Gratis maandhoroscoop Weegschaal - Augustus 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Weegschaal de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop weegschaal, gratis jaarhoroscoop weegschaal of weekhoroscoop weegschaal, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld weegschaal pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop weegschaal vandaag

Maandhoroscoop Weegschaal

24 september - 23 oktober


Het is deze maand belangrijk evenwicht te vinden in emoties die je hebt en vooral in contact met anderen. Wees dus verstandig en sympathiek met andere mensen. Met name t/m de 10de kan de kosmische energie voor disbalans zorgen en dit kan soms niet goed uitpakken. Er zijn veel contacten en niet altijd zullen deze even goed zijn. Dit kan je emoties onder druk zetten. In deze periode heb je dringend mensen nodig om jou te ondersteunen. Er kunnen verwarrende situaties zijn, als gevolg van misverstanden met collega’s en omdat jij nogal besluiteloos bent. Dit maakt jouw leven soms gecompliceerd. Er zijn fouten mogelijk en ook conflicten met collega’s of leidinggevenden kunnen je leven onder druk zetten. Pas dus deze periode op, omdat er veel negatieve energie kan hangen. Blijf ver weg van roddels of intriges tussen mensen. Los problemen uit het verleden op en houd in de gaten dat er mensen zijn, die kwaadwillend zijn en dingen kunnen doen die jou problemen kunnen geven. Merk je aan jezelf, dat jij dingen wilt doen om anderen te kwetsen of wil je meedoen aan dubieuze zaken, dan wordt aangeraden om jezelf hierin te vermannen. Juist deze periode kunnen er situaties uit ontstaan, die jou flink wat gevaar opleveren. Van de 11de t/m de 22ste zal er meer evenwicht komen en kun je veel stabieler en rustiger met problemen en misverstanden omgaan. Je bent veel effectiever en doelbewuster en kan dan ook meer succes behalen. Wel moet je erg opletten dat je geregeld wat tijd aan je privéleven besteedt. Het is misschien een prima periode voor zakelijkheden, maar je kunt privé hierdoor wel onder druk staan. Je bent zoveel bezig met het oplossen van problemen en omgaan met negatieve zaken, dat er privé wel eens minder ruimte zal zijn om mensen aandacht te geven. Toch zal het nu wel wat beter gaan, omdat je een stuk optimistischer bent. Hierdoor sta je een stuk flexibeler in het leven en geef je automatisch meer aandacht aan geliefden. Je kunt nu dus veel goedmaken van dingen die eerder minder goed gingen en kan je partner of andere geliefden nu tevreden houden. Vanaf de 23ste is het erg belangrijk om je juist op mensen in je omgeving te richten, door een instabiele kosmische energie. Hulp en ondersteuning zijn belangrijk om te zorgen dat je zowel zakelijk als privé het moreel hoog kunt houden. Let op dat je deze periode de neiging kunt hebben wat egocentrisch te zijn, wat het gevolg kan zijn van onzekerheid die in je opspeelt. Dit kan wel eens zorgen voor problemen op zakelijk gebied en dit kan dan ten koste gaan van contact met dierbaren en je partner. Misverstanden, misleidingen en rancune kunnen je leven dan ook flink storen. Wees dus voorzichtig hiermee en tracht zo mogelijk met mensen te communiceren om oplossingen te vinden.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Weegschaal sterrenbeeld

Ooeeef, smoking hot. Je ziet er vaak erg goed, netjes en verzorgd uit weegschaal. Je bent elegant en hebt een goede smaak. Je bent goed in staat om kritisch te denken en nuchter kijken naar complexe kwesties.
 
Weegschaal, je hebt er een hekel aan om tegengesproken te worden. Je bent standvastig en erg overtuigd van je eigen denkbeelden en standpunten. Je vindt het lastig om kritiek te ontvangen, ook wanneer het goed en opbouwend bedoeld is.  Dit uit je niet altijd expressief omdat je in balans en diplomatisch bent.
 
Harmonie met andere vind je doorgaans van groot belang, daarom sluit je regelmatig compromissen. Je haat onrecht, wreedheid en hatelijkheid. Wanneer je ergens mee zit, probeer er met iemand over te praten, het doet je goed!

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart