Stier
20 april - 20 mei

horoscoop stier
 

Stier - Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld

Als je sterrenbeeld Stier is dan herken je jezelf zeker in de volgende eigenschappen. Of wil jij weten of een stier bij je past? Mediumchat zet zowel de positieve als de minder positieve kenmerken van het sterrenbeeld Stier voor je op een rij.
 

Het Karakter van een Stier

Stier is attent, toegewijd, betrokken, stabiel, eerlijk en staat bekend om zijn of haar geduld. Stieren nemen liever geen risico, maar zoeken naar emotionele en financiële zekerheid. Het sterrenbeeld Stier is volhardend en gaat door wanneer anderen al lang hebben opgegeven. Stieren houden van rust en regelmaat. Gedragen zich niet opvallend en zijn down to earth. Stier houdt niet van veranderingen en voelt zich op z’n best bij vertrouwde en alledaagse dingen. Stier is een echte levensgenieter en geniet van de mooie dingen in het leven.
 

Het Temperament van een Stier 

Wanneer Stier zich voelt aangevallen, word Stier opstandig, onredelijk en koppig. Heeft een Stief het kookpunt bereikt, kun je er beter voor zorgen dat je weg komt, Stier heeft een scherpe tong. Stieren kunnen heel lang wrok koesteren en de hele wereld de schuld geven, behalve zichzelf. Ook staat Stier snel klaar met een mening en verandert bijna nooit van gedachten. Een vastbesloten Stier is moeilijk te overtuigen en sluit niet graag compromissen. Stier kan heel goed luisteren, maar is enorm eigenwijs, heeft geen kort lontje, maar een heel lang lont, waardoor opgekropte gevoelens een Stier kunnen laten ontploffen.
 

Positieve Eigenschappen van een Stier 

Stier is gul, een harde werker en heeft een zeer waardevolle eigenschap namelijk, een goed gevoel voor humor. Stieren zijn makkelijk in de omgang en zijn nooit op ruzie uit. Stier is het meest behulpzame sterrenbeeld van de dierenriem. Een Stier kan goed omgaan met geld, houdt niet van schulden, is zuinig, maar tegelijk ook vrijgevig. Stieren zijn intelligent en geduldig, ze kunnen de moeilijkste vraagstukken op een duidelijke manier uitleggen en zijn daarom uitstekende leraren.
 

Negatieve Eigenschappen van een Stier 

Stieren zijn volhardend en vastberaden, het gaat op hun manier of helemaal niet. Wanneer Stieren een mening over iets hebben veranderen ze bijna nooit van gedachten. Stieren houden van rust en ontspanning, waardoor ze tot uitstelgedrag neigen en soms lui zijn. Ze blijven vaak liever lekker zitten dan dat ze iets te ondernemen. Stier is kritisch, koppig, bazig, bezitterig, veeleisend en heeft de neiging anderen te manipuleren.

Ontvang een kaartlegging met je sterrenbeeld 💫 Start nu
 
 

De Stier en Liefde


Stier is betrouwbaar, zorgzaam en toegewijd, ook op liefdesgebied. Stier plaatst de behoeften van zijn of haar partner boven de eigen behoeften. Stieren hebben veel genegenheid en fysiek contact nodig. Stier neemt de liefde serieus en bezit alle eigenschappen die een langdurige relatie mogelijk maken. Het sterrenbeeld Stier is ontzettend kieskeurig wat de liefde betreft en denkt er eerst heel goed over na, voordat hij of zij zich in een relatie stort. Maar wanneer Stier voor iemand kiest, is het voor altijd.
 

De Stier in een Relatie 

Stier is een trouwe, zorgzame partner, maar kan jaloers en bezitterig zijn. Stieren beschouwen hun partner als bezit en doen er alles aan hun relatie te laten slagen. Stier houdt van rust, reinheid en regelmaat, is huiselijk en verwacht van zijn of haar partner hetzelfde. Stier is een betrokken partner en luistert geduldig naar alles wat zijn of haar partner vertelt, Stier is een rots in de branding.

Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu

 

De Stier Man en Liefdesverdriet 

De Stier man voelt liefdesverdriet in al zijn cellen. Hij mist de geur van zijn geliefde, de warmte van zijn verloren liefde, die aan voelde als een kachel. De Stier man weet zich geen raad, wanneer zijn geliefde hem verlaten heeft en kan niet met liefdesverdriet omgaan. Veranderingen accepteren is voor een Stier moeilijk, op liefdesgebied zelfs ondragelijk. Stier man gaat, wanneer zijn relatie verbroken is, geïrriteerd en chagrijnig door met leven, tot de tijd zijn wonden heeft geheeld.
 

De Stier Vrouw en Liefdesverdriet 

Een Stier vrouw heeft maandenlang liefdesverdriet. Ze voelt zich bedroeft, eenzaam en verlaten. Haar pijn zit diep, erover praten is onmogelijk, praten over haar verloren liefde doet te veel pijn. Lange tijd zal ze zich afsluiten van de buitenwereld en vrienden, familie en collega’s uit de weg gaan, om geen vragen te moeten beantwoorden. Na een paar maanden liefdesverdriet maakt Stier vrouw een voor- en tegen lijst. De lijst zal ze bij zich dragen, een paar keer per dag lezen, tot ze zichzelf ervan overtuigd heeft dat het goed is zoals het is.
 

Heb jij liefdesverdriet?

Als de liefde pijn doet, je niet meer weet hoe je ermee om moet gaan is er altijd iemand die naar wil luisteren. Je advies kan geven, troosten en kan vertellen wat je nu het beste kan doen. Start nu een gratis chat en ervaar hoe fijn het is dat er iemand voor jou is.  

Komt jouw ex terug? Start jouw reading

 

De Stier Vrouw en Daten Ze is vriendelijk en zal openstaan voor de eerste avance, maar te avontuurlijke partners afwijzen. De Stier vrouw neemt liever geen risico’s en gaat liever niet uit met iemand om nieuwe dingen te ontdekken. Het liefst gaat ze naar een chic restaurant, zoals bij een Stier man, gaat ook bij de Stier vrouw de liefde door de maag. Na een vier gangen menu gaat ze het liefst samen naar huis, samen op de bank knuffelen en natuurlijk een nieuwe date plannen. Een Stier vrouw wil tenslotte zo snel mogelijk weten of het niet bij één dat blijft. Stier vrouw wil een eerlijke partner en weten waar ze aan toe is na een eerste date.
 

De Stier Man en Daten 

De Stier man is niet op zoek naar een one night stand, hij wil een partner van zeer hoge kwaliteit. Stier mannen onderzoeken eerst of de ander in zich heeft waarnaar ze op zoek zijn. Ze laten zich niet verleiden door uiterlijk of mooie praatjes. De Stier man is praktisch ingesteld en zal pas een move maken wanneer hij alle antwoorden heeft en alles op een rijtje heeft gezet. Als zijn date voldoet aan alle eisen zal hij zich aanbieden en kosten nog moeite sparen voor zijn nieuwe geliefde.

Ontdek de toekomst van je liefdesleven 💖 Jouw voorspelling
 
 

De Seksdrive van een Stier 

Stier heeft een hoge seksdrive en heeft het uithoudingsvermogen van een marathonloper tussen de lakens. Stier houdt niet van vluggertjes, is de beste knuffelaar op aarde en geen liefhebber van moeilijke standjes. Het voorspel mag uren duren, als het maar op een comfortabel bankstel of bed is. Geen experimenten, geen seksspeeltjes, maar een luxueuze omgeving, geparfumeerde olie, kaarslicht en massages winden een Stier op.
 

Hoe is een Stier Vrouw In Bed? 

Een Stier vrouw moet een minnaar eerst toelaten in haar leven, en dat kan even duren. Seks met een Stier vrouw is een langzame aangelegenheid. Romantiek en de ambiance zijn belangrijke voorwaarden voordat Stier vrouw zich geeft. Ze wil niet overweldigd genomen worden, lang en heel langzaam strelen, dan voorzichtig, heel voorzichtig haar naar de seksuele activiteit leiden. Seks met Stier vrouw is zoals een menu, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Als ze eenmaal op dreef is, wil ze er zo lang mogelijk van genieten.
 

Hoe is een Stier Man In Bed? 

De Stier man is traditioneel, hij bedrijft de liefde het liefst zoals het al duizenden jaren wordt gedaan. Recht toe recht aan, de missionarishouding is zijn favoriete standje. Hij is geen fan van ingewikkelde standjes. De Stier man is een sensuele minnaar, hij houdt van ruiken, strelen en wil zijn partner graag overladen met seksuele geneugten. Hij is romantisch, een tikkeltje ouderwets en kan ook tijdens de seks soms een beetje lui zijn.
 

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor Stier 


Vissen, Weegschaal, Schorpioen, Steenbok en Maagd zijn de sterrenbeelden die voor een Stier een perfecte match zijn. In een relatie met een Maagd voelt Stier zich veilig, beiden weten waar ze aan toe zijn en geen van beiden zal onverwachte dingen doen. Een Weegschaal - Stier relatie heeft een grote kans van slagen, maar alleen wanneer Stier enthousiast blijft. Schorpioen een Stier zijn een uitstekende match, het sterrenbeeld Stier kan een Schorpioen het veilige en stabiel thuis geven, waarnaar hij of zij verlangt. Ook met een Steenbok zal Stier gelukkig worden, hun droge, soms sarcastische humor en het streven naar financiële zekerheid schept een sterke band. Vissen en Stier worden als een magneet naar elkaar toegetrokken, hun relatie is meestal intens en voor het leven.
 

Zo ontmoet jij de ware

Heb je het gevoel dat je nooit de ware tegenkomt? Dat alle leuke mannen of vrouwen al bezet zijn? Ben je soms bang dat je nooit een relatie krijgt en je hele leven alleen blijft? Misschien zoek je op de verkeerde plaats of zoek je wel helemaal niet. Soms hebben we iemand nodig die ons perspectief geeft en andere tips dan die we van familie en vrienden krijgen. Start nu een gratis chat, je krijgt zeker geen spijt!
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor Stier 

Ram, Tweelingen, Leeuw en Boogschutter zijn geen match voor een Stier. Stier kan een Tweelingen vaak niet bijbenen. De karakters van een Ram en Stier botsen, omdat Ram te ongeduldig, te impulsief en te avontuurlijk. Ook met een Leeuw zijn problemen onvermijdelijk. Leeuw houdt zich niet aan regels, geeft vaak meer geld uit dan binnenkomt en wil te vaak uit. Boogschutter en Stier kunnen het goed met elkaar vinden, wanneer ze vrienden zijn, maar in een relatie moeten ze beiden te veel water bij de wijn doen. Boogschutter komt chronisch te laat en laat de boel vaak de boel tot grote ergernis van Stier.
 

Met deze Sterrenbeelden kan Stier het goed vinden 

Met een Kreeft en Waterman kan Stier het goed vinden. Kreeft en Stier zijn geen perfecte match, maar passen bij elkaar, beiden zijn huiselijk. Ook hun horoscopen hebben enorm veel overeenkomsten en Stier is het enige sterrenbeeld van de dierenriem die Kreeft gerust kan stellen. Omdat een Stier - Kreeft relatie vaak te serieus is, zouden ze er goed aan doen elkaars humor aan te moedigen. Stier en Waterman passen bij elkaar, het is geen een perfecte match, maar zou het wel kunnen zijn of worden. Maar alleen als Stier gemakkelijk met veranderingen om kan gaan.  

Lees hier meer over de sterrenbeelden waar Stier het goed mee kan vinden
 

De Verliefde Stier 

Stier neemt zelf niet snel het initiatief als zij of hij interesse heeft in iemand. Stier is bedachtzaam en pakt alles systematisch en langzaamaan, ook in de liefde. Stieren verlangen naar een vaste langdurige relatie, maar wikken en wegen, waardoor het lang kan duren voordat ze zich kunnen overgeven aan verliefdheid. Wanneer Stier besloten heeft dat hij of zij de ware is, is Stier niet meer te stuiten. Romantische etentjes, gezellige avonden thuis, zo nu en dan een weekend weg. Een verliefde Stier zet zich voor honderd procent in.

Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.
 

De Trouwdag van een Stier 


Stieren stappen niet zo snel in het huwelijksboortje, maar als een Stier het besluit eenmaal heeft genomen, dat hij of zij met zijn geliefde wil trouwen, moet de huwelijksdag verlopen zoals gepland. Stier neemt de tijd en maakt lijstjes, kiest weloverwogen de datum en het tijdstip van de ceremonie. De receptie, het feest en de huwelijksreis, Stier noteert alles. De bruiloft van een Stier mag wat kosten, Stier trouwt namelijk maar één keer.
 

De Stier als Huwelijkspartner 

Stieren kunnen extreem zorgzame huwelijkspartners zijn. Stier is vaak dominant en neemt alle belangrijke beslissingen, Stier overlegt met zijn of haar partner, maar dat doet Stier meer voor de vorm, of de goede lieve vrede te bewaren. Stier weet dat hij of zij het zo kan brengen, dat zijn of haar geliefde het dan eens is, of het eens zal worden. Op financieel gebied is het de Stier die beslist waar geld wel of niet aan zal worden uitgegeven. In een relatie met een Stier is een eigen budget de oplossing om ruzies over geld te vermijden.
 

De Stier als Ex 

Wanneer een Stier degene is die de relatie verbreekt, is hij of zij een ex die verantwoordelijkheden niet uit de weg gaat, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Vriendschap sluiten met een Stier is verstandig, maar Stier kan lang bezitterig zijn, ook als de relatie al lang verbroken is. Is Stier degene die aan de kant is gezet, zijn Stieren geneigd niets extra’s te doen, alleen aan dat wat wettelijk vereist is zal een Stier zich houden. Stier bepaalt de grenzen van de vriendschap met zijn of haar ex. Op een hereniging hoeft een ex van een Stier niet te rekenen. Voor een Stier blijft de deur na een scheiding dicht.
 

Kun jij je ex niet vergeten?

Is je partner doorgegaan met leven, plezier maken en misschien nog erger, heeft je ex al een nieuwe liefde, terwijl jij nog midden in jullie relatie zit, die toch echt voorbij is. De pijn die je dag in dag uit met je meedraagt is ondragelijk als je ex je heeft losgelaten en jij hem of haar niet. Je weet dat je je tijd verspilt en misschien een nieuwe liefde misloopt als je zo door blijft gaan. Maar je weet niet hoe je een nieuw leven moet beginnen, je zit vast. Start nu een gratis chat, vertel door zo kort en duidelijk mogelijk je vraag te typen hoe je je voelt. Ervaar hoe fijn het is dat er iemand echt naar je luistert.
 

De Stier en Vriendschap 


Het sterrenbeeld Stier heeft niet veel vrienden, maar meestal een paar goede vrienden. Stier is een loyale, toegewijde, betrouwbare vriend, waarop vrienden kunnen rekenen. Stieren behandelen hun vrienden zoals ze hun familie behandelen, liefdevol. Stieren vinden het gezellig als vrienden op bezoek komen, maar liever niet te vaak. Stier heeft privacy nodig en vindt het niet fijn als vrienden zonder afspraak langskomen. Stieren houden van feestjes, wanneer ze hun vrienden uitnodigen halen ze dan ook de beste wijn en de heerlijkste hapjes in huis.
 

De Stier op het Werk

Stier is een uitstekend teamwork-er, maar moet wel autonomie behouden. Stier is te dominant en te zelfstandig om lang een ondergeschikte rol te kunnen spelen. Stieren zijn waardevolle adviseurs, omdat Stier een scherpe observeerder is. Opzetten en vormgeven aan projecten is hun kracht. Stier stippelt zorgvuldig een strategie uit, om op het juiste moment het plan tot uitvoer te brengen. Stier is een uitstekende zakenman of zakenvrouw, belegger, bankier, of veehouder.
 

De Stier als Collega 

Stieren zijn fijne collega’s om mee samen te werken. Stier is een harde werker en helpt een collega graag, maar wil wel voelen dat zijn of haar collega dankbaar is. Stier kan goed omgaan met kritiek, is zelfs dankbaar wanneer een collega kritiek heeft op iets waar zij of hij iets aan heeft. Problemen kunnen ontstaan als Stier niet rustig of vriendelijk benaderd wordt of anderen zich te bazig gedragen. Ook stoort Stier zich aan collega’s die slordig werken, Stier is veeleisend, nauwkeurig en allesbehalve nonchalant.
 

De Stier en Stress 

Stier wil alles uitstekend doen, goed is niet goed genoeg. Als een Stier te veel hooi op zijn of haar vork neemt en zich door anderen opgejaagd voelt, of de controle verliest, kan Stier behoorlijk gestrest worden. Stieren hebben rust nodig, meer dan andere sterrenbeelden, om weer in balans te komen. Op de bank liggen, een film kijken en lekker eten helpen Stier te ontspannen. Door elke dag een half uur te gaan wandelen bevrijd Stier zich nog sneller van alle stress.
 

De Levenslessen van een Stier

Stier kan eigenschappen als hij of zij wil veranderen. Stieren kunnen leren flexibeler en minder veeleisend te zijn, door hun standvastigheid vinden anderen Stieren vaak onverdraagzaam. Stier kan zich heel goed inleven in zijn medemens, maar moet erop letten niet te manipuleren en soms de leiding uit handen geven. Ook zou Stier kunnen leren wrok los te laten en zelf de verantwoordelijkheid nemen. Stier kan enorm koppig zijn en daardoor vergeten dat zijn of haar gedrag alleen de eigen ontwikkeling in de weg staat. 

Welke levensles past bij jouw Sterrenbeeld? 

De sterren kunnen helpen om jouw levensles te vinden. Jouw levensles kan helderheid bieden in de keuzes die jij moet maken en kan jou inzichten geven over hoe jij je leven het gelukkigst kunt leven. Wij helpen jou met het vinden van deze levenslessen. Spreek gratis met een van onze mediums of paragnosten. 

 
 

De Stier als Kind

Stier kinderen zijn aanhankelijk en hebben veel fysiek contact nodig, ze zijn intelligent, als ze iets willen leren gaan ze net zolang door tot ze het onder de knie hebben. Jaag een Stier kind nooit op, ze moeten alles op eigen tempo doen en worden koppig als ze worden opgejaagd. Stier kinderen zijn dol op eten, maar minder dol op nieuwe maaltijden uitproberen. Stier kindjes hebben oog voor schoonheid en houden van speelgoed dat van goede kwaliteit is. Stier kindjes zijn creatief en rustig, harde geluiden maken een Stier kind onrustig of zelfs bang. Ook kunnen kleine Stieren last kan hebben van jaloezie.
 

De Stier en Reizen


Stieren houden van luxe, comfort, rust, kunst en cultuur. Ze stippelen vakanties van tevoren zorgvuldig uit. Wanneer een Stier op zijn of haar vakantiebestemming is aangekomen weet hij of zij dan ook meteen alles te vinden. Stier kiest niet voor een avontuurlijke reis, een tent en baggerlaarzen in een rugzak is voor een Stier geen vakantie, maar een straf. Kamperen is geen ideale vakantie voor Stieren, te oncomfortabel. Een goed bed, lekker eten, het liefste een vier sterrenhotel, ergens rond de Middellandse Zee, is waarschijnlijk een favoriete vakantiebestemming van een Stier.
 

De Stier en Gezondheid

Stieren kunnen last hebben van schouder- en nekklachten. Stier draagt de wereld op zijn schouder en dat kan behoorlijk veel stress geven. Stieren genieten van lekker eten en goede wijn. Stier doet er goed aan om niet te veel te eten of vaker kleine porties. Het is het proberend waard, de energie en het humeur van Stier kan er veel baat bij hebben. Stier houdt van gemak en zou vaker naar buiten moeten gaan om te wandelen of fietsen.
 

Sterrenbeeld Stier en Planeet Venus

Stier is het tweede teken van de dierenriem en wordt in de astrologie geassocieerd met het element aarde. Stieren worden geregeerd door de planeet Venus. Kwaliteiten die volgens astrologen worden teruggevonden bij mensen die onder dit teken geboren zijn, standvastig, volhardend, overtuigend, koppig, onredelijk en aards. Mensen geboren onder de invloed van Venus houden zich vaak bezig met het verfraaien van haar of zijn omgeving. Stier voelt zich thuis in de wereld van materie.
 

Stier is een Lente Teken

Voorjaarsmensen zijn levenslustig. Zij leggen enorme energie aan de dag als het gaat om het starten van nieuwe projecten. Voorjaarspersoonlijkheden zoals de Stier, zijn goed in het overleven en aanpassen. Ze zijn intelligent en hebben veel invloed op hun omgeving. Lentemensen zoals de Stier behouden vaak hun hele leven hun kinderlijke onschuld. Lentetekens kunnen niet goed omgaan met mensen die een negatieve levensinstelling hebben en de mooie dingen van het leven niet zien.
 

Beroemde Stieren

Johan Cruyff, William Shakespeare, Karl Marx, Shirley Mclaine. Fred Astaire, Johannes Braams, Al Pacino, Jack Nicholson, Prinses Juliana, Koning Willem Alexander, Ilse De Lange, Michelle Pfeiffer, Al Pacino, Willie Nelson, Saddan Hoessein, Oskar Schindler, keizer Horohito, Karl Marx, Rudolf Valentino, Sigmund Freud, Fred Astaire, Pjotr Tsjaikovski, Melly Frijda, Salvador Dali, Henry fonda, Koningin Maxima, Jiddu Krishnamurti, Barbara Streisand, Stevie Wonder, Imca Marina, Katherine Hepburn, Wim de Bie, Ad Visser, Dennis Bergkamp, Jochem Myjer, Sven Kramer, Renee Zellwegner, Johm de Mol jr., Jaap Jongbloed, Nikkie Plessen, Michael Gerwen, Albert Verlinde, Penelope Cruz, Gerard Joling, Donatella Versace, George Clooney.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

 

Meer weten over de andere Sterrenbeelden?

 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hier