemaal kunt. Heb je een eigen bedrijf dan kun je nieuwe werknemers aantrekken, die jou flink ondersteunen. Het is een prima tijd voor nieuwe klanten. Werk je voor een baas, dan kun je gewaardeerd worden. In de liefde zal je er goed aandoen om sympathiek en empathisch met een partner om te gaan. Wees niet te eigenwijs en ga ook niet teveel tegen mensen in.

[NIEUW] Toekomstvoorspelling 2022

Benieuwd wat jouw te wachten staat in 2022? Krijg inzicht in jouw persoonlijke situatie in een reading.

Starten
Maak gratis 3:30 min kennis met Mediumchat.
Geen kosten. Geen abonnement. Geheel vrijblijvend.Introductie maandhoroscoop Kreeft sterrenbeeld

Wanneer je een kreeft kort beschrijft kun zijn er twee kernwoorden van toepassing, sociaal en slim. Kreeften hebben vaak veel inlevingsvermogen en verbeeldingskracht. Ze hebben een rijk emotioneel leven.
 
Kreeften zijn ook piekeraars en verliezen zichzelf daar regelmatig in. Kreeften staan bekend om hun constante innerlijke strijd. Ze hebben behoefte aan expressie, zichzelf uitdrukken. Maar aan de andere kant trekt de kreeft zich graag terug in zijn eigen wereld.
 
Wanneer een kreeft balans kan vinden tussen deze twee uitersten is de kans op een gelukkig leven groot!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.

Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.

Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.

Wat zegt mijn jaarhoroscoop?

Ontdek wat jou dit te wachten staat in jouw persoonlijke jaarhoroscoop.

Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart