Weegschaal
23 september - 22 oktober

horoscoop weegschaal
 

Weegschaal - Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld

Als je geboren bent tussen 23 september en 22 oktober, dan is jouw sterrenbeeld een weegschaal. Of wil je eigenlijk toch weten of dit sterrenbeeld een echte match op het gebied van liefde? Wij vertellen je alles wat je wilt weten over de sterrenbeelden, de positieve maar ook de minder positieve kanten.
 

Het Karakter van een Weegschaal

Weegschaal is charmant, grappig, slim en het meest beschaafde, diplomatieke, welgemanierde sterrenbeeld van de dierenriem. Een Weegschaal is overtuigend en van nature een bemiddelaar in conflicten. Weegschaal bouwt bruggen tussen mensen. Een Weegschaal is recht door zee, rechtvaardig, onbevangen en een briljante strateeg, die een situatie vanuit alle kanten kan bekijken alvorens tot een oordeel te komen. Weegschaal heeft behoefte aan harmonie en evenwicht in het leven.
 

Het Temperament van een Weegschaal

Weegschaal vindt het leuk om mensen uit hun evenwicht te brengen, of het ze ongemakkelijk te maken. De grapjes van een Weegschaal gaan vaak ten koste van anderen. Weegschalen probeert eerlijk te zijn, maar dat lukt niet altijd. Weegschaal verlangt dat anderen het eens zijn met zijn of haar mening, of filosofie en kan eindeloos discussiëren. Wanneer een discussie uit de hand loopt, krijgt de tegenpartij een woede-uitbarsting over zich heen. 
 

Positieve Eigenschappen van een Weegschaal 

Weegschaal is populair, enthousiast, fascinerende en positief. Een Weegschaal heeft de gave alles in een gunstig daglicht te zien. Ook is Weegschaal goedhartig en leuk om mee om te gaan. Een Weegschaal zal nooit iemand opzettelijk kwetsen. Weegschaal koopt graag cadeautjes voor dierbaren en waardeert het zeer als anderen dat ook voor hem of haar doen. Weegschaal is nieuwsgierig en leergierig, heeft een actieve snelle geest, waar veel mensen jaloers op zijn en niet aan kunnen tippen.
 

Negatieve Eigenschappen van een Weegschaal   

Weegschaal is zelfzuchtig, lastig, veeleisend, kwetsend en gierig met tijd, en energie. Een Weegschaal weet wat hij of zij nodig heeft, maar is zich niet bewust van de behoeften van anderen. In plaats van zich op anderen te richten, om te ontdekken wie de anderen werkelijk zijn, richt Weegschaal zich op zichzelf. Een Weegschaal kan zo in zichzelf opgaan en anderen niet eens opmerken. Weegschaal kan overkomen alsof hij of zij niet om anderen geeft, maar Weegschaal weet simpelweg niet hoe het moet, interesse in anderen tonen.

Ontvang een kaartlegging met je sterrenbeeld 💫 Start nu

 

De Weegschaal en Liefde 

Weegschaal is verliefd op de liefde en het gelukkigst, als hij of zij het leven met een partner kan delen. Weegschaal heeft een sterke behoefte aan een relatie en moeite met alleen zijn. Een Weegschaal toont liefde op een bijzondere wijze, niet door zijn of haar partner aan te halen, maar door grapjes of sarcastische opmerkingen te maken. Ook toont Weegschaal liefde door zijn of haar lief te verrassen. Zijn of haar originele ideeën en manieren zijn meesterlijk.
 

De Weegschaal in een Relatie 

Weegschaal hecht zich als een octopus aan zijn of haar partner vast, maar geeft zich nooit helemaal. Weegschaal verbergt een deel van zichzelf en laat nooit zijn of haar kwetsbaarheid zien. Een Weegschaal wil niet worden overheerst door zijn of haar partners eisen, maar wil vermaakt worden door zijn of haar partner. Als er spanningen of onenigheden zijn probeert Weegschaal zijn of haar partner te veranderen. Er zijn Weegschalen die een lijst bijhouden waarop staat wat ze aan hun partner willen verbeteren. Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >

Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu

 

De Weegschaal Man en Liefdesverdriet

De Weegschaal man is verward als zijn relatie voorbij is, hij begrijpt niet dat iemand hem en zijn onvoorwaardelijke liefde kan afwijzen. Hij zoekt naar een excuus voor het gedrag van zijn ex-partner, aan hem kan het immers niet liggen. De Weegschaal man probeert nog lang na het verbreken van een relatie macht uit te oefenen over zijn ex. Als de Weegschaal man zelf zijn relatie beëindigd heeft, voelt hij zich krachtig, herstelt snel en gaat op zoek naar een nieuwe liefde. Hebben jullie een toekomst samen? Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

De Weegschaal Vrouw en Liefdesverdriet 

De Weegschaal vrouw schreeuwt en wordt razend als ze liefdesverdriet heeft. Ze kan zelfs woedeaanvallen krijgen en haar hele servies kapot gooien, als ze is afgewezen door haar partner. Ze heeft moeite met loslaten, voelt zich gekwetst en onzeker. Weegschaal belt, appt of stuurt e-mails naar haar ex, omdat ze naar een hereniging verlangt. Als een Weegschaal vrouw rust neemt en stopt met contact zoeken, voelt ze zich beter en is ze klaar voor een nieuw avontuur.
 

Heb jij liefdesverdriet?

Als de liefde pijn doet, je niet meer weet hoe je ermee om moet gaan is er altijd iemand die naar wil luisteren. Je advies kan geven, troosten en kan vertellen wat je nu het beste kan doen. Start nu een gratis chat en ervaar hoe fijn het is dat er iemand voor jou is.

Komt jouw ex terug? Start jouw reading

 

De Weegschaal Vrouw en Daten 

Weegschaal is het verleidelijkste sterrenbeeld van de dierenriem. Flirten met een Weegschaal vrouw is niet moeilijk, maar daten wel. Het kan complex zijn een Weegschaal vrouw het hof te maken. Ze wil haar date betoveren, bewondering en volledige belangstelling voelen, en dat haar date op hem of haar jaagt. Wanneer haar date een bijzonder uitje voorstelt, naar Parijs of Antwerpen rijdt om daar te lunchen of te dineren is ze onder de indruk.
 

De Weegschaal Man en Daten 

De Weegschaal man heeft een enorme aantrekkingskracht en is moeilijk te weerstaan. Hij neemt zijn date mee naar een chic restaurant, een hippe bar of verzint een ander origineel uitstapje. De Weegschaal man is kritisch en alleen onder de indruk als zijn date klasse en status uitstraalt. Hij wil dat zijn date er goed uitziet en vooral heerlijk ruikt. Hij is overgevoelig voor geur, hij kan zelfs afknappen op een date die niet het juiste parfum gebruikt.

Ontdek de toekomst van je liefdesleven 💖 Jouw voorspelling

 

De Seksdrive van een Weegschaal 

De seksdrive van een Weegschaal is gemiddeld, omdat hij of zij meer gericht is op de details dan op de daad. Weegschaal is in voor een vluggertje, maar zijn of haar voorkeur gaat uit naar uitgebreide seks. Satijnen lakens, champagne, aardbeien, slagroom, kaarslicht en massageolie zijn de juiste ingrediënten voor een Weegschaal.  Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

Hoe is een Weegschaal Vrouw In Bed? 

De Weegschaal vrouw is een beetje exhibitionistisch, ze loopt graag rond in een doorschijnende duster of nachtjapon. Ze wil graag een spel spelen, het verleidingsspel. De Weegschaal vrouw houdt van massages en wordt graag verwend. Massage graag van top tot teen, maar niet al te hard. Een Weegschaal vrouw kan dichtklappen als het er te ruw of grof aan toe gaat tussen de lakens, het moet fijngevoelig blijven.
 

Hoe is een Weegschaal Man In Bed? 

De Weegschaal man is teder en neemt de tijd in bed. Hij is enorm gemotiveerd om zijn partner te verwennen. Een uitvoerig voor- en naspel en sexy woordgebruik tijdens het vrijen winden hem op. Hij creëert een romantisch sfeer om zijn partner op te winden. De Weegschaal man houdt niet van vijf minuten seks. Seks is voor hem zoals een menu, hij wil een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.
 

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor Weegschaal 

De sterrenbeelden Ram, Stier, Tweelingen, Leeuw en Waterman zijn de perfecte match voor een Weegschaal. Alhoewel de horoscopen van Ram en Weegschaal tegenpolen zijn, is de aantrekkingskracht tussen hen groot. Bij een Stier voelt Weegschaal zich veilig, stabiel en in balans. Met een Tweelingen heeft Weegschaal veel plezier, maar helaas is hun relatie vaak van korte duur. Leeuw en Weegschaal zijn een uitstekende match. Ze weten elkaar steeds weer op een positieve manier te verrassen. Ook past een Waterman bij Weegschaal, ze ondernemen veel samen en hebben zelden ruzie met elkaar.
 

Zo ontmoet jij de ware

Heb je het gevoel dat je nooit de ware tegenkomt? Dat alle leuke mannen of vrouwen al bezet zijn? Ben je soms bang dat je nooit een relatie krijgt en je hele leven alleen blijft? Misschien zoek je op de verkeerde plaats of zoek je wel helemaal niet. Soms hebben we iemand nodig die ons perspectief geeft en andere tips dan die we van familie en vrienden krijgen. Start nu een gratis chat, je krijgt zeker geen spijt!
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor Weegschaal 

De sterrenbeelden Kreeft, Schorpioen, Steenbok en Vissen zijn geen match. Kreeft en Weegschaal botsen, Weegschaal kan niet omgaan met de stemmingswisselingen van Kreeft. Een Weegschaal – Schorpioen koppel heeft vaak ruzie, omdat Schorpioen moeite heeft met de besluiteloosheid van Weegschaal. Steenbok – Weegschaal relaties duren meestal niet langer dan een paar maanden. Weegschaal leeft het liefst in het hier en nu, terwijl Steenbok zich juist altijd op de toekomst richt. Met een Vissen kan Weegschaal gelukkig worden, maar alleen als Weegschaal geen moeite heeft met alleen zijn. Omdat een Vissen zich regelmatig terugtrekt  in zijn of haar eigen wereld. Weegschaal begrijpt het gedrag van Vissen niet, voelt zich afgewezen en wordt steeds ongelukkiger.
 

Met deze Sterrenbeelden kan Weegschaal het goed vinden 

Met de sterrenbeelden Boogschutter en Maagd kan een Weegschaal het goed vinden. Boogschutter en Weegschaal kunnen samen gelukkig worden, maar alleen als Weegschaal bereid is toe te geven en niet altijd gelijk wil hebben. Maagd en Weegschaal hebben veel overeenkomsten, maar hun relatie heeft alleen kans van slagen als Weegschaal niet steeds op het laatste moment van gedachten verandert.

Lees hier meer over de Sterrenbeelden waarmee Weegschaal het goed kan vinden 
 

De Verliefde Weegschaal 

Een verliefde Weegschaal is nog aantrekkelijker en charismatischer dan anders, zijn of haar ogen stralen. Wanneer Weegschaal tot over de oren verliefd is, op een roze wolk loopt, kan iedereen het aan hem of haar zien. Weegschaal geniet meer van het leven en voelt zich lichamelijk zo goed dat Weegschaal zelfs minder pijn voelt van lichamelijke ongemakken. Een Weegschaal kan zich moeilijk concerteren en is constant bezig zijn of haar verliefdheid te voeden. Een verliefde Weegschaal wil alles samendoen en zit vol energie.

Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.
 

De Trouwdag van een Weegschaal 

Weegschaal trouwt het liefst met alles erop en eraan. Een mooie jurk, of een mooi pak, veel bloemen, champagne, een prachtige bruidstaart. Weegschaal wil zich op zijn of haar trouwdag aantrekkelijk voelen. Ook is het voor een Weegschaal belangrijk dat er gefeest wordt. Een Weegschaal nodigt het liefst iedereen die hij of zij kent uit op zijn of haar bruiloft. Als er iets niet naar wens verloopt raakt een Weegschaal vrouw niet gestrest, zolang het haar kapsel, make up of bruidsjurk niet betreft. Het motto van Weegschaal is; als je haar maar goed zit.
 

De Weegschaal als Huwelijkspartner 

Weegschaal wil dat zijn of haar partner constant met hem of haar bezig is. Een Weegschaal heeft veel aandacht nodig. De partner van Weegschaal kan zich soms gefrustreerd voelen, omdat Weegschaal niet werkelijk intiem kan zijn. Een Weegschaal zet meestal zichzelf voorop zonder veel rekening te houden met zijn of haar partner. Voor een Weegschaal is het belangrijk dat zijn of haar huwelijkspartner aan speciale dagen denkt, zoals hun eerste date, trouwdag of Valentijnsdag. Op bijzondere dagen verwacht Weegschaal een kaart, bloemen of presentje van zijn of haar partner.
 

De Weegschaal en Vreemdgaan 

Het sterrenbeeld Weegschaal is wispelturig en nooit tevreden over zichzelf. Als een Weegschaal in het middelpunt van belangstelling staat, geniet hij of zij met volle teugen. Door positieve aandacht en flirten verdwijnt de onzekerheid van Weegschaal als sneeuw voor de zon. Wanneer iemand probeert Weegschaal te verleiden voelt Weegschaal zich heerlijk, zelfs intens gelukkig. Als de partner van een Weegschaal ziet hoe Weegschaal straalt kan hij of zij jaloers worden, maar Weegschaal gaat geen stap verder. Het blijft bij flirten, vreemdgaan maakt een Weegschaal niet gelukkig, flirten wel.
 

De Weegschaal als Ex 

Een Weegschaal zet zelden de eerste stap om te vertrekken, tenzij er al een vervanger is. Als de partner van Weegschaal onverwacht een einde aan hun relatie maakt, is Weegschaal een paar weken verward. Weegschaal heeft tijd nodig om aan de gedachte te wennen weer single te zijn, maar een Weegschaal herstelt snel. Weegschaal wil verder met zijn of haar leven. Weegschaal is na het verbreken van een relatie kil en afstandelijk tegen zijn of haar ex. Na een paar maanden, als de liefdespijn is verdwenen, kan Weegschaap op een vriendschappelijke manier met zijn of haar ex omgaan. 
 

Kun jij je ex niet vergeten?

Is je partner doorgegaan met leven, plezier maken en misschien nog erger, heeft je ex al een nieuwe liefde, terwijl jij nog midden in jullie relatie zit, die toch echt voorbij is. De pijn die je dag in dag uit met je meedraagt is ondragelijk als je ex je heeft losgelaten en jij hem of haar niet. Je weet dat je je tijd verspilt en misschien een nieuwe liefde misloopt als je zo door blijft gaan. Maar je weet niet hoe je een nieuw leven moet beginnen, je zit vast. Start nu een gratis chat, vertel door zo kort en duidelijk mogelijk je vraag te typen hoe je je voelt. Ervaar hoe fijn het is dat er iemand echt naar je luistert.
 

De Weegschaal en Vriendschap

Vrienden zijn buitengewoon belangrijk voor een Weegschaal, vooral één op éen vriendschappen. Weegschaal heeft tenminste één vriend of vriendin nodig met wie hij of zij over alles kan praten. Een Weegschalen benadert vrienden mild en vriendelijk, waardoor ze graag in het gezelschap van Weegschaal verkeren. Weegschaal inspireert vrienden en houdt ervan ze te helpen. Weegschaal is een gulle vriend of vriendin die graag de rekening betaalt als vrienden er minder warmpjes bij zitten.
 

De Weegschaal op het Werk 

Geld of succes is niet de enige drijfveer van Weegschaal, de betekenis van het werk is evenzeer belangrijk. Weegschaal benaderd zijn of haar werk praktisch. Hij of zij werkt vooral om in zijn of haar levensonderhoud te voorzien, maar is bereid minder te verdienen in ruil voor een betekenisvolle baan. Weegschaal is intelligent, leergierig, nieuwsgierig en van nature praktisch ingesteld. In elke baan worden door een Weegschaal verbeteringen en veranderingen aangebracht.
 

De Weegschaal als Collega 

Het sterrenbeeld Weegschaal is een fijne collega om mee te werken. Weegschaal streeft naar harmonie op de werkvloer en doet niet aan achterbakse streken. Weegschaal roddelt liever niet over collega’s, maar kan het niet laten ook zijn of haar mening te geven wanneer er geroddeld wordt. Meestal heeft Weegschaal later spijt van zijn of haar uitspraken en neemt zich voor niet meer te roddelen. Een Weegschaal doet zijn of haar uiterste best alle werkzaamheden naar behoren uit te voeren en helpt collega’s als ze hulp nodig hebben.
 

De Weegschaal en Stress

Een gestrest Weegschaal piekert, heeft concentratieproblemen,   nergens zin in, en kan last hebben van oorsuizen. Weegschaal houdt van harmonie om zich heen en raakt enorm gestrest door conflicten en een rommelige omgeving. Een opgeruimd huis, een mooi bos bloemen, een liefdevol gesprek met een dierbare, geven Weegschaal rust, waardoor alle stress van Weegschaal afglijdt. Voor het sterrenbeeld Weegschaal is het belangrijk, om stress te voorkomen. Weegschaal doet er goed aan zo nu en dan tijd alleen door te brengen, om innerlijke rust te hervinden en weer op te laden.
 

De Levenslessen van een Weegschaal 

Weegschaal zou kunnen leren minder behoeftig te zijn en kunnen proberen zich actief onafhankelijk op te stellen. Weegschalen proberen altijd in balans te blijven, ze zijn te voorzichtig en moeten leren risico’s te nemen om succes te behalen. Een Weegschaal is charismatisch en geliefd, maar moet leren accepteren dat niet iedereen onder de indruk van hem of haar is. Ook verveelt Weegschaal zich snel en zou kunnen leren dat routineklusjes ook bij het leven horen.

Welke levensles past bij jouw Sterrenbeeld? 

De sterren kunnen helpen om jouw levensles te vinden. Jouw levensles kan helderheid bieden in de keuzes die jij moet maken en kan jou inzichten geven over hoe jij je leven het gelukkigst kunt leven. Wij helpen jou met het vinden van deze levenslessen. Spreek gratis met een van onze mediums of paragnosten. 

 
 

De Weegschaal als Kind 

Weegschaal kinderen zijn gehoorzaam, maar veeleisend. Weegschaal kindjes hebben de neiging wild en onbeheerst te zijn. Ze hebben de leiding en genegenheid van hun ouders hard nodig. Weegschaal kinderen willen graag het middelpunt van belangstelling zijn. Ze hebben ouders veel te bieden, vooral amusement. Dansen, zingen, toneelstukjes spelen, met een Weegschaal kindje is het nooit saai. Weegschaal kinderen worden al op jonge leeftijd door andere kinderen om advies gevraagd.
 

De Weegschaal en Reizen 

Weegschaal vindt het allerbelangrijkste om samen op reis te gaan en niet alleen. Weegschaal is het gemakkelijkste sterrenbeeld van de dierenriem wat betreft reizen. Het maakt een Weegschaal niet uit of het oncomfortabel is onderweg, het hotel tegen valt en de bedden te hard zijn. Voor een Weegschaal is het alleen belangrijk dat het gezellig is. Vrolijk moet het zijn en de sfeer moet goed zijn. Geschikte vakantielanden voor een Weegschaal zijn; Spanje, Griekenland, Oostenrijk en Zwitserland.
 

De Weegschaal en Gezondheid 

Weegschaal kan problemen met de huid en nieren hebben. Ook is het sterrenbeeld Weegschaal vatbaar voor angsten en stress. Wanneer Weegschaal stress heeft of conflicten, heeft Weegschaal de neiging zijn of haar stress weg te eten met suikerrijke producten, of te veel alcohol te drinken. Met gezonde voeding kan Weegschaal veel voorkomen. Door geen cola, minder koffie en alcohol te drinken kunnen klachten verlicht worden. Zes glazen water per dag zijn voor een Weegschaal een must.
 

Sterrenbeeld Weegschaal ende Planeet Venus

Weegschaal is het zevende teken van de dierenriem. Sterrenbeeld Weegschaal wordt geassocieerd met het element lucht en wordt beheerst door de planeet Venus. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen die onder dit teken zijn geboren zijn; eerlijk, gebalanceerd, manipulatief, onpartijdig, kan goed samenwerken, zachtaardig, analytisch, vrolijk, romantisch, aardig, houdt van plezier, rustig in omgang, goedgelovig, beïnvloedbaar, elegant, veranderlijk, artistiek, idealistisch, last met nemen van beslissingen en gevoelig tegenover anderen.
 

Weegschaal is een Herfst Teken 

Herfstmensen zijn kritischer, selectiever en minder spontaan dan voorjaarsmensen, en bedachtzamer dan zomermensen. Herfst tekens kunnen hun gevoelens heel goed in bedwang houden. Ze hebben een sterke behoefte aan serieuze en bevredigende relaties. Ook zijn ze zich veel meer bewust dan anderen wat er zich om hen heen afspeelt. Herfstmensen zijn niet impulsief en emoties zijn niet zo heftig. Voor hen zijn zelfbeheersing en zelfbegrip prioriteiten.
 

Beroemde Weegschalen 

Margaret Thatcher, John Lennon, Luciano Pavarotti, Desmond Tutu, Sting, Frank Rijkaard, Yves Montand, Michael Douglas, Jimmy Carter, Marcello Mastroianni, George Gershwin, Brigitte Bardot, Mohandas Ghandi, Catherine Zeta-Jones, Olivia Newton-John, Barbara Walters, Groucho Marx, Truman Capote, Jesse Jackson, Jenny Arean, Simon Carmiggelt, Britt Ekland, Art Tatum, Arthur Miller, Oscar Wilde, Rita Hayworth, Martina Navratilova, George C. Scott, Roger Moore, Eleanor Rooseveldt, Paul Simon, Nancy Kerrigan, Mario Puzo en Kamala Harris.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

 

Meer weten over de andere Sterrenbeelden?

 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hier