Maagd
23 augustus - 22 september

horoscoop maagd
 

Maagd - Goede en slechte eigenschappen van het sterrenbeeld

Als je deel uitmaakt van het sterrenbeeld Maagd, zul je bepaalde trekken in jezelf herkennen of ben je benieuwd of een Maagd bij jou past? Mediumchat biedt een overzicht van zowel de voordelen als de minder positieve aspecten van het sterrenbeeld Maagd.
 

Het Karakter van een Maagd 

Maagd is attent, perfectionistisch, aardig, kieskeurig en een beetje geheimzinnig. Een Maagd vindt het niet nodig alles over zichzelf te vertellen. Maagden zijn niet dromerig, integendeel ze zijn nuchter. Ze zien zaken zoals ze zijn en laten zich niet meesleuren door emoties. Een Maagd staat met beide benen op de grond, is gericht op de toekomst en maakt plannen om naar een bepaald doel toe te werken. Maagd vat dingen letterlijk op en verwacht dat als iemand iets belooft, zijn of haar belofte nakomt.
 

Het Temperament van een Maagd

Maagd is onvoorspelbaar en moeilijk in te schatten. Maagden kunnen veel onrecht dulden voordat ze woedend worden. Maagden vermijden het liefst confrontaties. Ze kunnen vertellen dat alles goed gaat, terwijl dat niet zo is. Een ruzie met een Maagd is niet te winnen. Maagd werkt gewoon niet mee, zegt alleen: ‘nee’ en weigert te luisteren naar wat de ander te zeggen heeft. Maagd vindt het makkelijker om weg te lopen, dan te schreeuwen of een drama te maken.
 

Positieve Eigenschappen van een Maagd 

Maagd is slim, praktisch, kalm, redelijk, bescheiden en kan heel hard werken. Maagden zijn goed in knopen doorhakken, ze zetten hun gevoel opzij en klaren de klus, die anderen niet durfden te doen. Maagden zijn integer en hanteren hoge criteria voor alle aspecten van het leven. Een Maagd is gericht op het oplossen van problemen en heeft oog voor alles wat kan worden verbeterd. Ook is Maagd onafhankelijk, een Maagd kan heel goed voor zichzelf te zorgen.
 

Negatieve Eigenschappen van een Maagd

Maagd is constant aan het analyseren, problemen, mensen en situaties worden tot in de puntjes uitgediept. Maagden kunnen soms zo lang bezig zijn met piekeren dat ze kunnen blokkeren en geen beslissing weten te nemen. Ook geeft Maagd ongevraagd adviezen en zet anderen daardoor te veel onder druk. Een Maagd is niet bereid om eigen fouten toe te geven, is kritisch op anderen, maar vooral op zichzelf. Maagd is zuinig, niet alleen wat geld betreft, maar ook op zijn of haar spullen. Anderen zien de zuinigheid van Maagd vaak onterecht als gierig.

Ontvang een kaartlegging met je sterrenbeeld 💫 Start nu

 

De Maagd en Liefde

Maagd is van nature terughoudend en wantrouwend, Een Maagd neemt de liefde serieus en onderzoekt zorgvuldig of de ander zijn of haar liefde waard is. Maagd doet niets overhaast en is kieskeurig, ook op liefdesgebied. Geen enkel detail is voor een Maagd te klein, om niet te worden opgemerkt. Maagd is niet romantisch omdat hij of zij bang is de controle kwijt te raken. Als Maagd besluit dat iemand zijn of haar liefde waard is, gaat Maagd er helemaal voor en verwacht hetzelfde terug. Maagd gelooft in de liefde en is bereid op de ware wachten.
 

De Maagd in een Relatie 

Maagd is trouw en stelt hoge eisen aan haar of zijn partner. Maagd is een gewoontedier, houdt van sleur en wordt liever niet verrast door onvoorziene gebeurtenissen, een avontuurlijke partner past niet bij Maagd. Een Maagd rekent erop dat haar of zijn partner op tijd komt en geen vijf minuten later. Maagd is hartstochtelijk, maar wil niet gekust, geknuffeld of omhelst worden in het openbaar. Een Maagd is blij met een knipoog, glimlach of een vriendelijk woord. Benieuwd of jullie écht bij elkaar passen? Start nu gratis jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder > 

Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu

 

De Maagd Man en Liefdesverdriet 

De Maagd man praat met niemand over zijn liefdesverdriet. Hij laat niets los en niemand zal zijn liefdespijn opmerken. Als hij tenminste verdrietig is, meestal accepteert een Maagd man het einde van zijn relatie zonder verzet. De Maagd man is realistisch, hij denkt waarschijnlijk dat zijn volgende relatie dichtbij is en beter bij hem past dan zijn ex. Hij verbreekt alle banden met zijn ex, de Maagd man heeft geen interesse in een vriendschap met zijn ex.
 

De Maagd Vrouw en Liefdesverdriet 

Een Maagd vrouw kan haar liefdesverdriet goed verbergen, ze gedraagt zich zoals altijd, vriendelijk en opgewekt. Het is zelfs voor haar beste vrienden moeilijk in te schatten of ze liefdespijn heeft of niet. Als vrienden aan haar vragen hoe ze zich voelt, zal ze laconiek en koel zonder vertoon van emoties vertellen dat haar relatie beëindigd is. Meestal is het de Maagd vrouw die een punt achter haar relatie zet voordat haar partner hun relatie beëindigt. De Maagd vrouw voelt haarfijn aan als haar relatie zijn nut heeft gehad. 
 

Heb jij liefdesverdriet?

Als de liefde pijn doet, je niet meer weet hoe je ermee om moet gaan is er altijd iemand die naar wil luisteren. Je advies kan geven, troosten en kan vertellen wat je nu het beste kan doen. Start nu een gratis chat en ervaar hoe fijn het is dat er iemand voor jou is.

Komt jouw ex terug? Start jouw reading

 

De Maagd Vrouw en Daten 

De Maagd vrouw houdt niet van spontane of mysterieuze dates. Ze wil weten wanneer waar en hoelang de date zal duren, ze houdt niet van verrassingen. Een uitgebreid telefoongesprek voor de date, is een eis van een Maagd vrouw. Een wandeling, een kopje koffie of een drankje ergens drinken vindt ze voor een eerste date uitgebreid genoeg. Ze is terughoudend en raakt onder de indruk van grondige voorbereidingen. Haar date kan indruk maken door, kaartjes te reserveren voor haar favoriete film, met natuurlijk de beste zitplaatsen.
 

De Maagd Man en Daten 

De Maagd man is kieskeurig en wil zich zelden snel binden. De date van de Maagd man moet ervoor zorgen dat hij of zij er perfect uitziet, van top tot teen. Goed is niet goed genoeg, hij let op alles, knapt af op ongepoetste schoenen, onverzorgde nagels of zweet lucht. Ook op te laat komen kan hij afknappen en besluiten niet langer dan tien minuten op zijn date te wachten. De Maagd man flirt alleen met zijn date, als zijn date intelligent, geestig, slim en scherp is. Hij legt de lat hoog en spreekt het liefst af in een rustig café. Als hij interesse heeft, zal hij na een aantal telefoongesprekken een tweede date voorstellen.

Ontdek de toekomst van je liefdesleven 💖 Jouw voorspelling

 

De Seksdrive van een Maagd 

Maagd heeft een hoge seksdrive, maar zal dat in het begin van een relatie verbergen. Wanneer Maagd zijn of haar sekspartner vertrouwt, kan Maagd zich laten gaan. Maagd houdt van variatie op seksueel gebied. Nieuwe standjes, voor de spiegel in de slaapkamer, onder de douche of in een groot bubbelbad, maar ook een parenclub is niet uitgesloten, zolang er niet van Maagd verwacht wordt met anderen te vrijen. Ontdek of jullie echt een match zijn! Start nu jouw persoonlijk reading met een medium en krijg eerlijk antwoord. Probeer het 3:30min gratis. Ga verder >
 

Hoe is een Maagd Vrouw In Bed? 

De Maagd vrouw heeft een natuurlijke aanpak, ze is er helemaal op gericht haar sekspartner te bevredigen. Ze kan helemaal losgaan, maar net zoals met alle dingen in haar leven, moet ook de seks goed geregeld zijn. Geen spontane seks, de Maagd vrouw beslist wanneer en waar, ze heeft een seksschema. Ook begint ze niet aan een vrijpartij voordat er een douche is genomen en tanden zijn gepoetst.  Zweetluchtjes en slechte adem, daar knapt een Maagd vrouw op af, haar sekspartner moet lekker ruiken.
 

Hoe is een Maagd Man In Bed? 

De Maagd man weet hoe hij zijn sekspartner moet opwinden, hij heeft er veel over gelezen. Hij weet hoe hij de beste resultaten kan behalen. Een Maagd man gaat niet in op seksuele voorstellen, daar is hij te verlegen voor. Geduld is dus vereist. Seks bedrijft de Maagd man zoals hij gelezen heeft in al zijn boeken of online. Hij weet precies hoe hij zijn sekspartner moet opwinden en kan alle informatie in praktijk omzetten. Seks speeltjes zal hij alleen gebruiken als zijn sekspartner er opgewonden van wordt en er een gebruiksaanwijzing bij zit.
 

De Perfecte Sterrenbeelden Match voor Maagd 

Steenbok en Stier zijn de perfecte match voor een Maagd. Een Steenbok en een Maagd vullen elkaar aan. Steenbok en Maagd hebben geen romantische relatie, maar hun relatie bezit alle ingrediënten waar beiden behoeften aan hebben. Hun verwachtingen komen overeen en ze zijn het zelden niet met elkaar eens. Een Maagd – Steenbok relatie is stabiel en langdurig. Ook met een Stier wordt Maagd gelukkig. Beiden houden niet van verrassingen, veranderingen en avontuur. Bij een Stier voelt Maagd zich veilig en Stier kan geen geschiktere partner vinden dan een Maagd.
 

Zo ontmoet jij de ware

Heb je het gevoel dat je nooit de ware tegenkomt? Dat alle leuke mannen of vrouwen al bezet zijn? Ben je soms bang dat je nooit een relatie krijgt en je hele leven alleen blijft? Misschien zoek je op de verkeerde plaats of zoek je wel helemaal niet. Soms hebben we iemand nodig die ons perspectief geeft en andere tips dan die we van familie en vrienden krijgen. Start nu een gratis chat, je krijgt zeker geen spijt!
 

Deze Sterrenbeelden zijn geen Match voor Maagd 

De sterrenbeelden Ram, Tweelingen, Leeuw, Boogschutter en Waterman zijn geen match voor een Maagd. Van een Ram wordt Maagd nerveus en een Tweelingen is te slordig. Het sterrenbeeld Leeuw is niet bereidt fouten toe te geven, waardoor Maagd en Leeuw vaak ruzie hebben. Een Boogschutter wil vaak op reis, het liefst op de bonnefooi. Daar ziet een Maagd niets in. Hun karakters botsen omdat Boogschutter zich niet aan de regels van Maagd kan en wil houden. Waterman drijft een Maagd tot waanzin. Een Waterman geeft Maagd het gevoel niets meer onder controle te hebben.
 

Met deze Sterrenbeelden kan Maagd het goed vinden 

Met Kreeft, Weegschaal, Schorpioen en Vissen kan een Maagd het goed vinden. Het is geen match made in heaven, maar Kreeft en Maagd kunnen heel goed met elkaar praten. Omdat Kreeft romantiek in de relatie mist, is hun relatie meestal helaas van korte duur. Als Weegschaal zich kan aanpassen, kunnen Maagd en Weegschaal gelukkig worden, maar Weegschaal kan niet echt zichzelf zijn in hun relatie. Met een Schorpioen is de kans op een gelukkige, langdurige relatie groot. Vooral op seksueel gebied hebben Maagd en Schorpioen een klik. Vissen en Maagd zouden een droompaar kunnen worden, als Vissen de druk en eisen van Maagd kan verdragen.

Lees hier meer over de sterrenbeelden waar Maagd het goed mee kan vinden
 

De Verliefde Maagd 

Passioneel en spontaan is Maagd niet. Het kan lastig zijn om erachter te komen of een Maagd verliefd is. Maagd verbergt haar of zijn verliefde gevoelens, uit angst dat de gevoelens niet wederzijds zijn. Ook wil Maagd niet te veel inbreuk maken op een anders persoonlijke ruimte, omdat Maagd er niet van houdt als een ander dat bij haar of hem doet. Maagd toont liefde met pragmatische en nuttige gestes. Als een Maagd een gezonde maaltijd kookt voor degene op wie zij of hij een oogje heeft, er een paar vitaminepillen in een schaaltje bij serveert, dan is dat een teken. Maagd is verliefd!

Zijn jullie een match?

Heb jij een oogje op iemand met dit sterrenbeeld, en wil jij graag weten of jullie bij elkaar passen? Onze Mediums en Paragnosten geven jou de inzichten die jij nodig hebt om te weten of jullie een toekomst samen hebben. Start een gratis gesprek.
 

De Trouwdag van een Maagd 

Een Maagd laat niets aan het toeval over en regelt liever alles zelf, omdat Maagd zichzelf nu eenmaal meer vertrouwt dan anderen. Maar Maagd is verrassend ontspannen wat zijn of haar trouwdag betreft. Maagd schrijft alle eisen, wensen en details op en draagt de uitvoering aan anderen over. De trouwdag van een Maagd is dan ook één van de weinige dagen waarop hij of zij zich niet als controlefreak gedraagt en kan loslaten.

Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 
 

De Maagd als Huwelijkspartner 

Maagd is een zorgzame trouwe huwelijkspartner, zolang Maagd tevreden is over het gedrag van haar of zijn partner. Maagd kan een partner tot waanzin drijven met haar of zijn ordelijkheid. Maagd stelt hoge eisen en kan koppig zijn, wat eisen betreft. Maagd is een echte control freak, zet drie wekkers, vertrekt twee uur eerder, terwijl een uur genoeg zou zijn en controleert twee keer of de sleutels wel in zijn of haar zak zitten.
Een Maagd duldt geen kritiek van zijn of haar huwelijkspartner. De partner van een Maagd moet van rust, reinheid, regelmaat en houden of rennen voor zijn of haar leven.
 

De Maagd en Vreemdgaan 

Maagd is het zuiverste sterrenbeeld van de dierenriem. Het is een trouwe, toegewijde partner. Voor een Maagd is het niet eenvoudig om vreemd te gaan, ook als Maagd over vreemdgaan fantaseert. Vreemdgaan, daar komt te veel gedoe bij kijken voor een Maagd. Een Maagd stelt hoge eisen, wil iemand eerst leren kennen en vooral weten hoe schoon iemand is. Als de partner van een Maagd vreemdgaat kan Maagd verrassend vergevingsgezind zijn.
 

De Maagd als Ex 

Maagd verbreekt het liefst alle banden met een ex, Maagd heeft geen interesse in vriendschap. Vooral als Maagd oneerlijk of gemeen behandeld is, wil Maagd niets liever dan het verleden vergeten en een nieuwe start maken. Alle zaken die moeten worden geregeld met een ex, zal Maagd koel, zonder emoties te tonen zo snel mogelijk afhandelen. 
 

Kun jij je ex niet vergeten?

Is je partner doorgegaan met leven, plezier maken en misschien nog erger, heeft je ex al een nieuwe liefde, terwijl jij nog midden in jullie relatie zit, die toch echt voorbij is. De pijn die je dag in dag uit met je meedraagt is ondragelijk als je ex je heeft losgelaten en jij hem of haar niet. Je weet dat je je tijd verspilt en misschien een nieuwe liefde misloopt als je zo door blijft gaan. Maar je weet niet hoe je een nieuw leven moet beginnen, je zit vast. Start nu een gratis chat, vertel door zo kort en duidelijk mogelijk je vraag te typen hoe je je voelt. Ervaar hoe fijn het is dat er iemand echt naar je luistert.
 

De Maagd en Vriendschap Maagd is behulpzaam en lijkt altijd te weten wat zijn of haar vrienden nodig hebben. Maagd vraagt zelf niet snel om hulp, dat vindt Maagd lastig. Het sterrenbeeld Maagd zal niet frequent contact houden, er kunnen weken of zelfs maanden verstrijken, voordat Maagd weer iets van zich laten horen, maar Maagd vergeet zijn of haar vrienden niet. Maagd geeft er de voorkeur aan vrienden te ontmoeten op bekend terrein en is meestal degene die de plaats en tijd kiest.
 

De Maagd op het Werk 

Het sterrenbeeld Maagd is serieus en levert werk van goede kwaliteit. Maagd is intelligent en heeft een uitstekend geheugen. Maagd is meester in anderen analyseren en het achterhalen van motieven. Omdat Maagd een rationele denker is, is hij of zij uitstekend in het oplossen van problemen of conflicten. Rechercheurs en wetenschappers zijn dan ook vaak onder het sterrenbeeld Maagd geboren.
 

De Maagd als Collega 

Maagd is een vriendelijke collega die altijd interesse toont in het wel en wee van anderen. Het is Maagd die voor de verjaardags- of beterschapskaarten zorgt en geld ophaalt voor bloemen. Ook neemt Maagd graag iets lekkers mee voor bij de koffie. Een Maagd is een betrokken collega, maar vertelt weinig over zichzelf op het werk. Collega’s weten dan ook niet of het goed of slecht gaat met Maagd. Elke werkvloer waar een Maagd werkzaam is, is opgeruimd en overzichtelijk, Maagd zorgt voor orde.
 

De Maagd en Stress 

Maagd is de perfectionist van alle sterrenbeelden. Lukt het niet zoals Maagd het graag zou willen, dan voelt Maagd zich enorm gestrest. De gedachten van Maagd draaien meestal op volle toeren en daardoor kan Maagd een gestreste piekeraar worden. Maagd kan zich moeilijk ontspannen en maakt zich regelmatig zorgen om zijn of haar gezondheid. Yoga en meditatie is voor Maagd de manier om te ont stressen en rustig te worden.
 

De Levenslessen van een Maagd 

Maagd komt vriendelijk, maar afstandelijk over. Maagd zou kunnen leren minder zakelijk over te komen. Maagd zal dan veel warmte van mensen ontvangen. Ook zou Maagd kunnen leren en accepteren, dat fouten maken niet zo erg is. Wanneer Maagden kunnen leren de fouten van anderen te accepteren, winnen ze veel respect. Maagd heeft een sterke overtuiging en moet oppassen niet te kritisch te zijn, maar eerst tot tien tellen, voordat hij of zij een mening geeft.
 

Welke levensles past bij jouw Sterrenbeeld? 

De sterren kunnen helpen om jouw levensles te vinden. Jouw levensles kan helderheid bieden in de keuzes die jij moet maken en kan jou inzichten geven over hoe jij je leven het gelukkigst kunt leven. Wij helpen jou met het vinden van deze levenslessen. Spreek gratis met een van onze mediums of paragnosten. 

 
 

De Maagd als Kind 

Maagd kindjes zijn nieuwsgierig en vragen iedereen de oren van het hoofd. Op school doen ze het meestal goed, omdat ze zo leergierig zijn. Maagd kinderen zijn heel kritisch en precies. Ze zijn goed in puzzels en woordspelletjes. Maagd kindjes helpen graag in het huishouden, vinden het fijn om nuttig te zijn. Zodra ze kunnen praten en lopen willen Maagd kinderen helpen met klusjes in de huishouding. Roeren in de pan, de was in de wasmachine, stofzuigen, het liefst doen Maagd kindjes alles zonder hulp.
 

De Maagd en Reizen 

Maagd laat niets aan het toeval over en stippelt nauwkeurig de route voor de reis uit. Maagd reist het liefst met het vliegtuig, maar vindt een auto ook een prima vervoersmiddel, als de bestemming niet al te ver is. Maagd houdt van luieren maar wil ook graag iets leren en zich het liefst nuttig maken. Een schoonheidsboerderij, een cursus schilderen, of de taal van bestemming leren, zijn dingen die een vakantie voor het sterrenbeeld Maagd compleet maken. Maagd houdt van schone bestemmingen zoals Japan. Singapore, maar ook Florida spreekt een Maagd zeker aan.
 

De Maagd en Gezondheid

Maagd kan last hebben van maag, darmproblemen en een te hoge bloeddruk. De meeste gezondheidsklachten van een Maagd worden veroorzaakt door stress. Maagd kan zich moeilijk ontspannen en maakt zich regelmatig zorgen om zijn of haar gezondheid. Een Maagd trekt zich te veel dingen aan, deelt zijn of haar zorgen niet met anderen en is te perfectionistisch. Wanneer Maagd leert anderen, of tenminste één persoon, in vertrouwen te nemen zal Maagd zich opgelucht voelen.
 

Sterrenbeeld Maagd en de Planeet Mercurius

Maagd is het zesde teken van de dierenriem. Het sterrenbeeld Maagd is een aarde teken en wordt beheerst door de planeet Mercurius. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen die onder dit teken worden geboren zijn: behulpzaam, nauwkeurig, kil, betrouwbaar, kieskeurig, geheimzinnig, sceptisch, oplettend, analytisch, storend, onafhankelijk, leergierig, veranderlijk, serieus, selectief, spaarzaam, ordelijk, voorzichtig, onschuldig en vriendelijk.
 

Maagd is een Zomer Teken 

Zomermensen hebben een positieve instelling. Mensen die in de zomer geboren zijn stralen en geven anderen enorm veel energie. Zomertekens helpen hun familie, vrienden en collega’s als het nodig is, zonder iets terug te verwachte. Zomermensen zijn meelevend, troostend en worden vaak om advies gevraagd. Zomertekens hebben een enorm inlevingsvermogen en voelen de gedachten en gevoelens van anderen haarfijn aan.
 

Beroemde Maagden

Confucius, Amy Winehouse, Sophia Lauren, Raquel Welch, Claudia Schiffer, Prins Harry, Koningin Elizabeth, Andrea Bocelli, Cameron Diaz, koning Boudewijn, Charlie Sheen, Agatha Christie, Barry Gibb, Maria montessori, Johan Wolfgang von Goethe, Michael Jackson, Lance Armstrong, Shania Twain, Leonard Cohen, Hugh Grant, Prins Claus, Benny Jolink, Lola Falana, Sean Connery, Ingrid Bergman, Peter Sellers, Claude Debussy, Antonie Kamerling, Frank Robinson, Clarice van Houten, Lodewijk XIV, Oliver Stone, Coco Chanel, Willibrord Frequin, Grandma Mozes, Buddy Holly, Adam Sandler, Kenzo Tanget, Louis Sullivan, B.B. King, Otis Redding, Karl Lagerfeld, Theo Reitsma, Peter Sellers, Tom Ford, Jaqueline Bisset, Hendrik V, Yasser Arafat, Hank Williams, Paul van Vliet, Leo Tolstoi,  Appie Baantjer, Dick Bruna, Clara Schumann, Moeder Teresa, Erwin Koeman, Richard Gere, Greta Garbo, Remco Campert, Ronaldo, Ruud Gullit, Prins Harry van Sussex.

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

 

Meer weten over de andere Sterrenbeelden?

 

Wat is mijn sterrenbeeld?

Ontdek alle jouw sterrenbeeld en de goede- en slechte eigenschappen van alle sterrenbeelden.

Welke sterrenbeelden passen bij elkaar?

Passen jullie bij elkaar volgens jullie sterrenbeelden? Ontdek het hier!

Geheim: De slechte eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Wat zijn de goede- en slechte eigenschappen van jouw sterenbeeld en dat van jouw lover? Klopt het?

Single? Jouw sterrenbeeld vertelt waarom.

Wat zegt jouw sterrenbeeld over jouw relatiestatus? Ontdek het hier