Tweeling
21 mei - 21 juni

horoscoop tweeling
 

Tweelingen - Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld

Als jij deel uitmaakt van het sterrenbeeld Tweeling, zul je bepaalde kenmerken in jezelf herkennen. Ben je benieuwd of een Tweeling bij jou past? Mediumchat biedt een overzicht van zowel de positieve als de minder positieve eigenschappen van het sterrenbeeld Tweeling.
 

Het Karakter van een Tweelingen 

Tweelingen is het interessantste sterrenbeeld van de dierenriem. Tweelingen is charmant, geestig, energiek, inventief, slim, veelzijdig en een meester in gevatte opmerkingen. Een Tweelingen is communicatief en steeds bezig met kennis vergaren, het is een echte denker, een ware filosoof. De behoefte aan verandering is groot, saaiheid is de grootste vijand. Een Tweelingen voelt zich op z’n best bij opwinding en gezonde spanning, is ongrijpbaar en vermijdt confrontaties.
 

Het Temperament van een Tweelingen 

Tweelingen houdt van discussies en is nieuwsgierig naar het standpunt van anderen, omdat Tweelingen iemand kan doorzagen, kunnen discussies uitlopen in ruzies. Tweelingen is enorm goed met woorden en zal er alles aan doen om te winnen met zijn of haar weerwoord. Het is duiveltje met een fluwelen tong, kan sarcastisch zijn en om de waarheid heen draaien om een conflict te vermijden. Een Tweelingen heeft geen moeite met een leugentje om bestwil en vindt dat liegen om een ander niet te kwetsen moet kunnen.
 

Positieve Eigenschappen van een Tweelingen 

Tweelingen is intelligent, fascinerend, scherpzinnig, analytisch en in staat meerdere standpunten te begrijpen. Ook is Tweelingen positief, ruimdenkend, grappig en houdt ervan anderen aan het lachen te maken. Tweelingen is creatief, avontuurlijk en onderneemt de meest uiteenlopende activiteiten. Tweelingen is onafhankelijk en wil niet vastgepind worden door wie dan ook. Een Tweelingen is nieuwsgierig en wil weten wat er gaande is in de wereld. Er zijn weinig mensen die de charme van een Tweelingen kunnen weerstaan.
 

Negatieve Eigenschappen van een Tweelingen 

Tweelingen verveelt zich snel en heeft aanleg tot leugenachtig en wispelturig gedrag. Het sterrenbeeld Tweelingen heeft een vlotte babbel en in het ongunstige geval kan het omslaan in roddelen. Ook kan Tweelingen slordig zijn, Tweelingen houdt niet van huishoudelijke verantwoordelijkheden, omdat hij of zij altijd druk bezig is met andere dingen. Een Tweelingen kan de meest geduldige personen gek maken met zijn of haar besluiteloosheid.

Ontvang een kaartlegging met je sterrenbeeld 💫 Start nu

 

De Tweelingen en Liefde


Een Tweelingen voelt als een warm bad en wordt omringd door aanbidders. Maar Tweelingen is niet erg knuffelig of aanhalig. Genegenheid uit Tweelingen door een snelle blik, een schouderklopje of een glimlach. Ook kan Tweelingen koel reageren, omdat hij of zij moeite heeft zich in emotionele sfeer te uiten. Een Tweelingen is niet graag alleen, ook al eist Tweelingen vrijheid, eigenlijk wil zij of hij een stabiele relatie, een veilig thuis en een partner met een luisterend oor.


De Tweelingen in een Relatie

Tweelingen heeft een partner nodig die positief en levendig is, iemand die de geest en vooral de passie stimuleert. Als de relatie goed gaat, heeft Tweelingen het gevoel dat zijn of haar partner de belangrijkste op de hele wereld is. Tweelingen heeft een intelligente, vrolijke, positieve partner nodig. Wanneer de partner van een Tweelingen het leven te serieus neemt, kan Tweelingen afknappen. Een liefdesrelatie met Tweelingen brengt altijd onzekerheid met zich mee, omdat een Tweelingen nu eenmaal niet te voorspellen is.


Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu

 

De Tweelingen Man en Liefdesverdriet 

De Tweelingen man doet er alles aan om emotionele problemen te vermijden. Hij wil geen liefdespijn voelen en zal proberen alles uit te praten op een luchtige manier. Lukt dit niet kan hij zijn zelfbeheersing verliezen. Sterrenbeeld Tweelingen komt echter weer snel tot bedaren. Tweelingen man is niet lang verdrietig over een verloren geliefde, hij gaat zo snel mogelijk op zoek naar een avontuurtje. Een one night stand geeft hem weer zelfvertrouwen en innerlijke rust. Zodra hij de liefdespijn weer voelt, gaat hij op zoek naar een nieuw slachtoffer.
 

De Tweelingen Vrouw en Liefdesverdriet

De Tweelingen vrouw is gevoelig en wist waarschijnlijk al lang voor haar relatiebreuk, dat er liefdesverdriet op haar stond te wachten. Ze heeft een radar voor dit soort dingen. Tweelingen vrouw praat veel over haar liefdesverdriet met familie en vrienden. Erover praten is haar manier om alles te verwerken. Omdat ze van nature onrustig en avontuurlijk is, zal ze zich snel bijeen rapen en op stap gaan om te kijken of er leuke mensen zijn met wie ze zich kan vermaken. Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

Heb jij liefdesverdriet?

Als de liefde pijn doet, je niet meer weet hoe je ermee om moet gaan is er altijd iemand die naar wil luisteren. Je advies kan geven, troosten en kan vertellen wat je nu het beste kan doen. Start nu een gratis chat en ervaar hoe fijn het is dat er iemand voor jou is. 


Komt jouw ex terug? Start jouw reading

De Tweelingen Vrouw en Daten


Tweelingen vrouw geniet van daten, ze is overal voor in. Het feit dat iemand graag met haar wil daten streelt haar ego. Een vrijblijvende date, of een avontuurtje voor één nacht, een Tweelingen vrouw doet daar niet moeilijk over. Ze wordt graag vermaakt, verwacht niet dat een eerste date een langdurige relatie wordt, ze is gesteld op haar vrijheid. Dansen, een kroegentocht of iets avontuurlijks, het sterrenbeeld Tweelingen is een date die nooit meer wordt vergeten.


De Tweelingen Man en Daten

De Tweelingen man vindt het opwindend tijdens een eerste date intelligente vragen te krijgen. Hij waardeert het wanneer zijn date veel vragen stelt, voor hem is het een teken dat zijn date interesse toont. Een Tweelingen man is een flirt en hij zal ook tijdens een date met anderen flirten. Diepe passie gaat Tweelingen uit de weg tijdens een eerste date en kan daardoor koel overkomen. Hij wil graag helder na kunnen denken en zich niet meteen verliezen in een verliefdheid. Mooie liefdeswoorden en praten over liefde brengt een Tweelingen man tijdens een eerste date in verwarring. Hij voert liever gesprekken over verre reizen.


Ontdek de toekomst van je liefdesleven 💖 Jouw voorspelling

 

De Seksdrive van een Tweelingen

Tweelingen heeft een hoge seksdrive, seks is voor Tweelingen een speelse en vrolijke bezigheid. Een Tweelingen houdt van grapjes tijdens het vrijen en is in voor seks in de duinen, op de achterbank in de auto of in het bos. Tweelingen vrijt overal, maar ook graag in bed. Ook op seksueel gebied heeft een Tweelingen afwisseling nodig. Zo veel mogelijk verschillende standjes, een beetje kinky, winden een Tweelingen op. Tijdens het vrijen blijft het licht aan, Tweelingen wil zien hoe zijn of haar sekspartner reageert. Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

Hoe is een Tweelingen Vrouw In Bed?

Seks moet voor een Tweelingen vrouw speels en vrolijk zijn. Ze houdt van grapjes tijdens de seks en is in voor seks in de bosjes, in de duinen of op de achterbank in de auto. Een Tweelingen vrouw vindt vrijen in bed ook heerlijk en is nieuwsgierig of haar sekspartner iets doet wat ze nog nooit gedaan of ervaren heeft. Seks met een Tweelingen vrouw is een gezellig, vrolijk spel.
 

Hoe is een Tweelingen Man In Bed? 

De Tweelingen man is een voyeur, spiegels in de slaapkamer, gedimd licht, maar wel genoeg licht om nauwlettend in de gaten te houden hoe zijn sekspartner reageert. Echt schitterend zijn de seksuele prestaties van een Tweelingen man niet, maar hij verstaat de kunst de juiste sfeer te creëren. Voor een Tweelingen man geen seksuele sleur, hij zal alle standjes uitproberen. Ook kijkt hij graag tijdens het vrijen naar pornofilms.
 

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor Tweelingen 


Ram, Leeuw, Weegschaal en Waterman zijn de perfecte match voor het sterrenbeeld Tweelingen. Met een Ram klikt het enorm op seksueel gebied, tijdens de seks met een Ram verveelt Tweelingen zich nooit. De jaloezie van Ram kan wel een probleem worden in een Tweelingen – Ram relatie. Tweelingen en Leeuw vullen elkaar aan en hebben veel plezier samen. Ze voeren zo nu en dan een heftige discussies, maar hebben nooit ruzie. Wanneer Weegschaal en Tweelingen beiden in staat zijn over hun emoties te praten, is hun relatie intens en gelukkig. Tweelingen en Waterman begrijpen elkaar, ook zonder woorden. Beiden zijn enorm sociaal en doen er daarom goed aan meer tijd met elkaar door te brengen om te voorkomen dat ze niet uit elkaar groeien.
 

Zo ontmoet jij de ware

Heb je het gevoel dat je nooit de ware tegenkomt? Dat alle leuke mannen of vrouwen al bezet zijn? Ben je soms bang dat je nooit een relatie krijgt en je hele leven alleen blijft? Misschien zoek je op de verkeerde plaats of zoek je wel helemaal niet. Soms hebben we iemand nodig die ons perspectief geeft en andere tips dan die we van familie en vrienden krijgen. Start nu een gratis chat, je krijgt zeker geen spijt!


Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor Tweelingen 

Vissen, Stier, Kreeft, Maagd, Schorpioen en Steenbok zijn geen match voor Tweelingen. Vissen is te gevoelig en kan niet omgaan met de onrustige Tweelingen, die altijd toe is aan iets nieuws en avontuurlijks. Ook Stier is geen match voor Tweelingen, Stier is te huiselijk en te bezitterig voor een Tweelingen. Kreeft en Tweelingen botsen, Kreeft is een emotioneel gesloten sterrenbeeld en trekt zich terug als er onenigheden zijn. Tweelingen irriteert zich mateloos aan de stemmingswisselingen van Kreeft. Een relatie met een Maagd is ook niet succesvol. Maagd is een gewoontedier en houdt niet van veranderingen. Een Tweelingen – Maag relatie is gecompliceerd. Tweelingen is te slordig voor Maagd, niet alleen wat het huishouden betreft, maar ook met het op tijd komen. Een Schorpioen -Tweelingen relatie is zelden harmonieus, Schorpioen is te zwart – wit en Tweelingen wil en kan niet volgens de regels van Schorpioen leven. Ook in een Steenbok - Tweelingen relatie voelt Tweelingen zich aan banden gelegd. Ze drijven elkaar tot wanhoop en beëindigen hun relatie meestal voordat het uit de hand loopt.
 

Met deze Sterrenbeelden kan Tweelingen het goed vinden 

Met Tweelingen en Boogschutter kan een Tweelingen het goed vinden. Een Tweelingen - Tweelingen relatie is meestal kortstondig, omdat ze de neiging hebben elkaar uit te putten. Maar twee Tweelingen kunnen een langdurige, gelukkige relatie hebben, wanneer ze leren emotionele gesprekken met elkaar te voeren. Boogschutter en Tweelingen kunnen samen gelukkig worden, maar alleen als Boogschutter ermee kan leven, dat hij of zij niet altijd positieve feedback van Tweelingen krijgt.


Lees hier meer over de Sterrenbeelden waar Tweelingen het goed mee kan vinden
 

De Verliefde Tweelingen 

Tweelingen is dol op een avontuurtje of een leuke date, het lijkt alsof Tweelingen verliefd is, maar Tweelingen geeft zich niet snel over aan verliefdheid. Een wilde nacht met een Tweelingen wil niet zeggen dat er een vervolg date komt. Tweelingen vergeet iemand snel weer. Tweelingen maakt graag plezier, is onafhankelijk en wil absoluut niet vastgepind worden. Wanneer Tweelingen zich verveelt en niets te doen heeft, krijgt Tweelingen behoefte aan genegenheid en gaat op zoek gaan naar een one night stand of een geliefde. Ook als de vonken er vanaf spatten wil dat nog niet zeggen dat een Tweelingen verliefd is.


Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.

De Trouwdag van een Tweelingen 


Tweelingen beleeft enorm veel plezier aan het plannen van zijn of haar huwelijk. Een geslaagd feest, met zo veel mogelijk familieleden en vrienden is het belangrijkste voor het sterrenbeeld Tweelingen. Bij een huwelijk hoort ook een huwelijksreis volgens Tweelingen. De huwelijksreis kan de eerste paar dagen een beetje tegenvallen, wanneer Tweelingen alleen met zijn of haar partner is. Tweelingen heeft veel sociale contacten nodig om zich goed te voelen. Als het bruidspaar contact heeft gemaakt met anderen op hun reis, is Tweelingen weer vrolijk en gelukkig.
 

De Tweelingen als huwelijkspartner 

Tweelingen is een opwindende, levendige huwelijkspartner waarmee het leven nooit saai is. Wanneer zijn of haar echtgenoot of echtgenote het moeilijk heeft is Tweelingen er voor hem of haar. Tweelingen is een meester in het oplossen van problemen Zolang Tweelingen zich vrij voelt in een relatie, is hij of zij een geweldige echtgenoot. Maar wanneer zijn of haar partner bezitterig of vaak negatief is, kan een Tweelingen vaker uit dan thuis zijn. Ook met een teruggetrokken, emotionele partner weet Tweelingen zich geen raad en zal zonder hem of haar plezier maken.
 

De Tweelingen als Ex 

Tweelingen is een loyale ex, als zijn of haar relatie verbroken is neemt een Tweelingen afstand, maar niet voor lang. Tweeling hersteld snel van een relatiebreuk. Wanneer een Tweelingen geen romance of huwelijk meer heeft met zijn ex-partner is hij of zij verbazend loyaal en trouw. Komt afspraken na en is er voor zijn of haar ex-partner wanneer het nodig is. Maar als een ex-partner eisen stelt, neemt een Tweelingen afstand.
 

Kun jij je ex niet vergeten?

Is je partner doorgegaan met leven, plezier maken en misschien nog erger, heeft je ex al een nieuwe liefde, terwijl jij nog midden in jullie relatie zit, die toch echt voorbij is. De pijn die je dag in dag uit met je meedraagt is ondragelijk als je ex je heeft losgelaten en jij hem of haar niet. Je weet dat je je tijd verspilt en misschien een nieuwe liefde misloopt als je zo door blijft gaan. Maar je weet niet hoe je een nieuw leven moet beginnen, je zit vast. Start nu een gratis chat, vertel door zo kort en duidelijk mogelijk je vraag te typen hoe je je voelt. Ervaar hoe fijn het is dat er iemand echt naar je luistert.
 

De Tweelingen en Vriendschap 


Tweelingen maakt graag deel uit van een vriendengroep en helpt zijn of haar vrienden onmiddellijk, wanneer het nodig is. Toch kunnen problemen van vrienden een Tweelingen nerveus en onrustig maken. Omdat Tweelingen een luchtige, positieve instelling heeft zal hij of zij er alles aan doen vrienden met problemen op te beuren. Maar als het langdurige problemen zijn, kan Tweelingen er genoeg van krijgen. Medeleven is geen sterke eigenschap van een Tweelingen. Het sterrenbeeld Tweelingen vindt dat vrienden moeten begrijpen dat hij of zij plezier wil maken en het ook druk heeft met andere dingen.
 

De Tweelingen op het Werk 

Tweelingen wil en kan niet de hele dag achter een bureau zitten. Daar wordt een Tweelingen heel ongelukkig van. Een baan met interessante taken, nieuwe projecten bedenken of een oud project nieuw leven in blazen, past bij een Tweelingen. Het sterrenbeeld Tweelingen kan veel verschillende taken tegelijk uitvoeren, is flexibel en functioneert uitstekend in een team.
 

De Tweelingen als Collega

Tweelingen kan er door zijn of haar positieve instelling voor zorgen dat collega’s zich gelukkig voelen op hun werkplek. Tweelingen is degene die de bedrijfsuitjes of feestjes regelt, een Tweelingen kan uitstekend organiseren, vooral als het om amusement gaat. Tweelingen is een populaire collega, door zijn of haar sprankelende persoonlijkheid. Hij of zij is zeker niet dominant, maar heeft zo nu en dan wel een schouderklopje nodig.
 

De Tweelingen en Stress 

Tweelingen heeft een zeer drukke geest en is vooral mentaal bezig. Wanneer anderen het tempo van Tweelingen niet bij kunnen houden kan een Tweelingen gestrest raken. Alles moet snel en gaan en op de manier zoals Tweelingen het wil. Bij te veel stress doet een Tweelingen er goed aan een gesprek te voeren met iemand die zijn of haar frustraties begrijpt. Ook kan Tweelingen innerlijke rust vinden door gevoelens en ideeën op te schrijven.
 

De Levenslessen van een Tweelingen 

Een Tweelingen vindt dat een leugentje om bestwil moet kunnen, om een conflict te voorkomen of om een ander niet te kwetsen. Sterrenbeeld Tweelingen doet er goed aan om van jokken geen gewoonte te maken. Maar de waarheid te vertellen of ervoor kiezen niets te zeggen. Wanneer Tweelingen leert te ontspannen en eens een dagje thuis te blijven, zal Tweelingen ervaren hoe fijn het is om niet het grote geheel uit het oog te verliezen. Oefenen in het concentreren op één ding tegelijk,  geeft de geest van een Tweelingen rust.

Welke levensles past bij jouw Sterrenbeeld? 

De sterren kunnen helpen om jouw levensles te vinden. Jouw levensles kan helderheid bieden in de keuzes die jij moet maken en kan jou inzichten geven over hoe jij je leven het gelukkigst kunt leven. Wij helpen jou met het vinden van deze levenslessen. Spreek gratis met een van onze mediums of paragnosten. 

 
 

De Tweelingen als Kind 

Een Tweelingen kind heeft veel aandacht nodig en vooral veel afwisselende activiteiten. Het is belangrijk dat een Tweelingen kind zijn of haar energie kwijt kan, en de ruimte en vrijheid krijgt die hij of zij van nature nodig heeft. Een Tweelingen kind onderbreekt ouders voortdurend, omdat er altijd vragen zijn die beantwoord moeten worden. Discipline ervaren Tweelingen kindjes als een zware straf, om een Tweelingen kind zelfdiscipline aan te leren zullen ouders veel geduld en begrip moeten tonen. Een Tweelingen kindje heeft geen beloningen nodig, maar is al tevreden met een knikje, een glimlach of vriendelijke woorden.
 

De Tweelingen en Reizen


Een Tweelingen reist graag en vooral licht, geen zware koffer, maar een rugzak met alleen het hoognodige. Tweelingen geniet van reizen, alleen of met vrienden eropuit, om te kijken wat er te beleven valt, doet Tweelingen liever dan thuis zitten. De reis moet avontuurlijk zijn, fietsen, schaatsen, op de motor naar Noorwegen of surfen in Australië. Tweelingen barst van energie en voelt zich aangetrokken tot activiteiten waar hij of zij een kick van krijgt. Omdat Tweelingen zich snel verveelt, kan het zomaar gebeuren dat tijdens de reis de gemaakte plannen wijzigen.
 

De Tweelingen en Gezondheid

Omdat het sterrenbeeld Tweelingen de neiging heeft om maar door te gaan, geen rem heeft, doet Tweelingen er goed aan te leren, soms de boel de boel te laten. Tweelingen is een denker, door aldoor na te denken en dan te blijven hangen in de eigen gedachten kunnen Tweelingen blootgesteld worden aan stress en spanningen. Wandelingen en sport zijn voor Tweelingen belangrijk om te ontladen. Bovendien is het beter voor een Tweelingen slank en bewegelijk te blijven om vitale organen te sparen.
 

Sterrenbeeld Tweelingen en Planeet Mercurius

Tweelingen is het derde teken van de dierenriem en behoort tot de bewegelijke, extraverte, en positieve tekens. Het sterrenbeeld Tweelingen wordt geassocieerd met het element lucht. De heersende planeet van het sterrenbeeld Tweelingen is Mercurius. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen die onder het sterrenbeeld Tweelingen geboren zijn; uitstekende communicatieve vaardigheden, een wisselvallige gedachtewereld, niet standvastig, ongeduldig, snel verveeld, een uitstekend aanpassingsvermogen, extravert, sociaal, geestig, leergierig en nieuwsgierig.


Tweelingen is een Lente Teken 

Een Tweelingen is geboren in de lente, voorjaarsmensen zijn levenslustig. Zij leggen enorme energie aan de dag als het gaat om het starten van nieuwe projecten. Voorjaarspersoonlijkheden zoals een Tweelingen zijn goed in het overleven en aanpassen. Ze zijn extravert en hebben veel invloed op hun omgeving. Lentetekens zoals Tweelingen houden vaak hun hele leven iets spontaans, soms op een kinderlijke manier en blijven hun hele leven jong. Lentetekens zijn van nature positief en kunnen niet omgaan met mensen die een negatieve levensinstelling hebben.
 

Beroemde Tweelingen

Anne Frank, Che Guevara, Giorggio Armani, Alejander Pesjkin, Judy garland, Josephine Baker, Prince, Heidi Klum. Nicole Kidman, Naomie Cambell, Johnny Depp, Brokoke Sheilds, Thomas Mann, Mile Davis, Koningin Victoria, prins William, Henry Kissinger, Marilyn Monroe, Paul McCartney, Tom Jones, Isabella Rosselini, Paul Gauguin, Miles David, John F. Kennedy, Erica Terpstra, Mieke Telkamp, Isa Hoes, Ralph Waldo Emerson, Benny Goodman, Bert Haanstra, Peggy Lee, Clint Eastwood, Brooke Shields, Steffi Graf, Jacques-Yves Cousteau, Adam Smith, George H.W. Bush, Jim Belushi, Donald Trump, Erik de Zwart, Erica Terpstra, Jamie Oliver, Hennie Huisman, John Wayne, Tineke Schouten, Dione de Graaf, Hans Dorrestijn, Giel Beelen,  Angelina Jolie, La Toya Jackson, Ruben van de Meer, Jan Lammers, Rafael Nadal, Enzo Knol


Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

Meer weten over de andere Sterrenbeelden?

 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hier