Waterman
20 januari - 18 februari

horoscoop waterman
 

Waterman - Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld

Als de waterman jouw sterrenbeeld is, zul je bepaalde kwaliteiten in jezelf herkennen. Of misschien ben je wel benieuwd of een waterman echt bij jou past? Mediumchat biedt een overzicht van zowel de positieve als de minder positieve aspecten van het sterrenbeeld waterman.
 

Het Karakter van een Waterman 

Waterman is origineel, intelligent, spontaan, excentriek, onvoorspelbaar en heeft een aangeboren zelfverzekerdheid. Waterman is sociaal, heeft een vrije geest, is nog zelfzuchtig, nog dominant en heeft veel speelruimte nodig. Waterman is het vriendelijkste en meest onafhankelijke sterrenbeeld van de dierenriem, staat overal voor open en houdt van pret, plezier hebben is essentieel voor een Waterman. Het kan een Waterman weinig schelen wat anderen denken, Waterman doet waar hij of zij zin in heeft. Waterman is fantasievol, kinderlijk, maar ook wijs. Een Waterman doorgronden een onmogelijke opgave. 
 

Het Temperament van een Waterman 

Waterman is eigenwijs en gaat door met het doen van zijn of haar eigen ding, ook al hebben anderen bewezen dat het verkeerd is. Waterman is rebels, koppig, tegendraads en kan behoorlijk uit zijn of haar slof schieten. Waterman kan niet met onbeheerste emoties omgaan en kan extreem grof, onverschillig en bot overkomen. Waterman is onvoorspelbaar, heeft geen remmingen en vlucht als mensen hem of haar claimen, een Waterman heeft vrijheid nodig.
 

Positieve Eigenschappen van Waterman 

Waterman geeft fantastische adviezen, geeft fouten toe en staat open voor discussies. Waterman leeft om te leven en ziet altijd mogelijkheden om te genieten. Het leven is een feest waar Waterman het maximale uit wil halen. Waterman heeft een onwrikbare positieve houding en is populairder dan andere sterrenbeelden. Waterman is makkelijk in omgang, brengt altijd een goed humeur, inspireert zijn of haar omgeving en ziet overal lichtpuntjes in. Waterman ziet kansen en oplossingen waar anderen alleen obstakels zien.
 

Negatieve Eigenschappen van een Waterman 

Waterman kan zich agressief en kinderachtig gedagen, zelfs de boel vernielen als hij of zij de controle verliest. Waterman is rebels en eigenwijs, maar zal nooit anderen dwingen ideeën van hem of haar over te nemen. Waterman heeft respect voor de mening van anderen, ook al volgt hij of zij ze niet op. Waterman kan schreeuwen en vernietigende, lelijke dingen zeggen, hoe meer tegenspraak hoe slechter Waterman zich zal gedragen. Na een conflict heeft Waterman de ruimte en de rust nodig om weer tot zichzelf te komen. Excuses komen dan sneller dan verwacht. Waterman vergeet verjaardagen en belangrijke dagen, niet uit desinteresse maar Waterman is er gewoon niet goed in.

Ontvang een kaartlegging met je sterrenbeeld 💫 Start nu

 

De Waterman en Liefde 

Waterman speelt met de liefde en strooit achteloos liefde om zich heen. Liefde is verwarrend voor een Waterman, omdat hij of zij liefde verwart met vriendschap. Waterman is niet altijd in staat zich één te voelen met haar of zijn partner. Waterman wil zich gewaardeerd en begrepen voelen. Vaak lijkt Waterman afwezig, is met van alles bezig behalve met de liefde. Al komt het zo over, Waterman is toch echt met de liefde bezig en focust zich zelfs op ieder detail om de liefde te kunnen begrijpen.
 

De Waterman in een Relatie 

De ideale partner van een Waterman is even sterk en gebruikt geen emotionele vertoningen die bedoeld zijn om Waterman een schuldgevoel aan te praten. Omdat Waterman een gebrek heeft aan emotionele intelligentie en vaak niet weet hoe een partner een geborgen gevoel te geven, reageert Waterman onverschillig op emotioneel uitbarstingen. Waterman is een fantastische, toegewijde en opwindende partner, als zijn of haar partner hem of haar vrij kan laten. Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu

 

De Waterman Man en Liefdesverdriet 

De Waterman man zal zijn relatie niet snel beëindigen. Hij manipuleert zijn partner zodat hij of zij hun relatie beëindigt. Wanneer een relatie eindigt denkt de Waterman man dat hij het probleem is. Hij neemt zich voor, de fouten die hij in zijn relatie gemaakt heeft de volgende keer niet nog een keer maken. De Waterman man geeft niet toe aan liefdesverdriet, hij wil de pijn niet voelen. Hij stort zich op zijn werk, een avontuur en op zo veel mogelijk plezier maken met vrienden.
 

De Waterman Vrouw en Liefdesverdriet 

De Waterman vrouw is gevoelig, liefdesverdriet kan haar onzeker maken over zichzelf. Voor een Waterman vrouw is liefde een onzelfzuchtige onbevangen emotie, om te ontdekken en ervan te genieten. Als haar relatie definitief voorbij is, voelt de Waterman vrouw zich leeg, verdrietig en is niet in staat haar liefdespijn te begrijpen. Ze voelt zich verstrooit, maar niet voor lang. Door haar drang naar vrijheid en haar grillige karakter wil ze niet in deze gemoedstoestand blijven. De Waterman vrouw pakt haar leven snel weer op, alsof er niets gebeurd is. 
 

Heb jij liefdesverdriet?

Als de liefde pijn doet, je niet meer weet hoe je ermee om moet gaan is er altijd iemand die naar wil luisteren. Je advies kan geven, troosten en kan vertellen wat je nu het beste kan doen. Start nu een gratis chat en ervaar hoe fijn het is dat er iemand voor jou is.

Komt jouw ex terug? Start jouw reading

 

De Waterman Vrouw en Daten 

Ze betovert iedereen met haar raadselachtige charme, is grappig, slim, avontuurlijk en onafhankelijk. Ze is niet jaloers of veeleisend, maar wil wel graag behandeld worden als een dame. Van romantische affectie houdt ze niet. Als een date haar voor zich wil winnen zal hij of zij de Waterman vrouw als gelijke, en vooral met respect moeten behandelen. De Waterman vrouw geeft niet veel van zichzelf prijs, haar date weet na een gezellige dag of avond niet of ze interesse heeft of niet.
 

De Waterman Man en Daten 

Zijn date kan de mooiste van de wereld zijn, maar als iemand de Waterman man niet kan boeien zal hij geen moeite doen. Hij heeft veel stimulatie van nodig, van zeuren en klagen houdt niet. Het gesprek met zijn date moet positief zijn en blijven. Hij is zelfverzekerd en vriendelijk, makkelijk in omgang, staat overal voor open, maar gaat emotionele gesprekken uit de weg. De Waterman man wil tijdens een date iets ondernemen, de hele avond tegenover elkaar aan een tafeltje zitten verveelt hem snel.

Komt jouw ex terug? Start jouw reading

 

De Seksdrive van een Waterman 

De seksdrive van een Waterman is gemiddeld, omdat Waterman het druk heeft met van alles en nog wat. De seksdrive van een Waterman kan hoog zijn, maar Waterman neemt veel te hooi op zijn vork, waardoor er weinig tijd over blijft voor seks. Tijdens een lang weekend of, een relaxte vakantie is Waterman meer op seks gericht. 
 

Hoe is een Waterman Vrouw In Bed? 

De Waterman vrouw doet het alleen als in de stemming is. Ze leeft zich helemaal uit als een beest, of heeft maanden geen seks. Seks is voor haar niet zo belangrijk. Als haar sekspartner moeite heeft om een erectie te krijgen, of is een jongeheer klein is uitgevallen, een Waterman vrouw neemt iemand zoals hij of zij is. Ze is inventief en onuitputtelijk als ze eenmaal haar zinnen op seks heeft gezet. De Waterman vrouw maakt er iets speciaals van en bedenkt techniekjes en standjes aan de lopende band.
 

Hoe is een Waterman Man In Bed? 

De Waterman man wil vooral eerst goede maatjes met je zijn voordat hij met iemand vrijt.
Zijn sekspartner moet op dezelfde golflengte zitten. In eerste instantie is hij koel en nuchter, maar als hij op iemand valt is hij een toegewijd minnaar. Hij verstaat de kunst de ander helemaal in te palmen. Zijn aanpak is wat traag, de Waterman man blijft vaak te lang hangen in het voorspel.
 

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor Waterman 

De sterrenbeelden Tweelingen, Weegschaal en Boogschutter zijn de perfecte match voor een Waterman. Tweelingen en Waterman geven elkaar de ruimte en hebben zelden ruzie, omdat beiden geen last hebben van onbeheerste emoties. Een Waterman – Weegschaal relatie is luchtig en ontspannen. Ze zijn beiden sociaal en vervelen zich nooit in hun relatie. Ook met een Boogschutter is Waterman gelukkig, ze weten van elke dag een bijzondere dag te maken.
 

Zo ontmoet jij de ware

Heb je het gevoel dat je nooit de ware tegenkomt? Dat alle leuke mannen of vrouwen al bezet zijn? Ben je soms bang dat je nooit een relatie krijgt en je hele leven alleen blijft? Misschien zoek je op de verkeerde plaats of zoek je wel helemaal niet. Soms hebben we iemand nodig die ons perspectief geeft en andere tips dan die we van familie en vrienden krijgen. Start nu een gratis chat, je krijgt zeker geen spijt!
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor Waterman 

De sterrenbeelden Leeuw, Maagd, Schorpioen, Steenbok en Vissen zijn geen match voor een Waterman. Leeuw en Waterman hebben onverenigbare karakters en bovendien kan Waterman het geduld niet opbrengen, Leeuw de aandacht te geven die hij of zij wil. Maagd is geen match, Waterman heeft een hekel aan de routine en structuur die Maagd nodig heeft om te kunnen functioneren. Een relatie met een Schorpioen is gedoemd te mislukken. Schorpioen wil diepgaande, emotionele gesprekken voeren, waar Waterman niet mee geconfronteerd wil worden. Steenbok en Waterman jagen beiden de toekomst, hun relatie heeft alleen kans van slagen als Steenbok Waterman niet domineert en vrijlaat. Vissen is te emotioneel voor Waterman, wat ze ook proberen, ze begrijpen elkaar niet.
 

Met deze Sterrenbeelden kan Waterman het goed vinden 

Met de sterrenbeelden Ram, Stier en Kreeft kan Waterman het goed vinden. Een relatie met een Ram heeft alleen kans van slagen als Ram zijn of haar jaloerse gevoelens onder controle heeft. Waterman en Stier kunnen het goed met elkaar vinden. Als Waterman al zijn of haar uitgaven kan verantwoorden en zich aan de financiële regels van Stier kan en wil houden, heeft hun relatie kans van slagen. Kreeft en Waterman voelen zich tot elkaar aangetrokken. Ze worden gelukkig, als Kreeft niet jaloers en te emotioneel is.

Lees hier meer over de Sterrenbeelden waar Waterman het goed mee kan vinden
 

De Verliefde Waterman 

Door de altijd positieve, enthousiaste, spontane vriendelijke houding van Waterman is het moeilijk in te schatten of Waterman verliefd is. Een verliefde Waterman vertelt niet dat hij of zij verliefd is, maar verrast degene die zijn of haar hart sneller laat kloppen met de origineelste uitjes en cadeautjes. Waterman heeft veel energie, een verliefde Waterman heeft energie voor 10.

Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.
 

De Trouwdag van een Waterman 

Waterman trouwt niet alleen omdat hij of zij de mooiste dag met zijn of haar aanstaande wil beleven. Een Waterman wil ook dat het voor familie, vrienden, kennissen en collega’s de gezelligste bruiloft om nooit te vergeten is. Het mag wat kosten, de trouwdag van een Waterman. Als Waterman ziet dat iedereen geniet, danst en zingt, is zijn of haar trouwdag geslaagd.
 

De Waterman als Huwelijkspartner 

Het leven met een Waterman levert een wilde rit op. Het is een partner die vaak vergeet te overleggen. Waterman is in staat een nieuwe auto aan te schaffen of een baan in het buitenland aan te nemen zonder met zijn of haar huwelijkspartner te overleggen. Als zijn of haar partner daar kwaad over wordt, reageert Waterman oprecht verbaasd. Waterman is niet bezitterig en ook niet jaloers, Waterman gelooft in de liefde en dat er vriendschap bij hoort. Waterman wil een partner die zowel romantisch als intelligent is. Geen emotionele partner voor een Waterman, die zal worden afgesnauwd.
 

De Waterman en Vreemdgaan 

Waterman is meester in flirten en flirt met iedereen, oud en jong. Waterman is gewoon spontaan, enthousiast, aardig en heeft niet door dat anderen zijn of haar gedrag als flirten opvatten. Wanneer Waterman voelt dat iemand zich tot hem of haar voelt aangetrokken en meer wil dan flirten, voelt Waterman zich gevleid, gaat mee in het spel, geniet van het spel, maar gaat niet vreemd. Waterman stopt met flirten als het spel hem of haar gaat vervelen.
 

De Waterman als Ex 

Waterman wil het liefst op een vriendschappelijke manier uit elkaar gaan. Ruzie, woede-uitbarstingen of emotionele gesprekken, daar kan een Waterman niets mee. Waterman is emotioneel terughoudend en vindt dat ruzie geen zin heeft. Waterman wil verder met zijn of haar leven, maar helpt zijn of haar ex wel wanneer dat nodig is. Is de ex van Waterman onredelijk kan Waterman koelbloedig, koppig en prikkelbaar reageren. 
 

Kun jij je ex niet vergeten?

Is je partner doorgegaan met leven, plezier maken en misschien nog erger, heeft je ex al een nieuwe liefde, terwijl jij nog midden in jullie relatie zit, die toch echt voorbij is. De pijn die je dag in dag uit met je meedraagt is ondragelijk als je ex je heeft losgelaten en jij hem of haar niet. Je weet dat je je tijd verspilt en misschien een nieuwe liefde misloopt als je zo door blijft gaan. Maar je weet niet hoe je een nieuw leven moet beginnen, je zit vast. Start nu een gratis chat, vertel door zo kort en duidelijk mogelijk je vraag te typen hoe je je voelt. Ervaar hoe fijn het is dat er iemand echt naar je luistert.
 

De Waterman en Vriendschap 

Waterman bezit een ongelooflijk talent voor vriendschappen, heeft een enorme hoeveelheid vrienden van alle leeftijden, seksen, overtuigingen en karakters.  Waterman is gul en staat altijd klaar voor anderen en helpt vrienden die in moeilijkheden verkeren. Problemen van vrienden pakt Waterman net zo aan zoals haar of zijn eigen problemen, objectief en logisch. Als vrienden de kijk van Waterman op het leven respecteren, is Waterman een geweldige vriend. Vrienden kunnen een Waterman wakker maken om nog even te gaan stappen. Waterman heeft altijd zin in gezelligheid en houdt ervan mensen aan het lachen te maken. Een Waterman vriend weet altijd een manier om plezier te maken.
 

De Waterman op het Werk 

Waterman is creatief, origineel en optimistisch. Een Waterman verliest nooit de hoop als het even tegenzit. Het sterrenbeeld Waterman functioneert goed in banen die hem of haar uitdagen en stimuleren. Waterman is een idealist en staat open voor elke aanpak die resultaat oplevert. Waterman werkt graag in een team, maar zijn of haar talenten komen boven als hij of zij alleen werkt. Waterman is intelligent en kan goed met moderne technologie werken. Door zijn of haar sociale vaardigheden is Waterman een uitstekende People managers.
 

De Waterman als Collega 

Waterman is een vriendelijke, opgewekte collega, die graag helpt als het nodig is. Waterman zelf heeft geen hulp nodig, Waterman weet wat zijn of haar taken zijn en kan elke klus klaren. Voor een Waterman is de sfeer op de werkvloer belangrijk, Waterman heeft een ontspannen, gezellige sfeer nodig om goed te functioneren. Collega’s zijn niet alleen collega’s voor een Waterman, het zijn vrienden waar hij na het werk mee wil borrelen.
 

De Waterman en Stress 

Waterman is ruimdenkend, heeft een bijzonder werkend brein met een unieke kijk op dingen en is graag bezig met zijn of haar eigen visie. Waterman wil veel op één dag, werken, sporten, socializen en nog veel meer. Als Waterman niet alles heeft kunnen doen is hij of zij teleurgesteld en raakt gestrest. Waterman doet er goed aan zich op iets simpels te richten, zoals een puzzel oplossen of een spelletje op de computer te spelen. Door iets heel anders te doen, al is het maar 10 minuten, glijdt alle stress van Waterman af.
 

De Levenslessen van een Waterman 

Waterman kan eigenschappen, als hij of zij wil veranderen. Watermannen hebben het naar de zin hebben, hoog op hun lijstje staan, zo veel mogelijk plezier en amusement, voor een Waterman. Door zulk gedrag kan Waterman problemen ontlopen, vooral als Waterman een relatie heeft. Een Waterman zoek niet snel de confrontatie op, Waterman ziet liever alles gemakkelijk verlopen. Maar als Waterman onder vuur staat zal hij of zij niet terugdeinzen, Waterman heeft lef, maar zou kunnen leren tactvoller te zijn.

Welke levensles past bij jouw Sterrenbeeld? 

De sterren kunnen helpen om jouw levensles te vinden. Jouw levensles kan helderheid bieden in de keuzes die jij moet maken en kan jou inzichten geven over hoe jij je leven het gelukkigst kunt leven. Wij helpen jou met het vinden van deze levenslessen. Spreek gratis met een van onze mediums of paragnosten. 

 
 

De Waterman als Kind 

Kleine Watermannen vallen als kind op, door hun vroege ontwikkeling en omdat ze dingen sneller opnemen dan andere kinderen. Ze zijn per se niet slimmer dan andere kinderen, maar Waterman kindjes pikken dingen sneller op. De eerste levensvoorwaarde voor een Waterman kindje zijn speelkameraadjes. Waterman kindjes hebben vaak een levendige belangstelling voor alles en iedereen. Ze zijn onvoorspelbaar, willen zich vrij voelen en kunnen koppig en eigenwijs zijn. Waterman kindjes hebben vaak een feilloze intuïtie.
 

De Waterman en Reizen 

Waterman houdt van ongeplande uitstapjes, een Waterman heeft geen Reisbureau nodig die zijn of haar vakantie uitstippelt. Waterman boekt zelf een ticket en reserveert een luxe hotel. Waterman wil zich niet vastleggen, ook niet tijdens zijn of haar vakantie. Wanneer het hotel tegenvalt, gaat Waterman op zoek naar een ander hotel. Een reisleider heeft Waterman niet nodig, Waterman is zijn of haar eigen reisleider. Geschikte bestemmingen voor een Waterman zijn; tropische landen met mooie stranden. New York, Barcelona en Las Vegas zijn typische steden voor het sterrenbeeld Waterman.
 

De Waterman en Gezondheid 

Waterman heeft vaak een zwakke botstructuur, een lichte val of een ongeluk kan al een botbreuk veroorzaken. Het zenuwstelsel van Waterman en het hart, de ruggengraat, keel en blaas kunnen ook problemen opleveren. De spijsvertering is ijzersterk, een Waterman kan alle soorten voedsel verdragen. Waterman zou zich minder zorgen moeten maken, maar in grote lijnen wordt Waterman gezond oud.
 

Sterrenbeeld Waterman en de Planeet Uranus 

Het sterrenbeeld Waterman is het elfde teken van de dierenriem. Waterman wordt geassocieerd met het element lucht. De planeet Uranus is de heerser van Waterman. Kwaliteiten die volgens astrologen worden teruggevonden bij mensen die onder dit teken geboren worden zijn; tolerant, koppig, wispelturig en opstandig. Mensen geboren in het lucht element bekijken de wereld om zich heen op gepaste afstand. Een Waterman wil de wereld graag veranderen naar eigen inzicht.
 

Waterman is een Winter Teken 

Wintermensen kunnen dominant en zelfverzekerd zijn. Maar ze beschikken ook vaak over een grote mate van gevoeligheid, acceptatie, flexibiliteit en spiritualiteit. De in de winter geborenen zijn vaak rustig van aard maar kunnen ook voor opschudding zorgen door hun idealen en ideeën. Wintertekens hebben een actief fantasieleven en zijn creatief. Interesses van wintermensen zijn vaak politiek en economische rechtvaardigheid.
 

Beroemde Watermannen 

Humphrey Bogart, Virginia Woolf, Oprah Winfrey, Wolfgang Amadeus Mozart, Bridget Fonda, Franz Peter Schubert, Prinses Beatrix, Anna Blaman, Thomas Edison, Zsa Zsa Gabor, Clark Gable, Charles Dickens, Prinses Stephanie van Monaco, Koos Alberts, Boris Jetsin, Jules Verne, Boris Pasternack, Thomas E. Edison, Abraham Lincoln, Bertholt Brecht, Charles Darwin, James Dean, Bill Russel, George Segal, Mia Farrow, Natalie Cole, James Joyce, Frits Kreisler, Franklin D. Rooseveldt, Hella S. Haasse, W.C. Fields, Angela Davis, Willeke Alberti en Mark Rutte.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

 

Meer weten over de andere Sterrenbeelden?

 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hier