Gratis maandhoroscoop Vissen - September 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Vissen de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop vissen, gratis jaarhoroscoop vissen of weekhoroscoop vissen, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld vissen pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop vissen vandaag

Maandhoroscoop Vissen

20 februari - 20 maart


De Maan zal voor de Vissen gunstig zijn, mede door de goede kracht die Neptunus samen met de Maan biedt. De Maan reist deze periode in jouw sector van relaties. Heb je pas iemand leren kennen, dan kan er een gunstige energie zijn, waardoor jullie meer naar elkaar trekken en de liefde kan groeien. Ben je single, dan is de eerste periode van de maand gunstig om nieuwe mensen aan te trekken en wellicht zijn er kansen op een nieuwe relatie. Mensen die al een tijd een relatie hebben, kunnen een verdieping van hun relatie tegemoetzien. Het is een prima tijd voor een huwelijk, verloving of een andere verbintenis. De energie voor een relatie zal nog meer versterkt worden door de assertieve Mars, die tot de 15de in de sector van partners verblijft. Aangezien deze hier staat op het moment dat de Nieuwe Maan zijn invloed uitoefent, kan de energie jou positief raken. Mars zal deze periode ook nog eens een driehoek met Pluto vormen. Er wordt aangeraden hier naar te handelen en al je aandacht te schenken aan een relatie of aan het starten van een relatie. De Zon staat tot de 22ste tegenover jouw teken en Mars tot de 15de. Nadeel zal zijn dat de communicatie minder soepel verloopt. Er zullen gesprekken, discussies en soms conflicten zijn, waarin je heel duidelijk een evenwicht dient te vinden. Ook is het belangrijk dat je niet teveel je eigen zin doet en tracht concessies te doen als jullie een meningsverschil hebben. Venus zal tot de 10de, onder de invloed van de Schorpioen voor veel passie en romantiek zorgen. Er wordt aangeraden hier voorzichtig mee te zijn en bij twijfel te onderzoeken hoe je de harmonie kunt vinden. Uranus in Stier moedigt aan om de nodige veranderingen aan te brengen en specifieke situaties op te lossen.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Vissen sterrenbeeld

Vissen, je hebt een zeer sterk aanpassingsvermogen. Aan de andere kant leef je behoorlijk vanuit je emoties. Dit wil je regelmatig uit balans brengen – aard jezelf regelmatig.
 
Vissen zijn doorgaans gezegend met een sterke creativiteit. Je hebt de neiging om je je eigen (droom) wereld terug te trekken. Hierbij kun je jezelf en je eigen vooruitgang behoorlijk mee in de weg zitten. Vissen zijn intuïtief en pikken dingen snel op. Je staat open voor een uitdaging.
 
Vissen kunnen alle kanten opzwemmen. Daarbij kunnen anderen zomaar eens voor verrassingen kunnen te staan. 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart