Wat betekent de Maansverduistering op 25 maart 2024 voor jouw sterrenbeeld?

60 dagen geleden geplaatst 4 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Wat betekent de Maansverduistering op 25 maart 2024 voor jouw sterrenbeeld?

De energie van gedeeltelijke maansverduistering heeft invloed op je emoties en je besluitvorming. Ze kan je aansporen om na te denken over veranderingen, maar ook moed en kracht geven om eindelijk de stappen te zetten die je al zo lang hebt uitgesteld.
 

Wat is een gedeeltelijke maansverduistering?

De maan, de aarde en de zon vormen een soort lijn in de ruimte. Bij een gedeeltelijke maansverduistering komt de aarde een beetje tussen de zon en de maan te staan, waardoor de schaduw van de aarde op een deel van de maan valt. De aarde blokkeert als het ware een deel van het zonlicht De maan is dan vanuit ons gezien gedeeltelijk donker. Je ziet een donkere vlek over een deel van de maan. Tijdens een totale maansverduistering is de hele maan donker.


 

Wat betekent dit voor jouw sterrenbeeld?

De energie van de gedeeltelijke maansverduistering op 25 maart 2024 heeft invloed op jouw sterrenbeeld. Je kunt je emotioneel voelen, maar het is ook mogelijk dat je je juist happy voelt. Het is maar net welk sterrenbeeld je hebt.

 Ram (21 mrt - 20 apr)
 Stier (21 apr - 20 mei)
 Tweeling (21 mei - 21 jun)
 Kreeft (21 jun - 22 jul)
 Leeuw (23 jul - 23 aug)
 Maagd (24 aug - 23 sep)
 Weegschaal (24 sep - 23 okt)
 Schorpioen (24 okt - 22 nov)
 Boogschutter (23 nov - 21 dec)
 Steenbok (22 dec - 19 jan)
 Waterman (20 jan - 19 feb)
 Vissen (20 feb - 20 mrt)
 

Ram (21 maart t/m 20 april)

Je voelt je energiek en hebt de behoefte om aan iets nieuws te beginnen. Een nieuwe baan, een avontuurlijke vakantie boeken of de muren van je kamer schilderen? Wat het ook is, begin er nu mee dan stel je het zeker niet uit.

Kom meer te weten over het energieke karakter van de Ram.
 

Stier (21 april t/m 20 mei)

Voor jou is dit een tijd van zelfreflectie. Denk goed na over wat je echt wilt, waar je behoefte aan hebt en waar je echt naar verlangt. Als je alles bij het oude laat loop je veel mooie nieuwe ervaringen mis.

Begrijp de behoeftes en verlangens van de Stier beter.
 

Tweelingen (21 mei t/m 21 juni)

Jij krijgt enorm veel energie van deze maansverduistering. Je hebt zin met vrienden op stap te gaan of een etentje te organiseren. Focus je op oude vriendschappen, het wordt tijd om er nieuw leven in te blazen.

Wil je de snel denkende wereld van de Tweelingen beter leren kennen?
 

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Je voelt je emotioneel en bent gevoelig voor ongepaste opmerkingen. Trek het je niet aan, je weet dat mensen vaak niet door hebben wat ze zeggen. Spreek af met een vriend of vriendin die je altijd steunt. Over een dag of twee voel je je een stuk beter.

Ontdek de emotionele en intuïtieve diepte van de Kreeft.
 

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Deze maansverduistering geeft je een boost in positieve zin. Je hebt zin om iets creatiefs te doen. Doe het gewoon, wat maakt het uit als het niets blijkt te zijn. Je hebt in ieder geval plezier!

Wil je meer weten over de creatieve en gepassioneerde kracht van de Leeuw?
 

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Dit is de juiste tijd om na te denken over waar je in het leven staat. Wat wil je echt? En wat wil je absoluut niet meer? Je hebt oog voor detail, dus visualiseer je toekomst tot in de puntjes. Schrijf op wat je dit jaar wilt bereiken, maak een plan. Door dit te doen heb je volgend jaar je dromen gerealiseerd.

Ontdek alle geheimen van de praktische en analytische Maagd.

Passen jullie sterrenbeelden bij elkaar? 😍 Ontdek het nu


Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Deze verduistering geeft je het gevoel alsof je herboren bent. Nu je je op z’n best voelt is het een ideaal moment om conflicten op te lossen. Je hebt niets te verliezen. Jullie band zal alleen maar sterker worden.

Wil je meer weten over de harmonieuze en gebalanceerde Weegschaal?
 

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Je wordt uitgedaagd tijdens de gedeeltelijke maansverduistering op 25 maar om een oude gewoonte los te laten. Je beslist dat je het nu gaat doen. Je zult er geen spijt van krijgen. Succes!

Leer de strategische en vastberaden Schorpioen kennen.
 

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Je bruist van energie! Sta open voor nieuwe dingen, stap uit je comfortzone en ga dit avontuur aan. Doe het gewoon, vraag anderen niet wat ze ervan vinden. Volg je intuïtie!

Wil jij de optimistische Boogschutter beter begrijpen?
 

Steenbok (22 december - 19 januari)

Gebruik de energie van deze maan om je ambities na te streven. Je bent nu meer gefocust en gedrevener dan ooit. Dit kan het begin zijn van het waarmaken van je grootste dromen.

Ontdek alles over de vastberaden en gedisciplineerde Steenbok.
 

Waterman (20 januari t/m 19 februari)

Het is nu de juiste tijd om over je doelen na te denken. Meestal gun je jezelf de tijd niet om jezelf onder de loep te nemen. Wil je nog wel steeds hetzelfde? Zijn je idealen en dromen misschien een beetje veranderd?

Verdiep je in het unieke en progressieve karakter van de Waterman.
 

Vissen (20 februari t/m 20 maart)

Je hebt een uitstekende intuïtie en zit er maar zelden naast. Je gevoel bedriegt jou niet.
Mediteer of ontspan tijdens deze maansverduistering. Je kunt je namelijk nog meer verbinden met je innerlijke wijsheid en intuïtie.

Wil je meer weten over de medelevende en artistieke Vissen.

Zit jij niet lekker in je vel? 

Tijdens maansverduistering kunnen onze emoties heftiger zijn en hebben we soms advies nodig. Onze Mediums en Paragnosten staan klaar voor jou. Probeer het nu de eerste 3:30 minuut gratis. 
 


Zo krijg je antwoord op al je vragen

De energie van de maan is sterk, je kunt je heel verdrietig voelen en zelfs radeloos. Misschien vraag je je af of je leven in positieve zin zal veranderen. Hoe je je ook voelt, weet dat er altijd iemand is die naar je luistert. Je advies kan geven en zelfs kan voorspellen wat de toekomst brengt. Start nu een gratis chat en ervaar het zelf.

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

58,622 reviews

58,622 reviews

Thank you for sharing your gifts Kemah
21 May 2024

58,622 reviews

58,622 reviews

footer.top