Gratis maandhoroscoop Steenbok - September 2021


Lees hier onder voor het sterrenbeeld Steenbok de gratis maandhoroscoop voor deze maand. Wanneer je opzoek ben naar jouw gratis daghoroscoop steenbok, gratis jaarhoroscoop steenbok of weekhoroscoop steenbok, dan kan jij ook bij mediumchat vinden. Wanneer je meer te weten wilt komen over jouw sterrenbeeld hebben wij hiervoor uitgebreider uitleg op onze sterrenbeeld steenbok pagina.

Wil jij meer weten over jouw toekomst probeer dan een gratis chat met onze mediums.

daghoroscoop steenbok vandaag

Maandhoroscoop Steenbok

22 december - 20 januari


Het kan een maand worden waarin mensen je wel eens beschuldigen dat je te weinig tijd aan hen besteedt en teveel op jezelf gericht bent. Ga dit niet gelijk afwijzen en denk er over na. Er zit natuurlijk altijd een kern van waarheid in. Kijk naar jezelf en bespreek dit anders eens met iemand die je kunt vertrouwen en die objectief is. Het is altijd goed jezelf te veranderen en dingen, die voor jou normaal zijn, finaal te wijzigen. Natuurlijk ben jij de kern van je eigen leven, maar het blijft belangrijk om mensen voldoende liefde en aandacht te geven. Onzekerheid en het niet goed uiten van gevoelens zullen zwaar op relaties drukken. Zorg er in ieder geval voor dat je in eigen vermogens blijft geloven. Het is belangrijk dingen voor een partner te doen, maar dit moet niet ten koste van jezelf gaan. Merk je dat je dingen moet doen, die indruisen tegen je normen en waarden, dan doe je er verstandig aan er voorzichtig mee te zijn. Voor je het weet zijn er problemen en conflicten. Kun je gewoon jezelf blijven, dan kunnen jullie veel leuke activiteiten plannen en is er ruimte voor liefde en warmte. Blijf je niet jezelf, dan wordt gewaarschuwd dat je liefdesleven niet in balans is en dat je teveel energie moet geven of juist van je partner aftapt. Tracht hier in beide gevallen voorzichtig mee om te gaan en zorg dat je er aan werkt om evenwicht te vinden. Ben je single, dan kun je geregeld verlegen en onzeker zijn, waardoor je niet jezelf bent. Dit is jammer, omdat een eventuele gegadigde afgeschrikt kan worden, omdat je opeens anders gaat reageren. Bedenk dat een relatie dynamisch is en dat er niets zeker is. Dit moet je niet als negatief beschouwen, maar als opwindend en spannend. Tracht jezelf dus te vinden en zorg ervoor dat je vanuit je eigen basis gaat. Overigens zal voor zowel gebonden mensen als voor singles de focus niet gericht zijn op seksuele passie Vriendschap, werk en persoonlijke ontwikkeling zijn de voornaamste thema’s in je leven.

Liefdesvoorspelling 2021

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2021? Ontmoet jij de ware? Gaat hij of zij nu écht voor jou kiezen? Start hier jouw gratis chat reading met één van onze mediums.

Horoscoop reading

Wil jij ook meer inzichten hebben over jouw liefde, relatie en toekomst? Mediums en paragnosten geven jou direct inzicht in jouw toekomst.

Start direct een gratis reading met een medium of paragnost waar jij je fijn bij voelt.

Probeer Gratis
[ 3:30minuten | Gratis proberen ]Introductie maandhoroscoop Steenbok sterrenbeeld

Oei, steenbok je lijkt streng ook voor anderen. Dit komt omdat je zelf erg gedisciplineerd bent en veel verantwoordelijkheid neemt. Je houdt niet van onvoorzien risico’s daarom ben je een weloverwogen denker. Je houdt hierdoor van structuur in het leven.
 
Op anderen kom je wel eens koud of eigenwijs over. Dit komt omdat je er naar neigt om alles zelf op te willen lossen. Deze oplossing gaat dan vaak voor andere zaken.  Je bent logische, methodisch en schuwt een goed een goede discussie niet.
 
Steenbok, het mag allemaal iets vrijer en luchtiger. Zorg dat je niet te zwaar op de hand wordt. Je hebt ook een grappige en gevatte kant, zorg dat je die ook naar voren brengt.

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.


Wat zegt mijn daghoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke daghoroscoop.


Wat zegt mijn weekhoroscoop?

Ontdek wat jou vandaag te wachten staat in jouw persoonlijke weekhoroscoop.


Wat zegt mijn maandhoroscoop?

Wat staat er in de sterren geschreven voor jou deze maand? Ontdek het in jouw maandhoroscoop.


Overzicht van alle maandhoroscopen

Maandhoroscoop Ram 21 maart t/m 20 april
Maandhoroscoop Stier 21 april t/m 21 mei
Maandhoroscoop Tweelingen 22 mei t/m 21 juni
Maandhoroscoop Kreeft 22 juni t/m 22 juli
Maandhoroscoop Leeuw 23 juli t/m 23 augustus
Maandhoroscoop Maagd 24 augustus t/m 22 september
Maandhoroscoop Weegschaal 23 september t/m 22 oktober
Maandhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 21 november
Maandhoroscoop Boogschutter 22 november t/m 21 december
Maandhoroscoop Steenbok 23 december - 20 januari
Maandhoroscoop Waterman 21 januari t/m 19 februari
Maandhoroscoop Vissen 20 februari t/m 20 maart