Ram
21 maart - 19 april

horoscoop ram
 

Ram - Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld

Als jij onder het sterrenbeeld Ram valt, zul je jezelf herkennen in bepaalde eigenschappen. Ben je benieuwd of een Ram bij je past? Mediumchat biedt een overzicht van zowel de positieve als de minder positieve kenmerken van het Ram sterrenbeeld.


Het karakter van een Ram

Ram heeft een sterk onafhankelijk karakter, is positief ingesteld en een geboren leider Ook is Ram avontuurlijk, ambitieus, zelfverzekerd, sexy en charismatisch. Wat er ook gebeurt, Ram slaat zich overal doorheen, Ram is strijdlustig. Een Ram is niet kapot te krijgen en zal ook in slechte tijden overleven. Een Ram is impulsief en denkt vaak niet na, voordat hij of zij iets zegt of handelt. Ram is meestal onbevangen kinderlijk en openhartig, maar kan ook emotioneel afstandelijk zijn. Ram vindt het moeilijk om over gevoelens te praten, vooral als ze gecompliceerd zijn.
 

Het Temperament van een Ram

Ram neemt niet graag orders aan van anderen en doet er alles aan om zijn of haar zin te krijgen. Ook kan Ram enorm driftig worden en liegen, wanneer liegen nog de enige optie is. Maar een Ram kan niet goed liegen, anderen hebben snel door wanneer Ram liegt. Ram is koppig, ongeduldig en een echte driftkikker als iets niet snel genoeg gaat. Heeft een Ram te weinig seks gehad, kan Ram behoorlijk provocerend zijn en zelfs ruzie zoeken.
 

Positieve Eigenschappen van een Ram

Ram is het vrolijkste sterrenbeeld van de dierenriem, feestje komen pas echt op gang wanneer er een Ram aanwezig is. Ram is enthousiast, een doorzetter en houdt van uitdagingen. Ram zorgt ervoor dat ingewikkelde dingen van de grond komen. Ram heeft de wilskracht om alles met succes te laten verlopen. Ook spoort Ram anderen aan om uit de schaduw te stappen en meer in de schijnwerpers te gaan staan. Omdat Ram strijdlustig is en overal de beste in wil zijn, zet hij of zij zich voor 100% in. Ram is eerlijk en ongeremd open, waardoor anderen weten waar ze aan toe zijn. Een Ram heeft geen verborgen agenda.
 

Negatieve Eigenschappen van een Ram 

Ram is enthousiast en impulsief, begint aan van alles en nog wat, maar is er ook een ster in om het over te doen aan een ander, of ermee te stoppen als het niet loopt zoals verwacht. Een Ram verveelt zich snel en als de spanning is verdwenen, neemt Ram de benen. Hij of zij gaat ervandoor om ergens anders iets spannends te doen. Ook kan Ram veeleisend zijn en van anderen dezelfde inzet of snelheid verwachten. Wanneer iemand langzaam is of niet meteen alles begrijpt, heeft Ram geen compassie. Omdat Rammen last kunnen hebben van woede-uitbarstingen, kritisch, roekeloos en direct zijn, een Ram neemt geen blad voor de mond, schrikken ze anderen vaak af.
 
Ontvang een kaartlegging met je sterrenbeeld 💫 Start nu

 

De Ram en Liefde


Ram is verliefd op de liefde, maar verlangt naar een monogame relatie, naar iemand die in hem of haar gelooft. Een Ram vecht voor degene van wie zij of hij houdt en verwacht dat zijn of haar partner hetzelfde doet. Rammen willen op de eerste plaats staan en nemen geen genoegen met minder. Omdat Ram zich op een directe manier uit, komt Ram niet altijd liefdevol over. Maar daar is Ram zich niet van bewust, waardoor er onnodig onenigheden ontstaan. Het sterrenbeeld Ram is niet gemeen en zal een ander nooit opzettelijk pijn doen. Ook intriges of vreemdgaan passen niet bij een Ram, Rammen zijn op liefdesgebied kinderlijk oprecht.
 

De Ram in een Relatie 

Ram neemt zijn of haar partner serieus, luistert en troost zijn of haar geliefde wanneer zij of hij verdrietig is. Omdat Ram liever niet te lang stil staat bij gebeurtenissen uit het verleden, focust Ram zich op oplossingen en verwacht van zijn of haar partner hetzelfde. Rammen willen in een relatie niet beheerst worden en houden niet van bevelen. Een Ram heeft in een relatie tegengas nodig, wanneer een partner het altijd eens is, verveeld Ram zich en gaat op zoek naar een andere partner. Een relatie met een Ram is allesbehalve saai. Rammen zijn ondernemend, voeren graag intellectuele gesprekken en levendige discussies. Een partner die een Ram veel complimenten geeft, krijgt er veel voor terug.

Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu

 

De Ram Man en Liefdesverdriet

Ram mannen blijven niet lang hangen in liefdesverdriet, ze rapen zich weer snel bij elkaar als hun relatie verbroken is. Een Ram stort niet in na een tegenslag, maar veert weer snel terug. Het sterrenbeeld Ram verspilt liever niet te veel tijd aan liefdesverdriet. Ram mannen weigeren eindeloos over een break-up na te denken en hun goede humeur door een verbroken te laten verpesten. Ze kijken liever voorruit en niet achterom. Een Ram gaat op stap, op zoek naar een nieuwe liefde.
 

De Ram Vrouw en Liefdesverdriet 

Ram vrouwen staan langer stil bij een verbroken relatie dan Ram mannen. Maar niet veel langer, nadat een Ram vrouw aan haar vriendinnen alles over het onacceptabele gedrag van haar ex heeft verteld, voelt ze zich opgelucht. Ram vrouwen verwerken hun liefdesverdriet door zich bot over hun ex te uiten. Na twee weken heeft een Ram vrouw genoeg van haar negatieve verhalen. Ze koopt een nieuwe outfit, gaat naar de kapper en gaat uit met haar vriendinnen. Wanneer ze niemand tegenkomt die haar interesse kan opwekken, meld ze zich aan bij een datingsite. Ram vrouwen zijn enorm veerkrachtig. 
 

Heb jij liefdesverdriet?

Als de liefde pijn doet, je niet meer weet hoe je ermee om moet gaan is er altijd iemand die naar wil luisteren. Je advies kan geven, troosten en kan vertellen wat je nu het beste kan doen. Op Mediumchat staan meer dan 227 spiritueel coaches klaar om jouw vragen te beantwoorden en je inzicht te geven wat te toekomst voor jouw in petto heeft. Start nu een gratis chat en krijg direct inzicht in jouw situatie.

Komt jouw ex terug? Start jouw reading

 

De Ram Vrouw en Daten

Een Ram vrouw is charismatisch, zelfverzekerd, enorm sexy en onafhankelijk. Ze heeft behoefte aan passie, maar zal nooit haar date de baas laten spelen. Een Ram vrouw neemt liever zelf de leiding. Ram vrouwen verlangen naar romantiek en avontuur. Met een bankzitter verveelt een Ram vrouw zich snel. Een Ram vrouw daten is opwindend, maar een date zal alleen slagen, wanneer haar date genoeg energie heeft om haar bij te houden en niet dominant is.
 

De Ram Man en Daten 

Ram mannen zijn echte jagers, ze houden van uitdagingen en dates die ‘hard to get’ spelen. Een Ram man is overal voor in, ook als hij zijn date niet zo goed kent. De date van een Ram moet goed voorbereid zijn, Ram schrikt er niet voor terug om met zijn date naar Parijs te rijden voor een etentje, of bij slecht weer de veerboot te nemen naar Texel, voor een strandwandeling. Een Ram man daten betekent voorbereid te zijn, neem altijd een tas met wandelschoenen, extra ondergoed en een tandenborstel mee.

Ontdek de toekomst van je liefdesleven 💖 Jouw voorspellingPassen jij en je partner bij elkaar? 

Ben jij benieuwd of jij en je partner een gelukkige toekomst staat te wachten? Onze mediums en paragnosten helpen jou met het verkrijgen van antwoorden op verschillende vragen. 

 
 

De seksdrive van een Ram 

Ram is het hartstochtelijkste sterrenbeeld van de dierenriem en heeft een hoge seksdrive. Ram heeft altijd zin in seks. Voor velen is stress een sekskiller, de zin in seks verdwijnt vaak door stress, maar Ram heeft juist seks nodig wanneer hij of zij gestrest is. Twee of drie keer seks in de week, is voor een Ram niet genoeg. Minimaal één keer per dag heeft Ram een stevige sekspartij heeft Ram nodig. Voor- en naspel kunnen worden overgeslagen, bij een paar keer vijf minuten seks per dag voelt een Ram zich op z’n best. 
 

Hoe is een Ram Vrouw In Bed? 

Een Ram vrouw neemt het liefst zelf het initiatief tussen de lakens. Het is een vurige vrouw die zich helemaal overgeeft. Ze is uitdagend, sexy en wild. Te veel romantiek, luxe lakens en kaarsjes zijn niet aan haar besteed. Een Ram vrouw kan van kinky houden, en schrik niet terug van een vrijpartij in de open lucht, zoals in de duinen of in het bos. Voor een Ram vrouw mag het voorspel niet te lang duren. Ook bijt en gromt ze graag tijdens een vrijpartij.
 

Hoe is een Ram Man In Bed? 

De Ram man is impulsief en eerder ruw dan sophisticated tussen de lakens. Hij bedrijft de liefde niet, maar neemt zijn partner tijdens de seks. Er is niet veel voor nodig om een Ram man te prikkelen of op te winden. Hij houdt van actie, ook op seksueel gebied. De Ram man is de koning van de vijf minuten seks, zo veel mogelijk vluggertjes, maar wel op een creatieve manier. Ook op hoge leeftijd is de Ram man speels en seksueel actief.
 

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor Ram 

Tweelingen, Leeuw, Weegschaal en Schorpioen zijn de perfecte match voor een Ram. De ondernemende Tweelingen weet Ram keer op keer te verrassen, vooral op seksueel gebied. Het sterrenbeeld Ram verveelt zich nooit met een Tweelingen. In een relatie met een Leeuw voelt Ram zich veilig, beiden zijn enorm positief. Ook al zijn Leeuw en Ram al jaren met pensioen, ze blijven tijdloos en zien er ook op hoge leeftijd jong uit Ram voelt zich ook aangetrokken tot een Weegschaal, maar hun relatie zal alleen een kans van slagen hebben, wanneer Weegschaal genoeg energie heeft om Ram bij te kunnen benen. Met een Schorpioen kan Ram ook gelukkig worden, maar alleen als allebei hun jaloerse gevoelens onder controle weten te houden.
 

Zo ontmoet jij de ware

Heb je het gevoel dat je nooit de ware tegenkomt? Dat alle leuke mannen of vrouwen al bezet zijn? Ben je soms bang dat je nooit een relatie krijgt en je hele leven alleen blijft? Misschien zoek je op de verkeerde plaats of zoek je wel helemaal niet. Soms hebben we iemand nodig die ons perspectief geeft en andere tips dan die we van familie en vrienden krijgen. Start nu een gratis chat, je krijgt zeker geen spijt!
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor Ram

Vissen, Kreeft en Maagd zijn geen macht voor een Ram. Vissen en Ram passen niet bij elkaar, omdat Ram de gevoelswereld van Vissen niet kan begrijpen. Met een Kreeft botst het, zowel Vissen als Kreeft kunnen niet omgaan met de woede-uitbarstingen van Ram. Op seksueel gebied hebben Ram en Kreeft totaal geen klik, Ram is te ruw voor een Kreeft. Ram slaat het voor- en naspel over, waardoor Kreeft zich niet bemint voelt. Een Maagd kan behoorlijk onzeker worden door het gedrag van Ram, een relatie Maagd – Ram is hard werken. Omdat Ram er niet van houdt geanalyseerd te worden, lopen onenigheden tussen Maagd en Ram snel uit de hand.
 

Met deze Sterrenbeelden kan Ram het goed vinden 

Steenbok, Ram, Stier, Boogschutter en Waterman zijn geen match made in heaven voor een Ram, maar wanneer ze elkaar respecteren, heeft een relatie met deze sterrenbeelden een kans van slagen. De seks met een Steenbok is middelmatig, Steenbok staat niet open voor kinky seks. Een Ram - Boogschutter relatie is meestal gebaseerd op vriendschap, ze hebben veel plezier samen, maar Boogschutter is te onafhankelijk voor een Ram. Ram en Stier voelen zich seksueel tot elkaar aangetrokken, maar vaak gaat hun relatie nergens heen. Ram verveelt zich snel in een relatie met een Stier. Ram bewondert de vrije, ongrijpbare geest van Waterman, maar hun relatie is vaak helaas van korte duur. Omdat Waterman zich niet aan banden laat leggen en zich mateloos stoort aan het jaloerse gedrag van Ram.
 
Lees hier meer over de sterrenbeelden waar Ram het goed mee kan vinden
 

De Verliefde Ram

Wanneer Ram interesse in iemand heeft, zich aangetrokken voelt, vraagt Ram degene binnen vijf minuten mee uit. Rammen zijn zelfverzekerd, verbaal sterk en halen alles uit de kast om indruk te maken. Een verliefde Ram is enthousiast, vrolijk en vol energie, maar flirt wanneer hij of zij verliefd is nog meer met anderen, Een verliefde Ram wil in controle zijn en kan dominant overkomen. Rammen zijn snel verliefd, maar verliezen ook weer snel hun interesse. Een Ram verveelt zich nu eenmaal snel.

Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.
 

De Trouwdag van een Ram 


Ram houdt niet van plechtigheden, maar voor haar of zijn eigen bruiloft zet een Ram zich voor honderd procent in. Ram geeft veel geld uit aan de mooiste dag van zijn of haar leven. Of het nu regent, stormt of als er iets anders tegen zit op zijn of haar huwelijksdag, Ram blijft positief. Ram laat omstandigheden de mooiste dag van zijn of haar leven niet verpesten. Ram is een genie in het oplossen van problemen en het bedenken van iets nieuws.
 

De Ram als huwelijkspartner 

Ram draagt zijn of haar partner op handen en verwacht van zijn partner hetzelfde. Ram is jaloers, maar zal niet snel toegeven een jaloerse echtgenoot of echtgenote te zijn. Ram eist dat zijn of haar partner eerlijk is, terwijl Ram zelf niet altijd eerlijk is. Wanneer Ram veel complimenten van zijn of haar geliefde krijgt, is Ram de gelukkigste huwelijkspartner die er bestaat. Voor degene die met een Ram getrouwd is, is het noodzakelijk duidelijke afspraken te maken over huishoudelijke taken. Niet omdat Ram lui is, of onder sommige taken ut wil komen, Ram heeft nu eenmaal andere prioriteiten.
 

De Ram als Ex 

Wanneer Ram degene is die de relatie verbroken heeft kan hij of zij heel lang boos blijven. Een Ram kan, wanneer de boosheid is verdwenen vriendschap sluiten met een ex, maar alleen onder voorwaarden. Zijn of haar ex moet gemaakte fouten toegeven. Is Ram degene die door een geliefde is verlaten, kan Ram agressief zijn en alle oplossingen die tot een goede verstandhouding afwijzen. Als Ram eenmaal heeft geaccepteerd dat de relatie voorbij is, staat Ram open voor een vriendschap.
 

Kun jij je ex niet vergeten?

Is je partner doorgegaan met leven, plezier maken en misschien nog erger, heeft je ex al een nieuwe liefde, terwijl jij nog midden in jullie relatie zit, die toch echt voorbij is. De pijn die je dag in dag uit met je meedraagt is ondragelijk als je ex je heeft losgelaten en jij hem of haar niet. Je weet dat je je tijd verspilt en misschien een nieuwe liefde misloopt als je zo door blijft gaan. Maar je weet niet hoe je een nieuw leven moet beginnen, je zit vast. Start nu een gratis chat, vertel door zo kort en duidelijk mogelijk je vraag te typen hoe je je voelt. Ervaar hoe fijn het is dat er iemand echt naar je luistert.
 

De Ram en Vriendschap 


Het sterrenbeeld Ram is een trouwe vriend en bijzonder goed in het onderhouden van vriendschappen. Rammen zijn gul en geven meestal het eerste rondje. Rammen betalen graag de rekening aan het einde van de avond, als ze genoten hebben met hun vrienden. Ram is zorgzaam en zal zijn of haar vrienden altijd helpen en bij staan. Rammen, man of vrouw, roddelen niet over vrienden. Ze beschermen hun vrienden en weten altijd hoe ze vrienden op kunnen beuren als het ze even tegenzit. Ram is de beste en positiefste vriend die een mens zich kan wensen.
 

De Ram op het Werk

Ram kan zich met hart en ziel ergens instorten, en is op zakelijk gebied bereid een gok te wagen. Blijft het succes uit, heeft Ram de neiging te snel op te geven en zijn of haar interesse te verliezen. Veel Rammen maken daarom hetgeen waar ze aan begonnen zijn niet af. Ram is een geboren leider en voelt zich dan ook vaak geroepen om leiding te geven. Een Ram als baas is voor werknemers niet altijd makkelijk, vooral als ze niet zo snel zijn zoals Ram verwacht. Rammen hebben een krachtige manier om zich te uiten en zijn uitstekende politici.
 

De Ram als collega 

Ram brengt leven in de brouwerij, is altijd vrolijk en enthousiast waardoor het nooit saai is op de werkvloer. Hoogstzelden komt het voor dat Ram op het werk verschijnt met een slecht humeur. Ram houdt niet van routine klussen, en probeert dan ook alle leuke klussen en nieuwe projecten naar zich toe te trekken, tot grote ergernis van sommige collega’s. Maar Ram weet niet alleen de baas op een onschuldige manier te paaien, ook collega’s vergeven een Ram snel. Ram haalt koffie, neemt iets lekkers mee naar het werk, Ram is goed in het bespelen van anderen.
 

De Ram en Stress 

Ram houdt van uitdagingen en nieuwe doelen, die Ram zo snel mogelijk wil bereiken. Ram heeft gezonde stress nodig. Stress houdt Ram gefocust, kan zich zelfs nog beter concentreren door stress. Te veel stress, ongezonde stress, maken dat Ram overprikkeld en Ram last krijgt van woede-uitbarstingen. Omdat Ram actief en sportief is, vaak zijn het Rammen, wanneer je iemand ziet die aan het hardlopen is. Zolang Ram in beweging blijft, is hij of zij stress de baas.
 

De Levenslessen van een Ram

Ram kan eigenschappen als hij of zij het echt wil veranderen. Ram zou kunnen leren compromissen te sluiten. Ook zou Ram nog gelukkiger kunnen worden, wanneer hij of zij probeert eerst tot tien te tellen voordat hij of zij op iets of iemand reageert. Ram is een flapuit, neemt geen blad voor de mond, door eerst tot tien te tellen kwetst Ram niet zo snel anderen. Het moeilijkste voor Ram is het aanleren om geduldiger te zijn. Oefenen in geduld en mensen die langzaam zijn accepteren zal Ram veel opleveren.

Welke levensles past bij jouw Sterrenbeeld? 

De sterren kunnen helpen om jouw levensles te vinden. Jouw levensles kan helderheid bieden in de keuzes die jij moet maken en kan jou inzichten geven over hoe jij je leven het gelukkigst kunt leven. Wij helpen jou met het vinden van deze levenslessen. Spreek gratis met een van onze mediums of paragnosten. 

 
 

De Ram als Kind

Een Ram kind is onvermoeibaar, enorm grappig en gezellig. Ram kinderen lopen en praten sneller dan andere kinderen. Een Rammetje heeft enorm veel energie, energie voor twee. Het zijn doeners en hebben veel afwisseling nodig. Een Ram kind heeft een sterke wil en is niet makkelijk af te leiden. Wanneer een Ram kind zich verveelt, of dingen anders gaan dan verwacht, kan een Ram kindje driftig worden. Ram kinderen hebben een kort lontje, maar zijn nooit lang boos of onhandelbaar. Ram kinderen spelen het liefs buiten, waar ze graag kattenkwaad uithalen.
 

De Ram en Reizen 


Het sterrenbeeld Ram is altijd op zoek naar uitdaging en avontuur. Ram kiest dan ook het liefst voor een reis met risico en avontuur. Geen geplande all-inclisive strandvakantie voor een Ram, twee of drie dagen houdt Ram het wel vol, maar daarna wil Ram iets ondernemen.
Vakantie is voor een Ram een periode waarin je dingen kunt doen die op je bucket list staan. Safari, backpacken of op de bonnefooi naar een ver land zijn vakanties waar een Ram van geniet.
 

De Ram en Gezondheid

Ram heeft een sterk hart, Rammen zijn tot hoge leeftijd geestelijk en lichamelijk vitaal. Rammen kunnen last hebben van hoofdpijn of migraine, dit uit zich vooral als ze nerveus zijn. Zodra de harmonie is hersteld en problemen zijn opgelost, verdwijnt de hoofdpijn. Het sterrenbeeld Ram kan problemen hebben met zijn of haar spijsvertering, stress is een belangrijke factor en de oorzaak van spijsverteringsproblemen. Ram eet vaak te snel en heeft moete vette of zoete hapjes te laten staan. Voldoende tijd besteden aan een maaltijd en oefenen in langzamer eten zou een Ram goed doen.
 

Sterrenbeeld Ram en Planeet Mars 

Ram is het eerste teken van de dierenriem. Het sterrenbeeld Ram wordt geregeerd door de planeet Mars. Als eerste teken van de dierenriem worden Rammen geassocieerd met het element Vuur en het begin van de lente. Kwaliteiten die volgens de astrologie worden teruggevonden bij mensen die onder het sterrenbeeld Ram geboren zijn: positief, extravert en vurig.  Het positieve sterrenbeeld Ram streeft naar de meest pure vorm van manifestatie, hij is er gewoon.
 

Ram is een Lente Teken 

Sterrenbeelden die in de lente geboren zijn, zijn enthousiaste, initiators en motivators. Ram is in de lente geboren. Lentepersoonlijkheden willen alles met anderen delen, wat ze ook creëren, produceren of denken. Ook hebben de in dit jaargetijde geborenen een grote behoefte aan vrijheid om goed te kunnen functioneren. Lentemensen moeten kunnen groeien om zich te ontplooien, ze willen hun steentje bijdragen in de wereld. Op lentepersoonlijkheden kun je reken en je kunt ze vertrouwen. Als je een nieuw idee hebt voor een onderneming, raadpleeg dan een lentetype, ze hebben een uitstekende. Eigenschappen zoals onschuld, impulsiviteit, posteriteit en spontaniteit horen bij een lentepersoonlijkheid.
 

Beroemde Rammen

Leonardo da Vinci, Aretha Franklin, Marlon Brando, Harry Houdini, Leonard Nimoy, Eric Clapton, Paul de Leeuw, Charlie Chaplin, Vincent van Gogh, Quentin Tarantino, Diana Ross, Peter van Straaten, Eddie Murphy, Billie Holliday, Patricia Paay, Al Gore, Mariah Carey, Jules de Corte, Johan Sebastian Bach, Bruce Willis, Lee Towers, Gary Kasparov, David Letterman, Sergei Rachmaninov, J.P. Morgan, Hugo Claus, Alec Baldwin, Anton Geesink, St. Teresa van Aviva, Glenn Close, Clarence Seedorf, Celine Dion, Ronaldinho, Ronald Koeman, Guus Meeuwis, Sarah Jessica Parker, Patty Brard, Caroline Tensen, Elton John, Lady Gaga, Ireen Wüst, Ibrahim Afellay, Rene van der Gijp, Frank Lammers, Yuri van Gelder, Duncan de Moor, Samantha Steenwijk, Sylvie Meis, Ekpe Zonderland.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

 

Meer weten over de andere Sterrenbeelden?

Ram (21 maart - 20 april)
Stier (21 april - 21 mei)
Tweeling (22 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli)
Leeuw (23 juli - 23 augustus)
Maagd (24 augustus - 22 september)
Weegschaal (23 september - 22 oktober)
Schorpioen (23 oktokber - 21 november)
Boogschutter (22 november - 22 december)
 Steenbok (23 december - 20 januari)
 Waterman (21 januari - 19 februari)
 Vissen (20 februari - 20 maart)  

 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hier